Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 to dobrze ze nie moderator to na bank wit tymi swoimi wywodami
pre_pl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 spedyt ? blisko No ale to akurat zrozumiałe, chłop rozłożył już namiot niedaleko forum, żeby cały czas być.
Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 rozumiem ze ten generator transferu zaplaci w tym miesiacu za ten ruch na laczu
Gość zdeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No to się przyznam. To nie ja. A może to zdeniu? Ale chyba nie, bo byś Hugo nie pytał, to raczej jakiś użytkownik, który nawet klubowiczem pewnie nie jest. a na jakiej podstawie mnie podejrzewasz
TTom3k Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 blisko ? hmm ...SPANKY ! ? No chyba nie, bo mamy podpowiedź że ta osoba jest Klubowiczem ,klubowicz,moderator ....napisalem spedyt i okazalo sie ze jest blisko a jest moderatorem Obstawiam jeszcze schiller i Sprinter
Gość Goodspit Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A niby dlaczego ja? Ostatnio właśnie nie mam za wiele czasu i forum tak po łebkach przerzucam, co prawda zdarza mi się wskoczyć po parę razy na dzień ale zawsze tylko na chwilkę
rex Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Czekajcie, jaki klubowicz co chwile jakieś obrazki wrzuca ?
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Niech ktoś zbierze wszystkie wskazówki jakie dostaliśmy. Hugo, chyba czas na kolejną podpowiedź
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dorzuć jeszcze, to co pre_pl sugerował, że to raczej nie kwestia wstawianych fotek ani wyczesanych awatarów/podpisów (co prawda chociaż Hugo tego nie potwierdził )
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2007 OK To nie jest dziewczynka Nie jest modem Napiepsza posty cały czas bardzo aktywnie Jest na forum od roku Jako podowiedź powiem , że był na zlocie w Wiśle
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 blisko ? hmm ...SPANKY ! ? chyba nie ja .... a moze ...
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Spanky, nie mod[br]Dopisany: 01 Sierpień 2007, 13:52:42_________________________________________________Oj chyba wiem ...
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Hmmm... to znacznie zaweza poszukiwania :>
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Oj, do wszystkich wskazówek Hugo pasuję jak ulał
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Taktuś :> ? Albo Kaziu Wichura :> ? i wit.s :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi