siwykrzych Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Moja kochana audiczka , rocznk 1998r. 2.5 tdi 150 kucyków , obnizone zawieszenie , fele 17' 225/45, webasto , klimatronik, podg. fotele itp itd P.S. tapicerka na zdjeciu jest jeszcze brudna , bo moze ktos pomysli ze wytarta , ale juz umyta i jest gicio
ykk Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ladna fela.. Pasuje do autka.. Zmien lampki z przodu na poliftowe i kierunki w blotnikach i bedzie jeszcze lepiej.. :th: troche nie podoba mi sie ten grill, ale to nie moje autko..
Pelex Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Bardzo ładna wygląda super i tak jak kolega napisał lampy przód i migacze na białe bedzie w ci.ke, gril jest ok mi sie podoba :oklaski: kolega SIWYKRZYCH sobie posty nabija w jakiś dziwny sposób może byś chociaż przecinek wstawił czy cóś
soolek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Bardzo ładna Audianka :th: Zmień tylko boczne kierunki na białe i będzie naprawdę lux. Reszta (przednie światła poliftowe) to już dalsza sprawa moim zdaniem. Ja bym jeszcze zdjął znaczek Kamei z grilla - jakoś tak mi się nie widzi (chociaż wcześniej mi nie przeszkadzał). Little OT - o ile masz obniżoną zawiechę? Sam robiłeś?
Gość Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Bardzo ładny sedanik,zawiecha jak najbardziej . Wrzuc jakies fotki środka. Jedno co mnie troszke razi to jakies takie zaśniedziałe "fajeczki", spróbuj je troche doczyscić
Gość spedyt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ładny sedan Tak jak piszą koledzy, kierunki do wymiany i będzie :th:
pesieka Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Bardzo ładna. Tylko koniecznie zmień na lampy po drugim lifcie :th: Ja u siebie już to zrobiłem i rewelka. Nie długo wrzucę fotki
Gość rob Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 zawias dużo pomaga w wyglądzie :th:
siwykrzych Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 juz ja kupilem z ta zawiecha , byla sprowadzona z niemiec , a ile ma to nie mam pojecia , a grill mi sie podoba[br]Dopisany: 02 Sierpień 2007, 06:34 _________________________________________________Jaki beda miał kase to zmienie napewno lampy i kierunki , narazie czeka mnie wydatek na mieszkanie remont wiec audiczka musi poczekac.
Gość nuti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ładna ta twoja kolorek fajny grill też, no i webasto to jest to ( też mam ) Acha zamaż sobie rejestracje
siwykrzych Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 rejestracja jest juz inna wiec spox
siwykrzych Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dziekuje wszystkim ze moja audiczka sie podoba .Pozdrowionka
berciu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Bardzo ładna tylko lampy trzeba zmienić, będzie o niebo lepiej - oryginalne po lifcie albo FK
siwykrzych Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mam pytanko w jakiej włąsnie tej cenie sa lampy zeby zmienic na te nowsze , czy cos trza przerabiac , trudny to montaz
wosiek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ładna lampki po lifcie by się jeszcze przydały :> takie zawieszenie do siebie musze sobie sprezentować
Szuder Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 wymiana lampek przód i tył by się przydała i będzie miodzio
siwykrzych Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 spoko spoko na lampy zbieram kase hehe wszystko powolutku . Dzieki jeszcze raz za opinie
Rekomendowane odpowiedzi