DjLeonn Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam!! Wszystkich.... To i ja się pochwalę - Audi A4 B6 3.0 V6 30V 220KM , 2004 pakiet s-line itp... Sorki, że jest troszkę brudne :gwizdanie: Pozdrawiam
malik Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Super silnik i wogóle wyposażenie miodzio! Lukas z naszej ekipy warszawskiej ma podobnego. Do pełnego s-line brakuje jeszcze przedniego zderzaka i listew bocznych. Ale to można bez problemu wyrezac. Jakby co to mam duże doświadczenie
Cuber Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Piękna furka, graty. :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Sierpień 2007, 12:27 _________________________________________________widze ze brak xenonków....
Flyer Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Silnik piekny, kolor troche nudny , do wypasu brakuje tylko xenonow, bose i tempomatu... ps. Pod srodkowym nawiewem masz wgnieciona tapicerke?
DjLeonn Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Szukałem czarnego , ale co tam .... , a co do wgniecenia to był zamontowany tam wyswietlacz od telefonu Nokia , który jest na sprzedaż na allegro... http://allegro.pl/item220094810_telefon_samochodowy_nokia_810_bcm_okazja_.html
Seta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Bardzo fajna niunia elegancki silniczek chyba przydało by się
Flyer Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No i nie masz napedu na 4 łapki... "paździoch"
Lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No siostrzyczke widze Fajny zawias ile to jest -??? No i listwy wew. kolor troche nudny ja ci dam nudny Lukas z naszej ekipy warszawskiej ma podobnego. tylko z silnika i koloru
Gość spedyt Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ładny sedan Wizualnie pasowały by większe felgi :th:
Flyer Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Fajny zawias ile to jest -??? Wyglada na ori sline'owy. U mnie jest podobnie.
Gość nuti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Bardzo ładna , S-line no i silnik mówi wszystko dołóż spojlerek i będzie git
marcin j Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ładny model, wypasik mi się podoba , zawsze można oś dorezać, ale zastanawia mnie jak mogli w nrd/rfn nie dać Q.
rex Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Bardzo smakowa I jeszcze kolorek odpowiedni Fakt, szkoda że bez Q, ale i tak na pewno "daje rade" Gratki
poziek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o kolor to rewela - i ja na waszym miejscu uważałbym z takimi tekstami bo prezes też taki kolorek ma Rozumiem, że dopisujemy nowego kolege do zakupu grupowego spojlerków?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,14999.30.html
T-żółw Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 V6, s-line, RNS-E malinka a, ze sedan bez to...niewazne
blaster99 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 fantastyczna, kolor wg jeden z 3 najlepszych...brak xenonow hmm to raczej blogoslawienstwo (ach te palace sie zarowki) Felgi tez sa super i naprawde brak tylko tego spoilera (bajerancki drobiazg)
alvaro Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 bardzo ładna ! nie byłą bita bo coś ta dokładka zderzak przedniego jakoś tak nie świruje... ale i tak malina !
Pelex Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Mi się bardzo podoba i bez Q ale nie ukrywam że marze o przejażdzce napędem Q w zimie to musi być piękne uczucie
Rekomendowane odpowiedzi