Jaster Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tyle radosci z jazdy chodzi chyba troszke lepiej hehehe zobaczcie sami!!! http://img167.imageshack.us/my.php?image=a4rhd130psczipsie5.jpg
Jaster Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 http://img167.imageshack.us/my.php?image=a4rhd130psczipsie5.jpg
pet3r Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 eee tam, znikoma roznica, pewnie jest jak mowisz - jezdzi tylko troszke lepiej
Gość nuti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Siak czy owak, był u mistrza i dostał to czego szukał, fakt róznice nie są powalające, ale zapewne odczuwalne. Od czegoś trzeba zacząć
Jaster Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 sadze ze 2 tygodnie i bedzie malo. Trzeba zaczac odkladac na dalsze modernizacje
soolek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kurcze, jak tak patrzę na te :>, to normalnie chyba zaraz debet na karcie ruszę i pognam do Rogala
rob555 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kurcze, jak tak patrzę na te :>, to normalnie chyba zaraz debet na karcie ruszę i pognam do Rogala Dajesz dajesz...bo bedziesz zalowac ze tak pozno :gwizdanie:
soolek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kurcze, jak tak patrzę na te :>, to normalnie chyba zaraz debet na karcie ruszę i pognam do Rogala Dajesz dajesz...bo bedziesz zalowac ze tak pozno :gwizdanie: No jeszcze z miesiąc się muszę pomęczyć serią, bo teraz czasu bardzo nie ma; weselicho, potem jakieś podróże...jakbym teraz strzelił program to musieliby wszystko odwołać, bo by mnie nie mogli wyciągnąć z
Gość nuti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja mam dylemat VALEO do przodu lub Rogal
Seta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Hehe a mi sie udało namówić tata i na 16-08 mamy ustawioną wizytę u Rogala z naszą niunią :> :>
Gość Michał Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja mam dylemat VALEO do przodu lub Rogal Nuti ,valeo nie zając...
Motor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No ja wybrałem komplet zawieche ,rozrząd ,i podobne teraz zbieram więc lampki to zaden pilny temat lec na mineralną.
soolek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja mam dylemat VALEO do przodu lub Rogal A coż to wogóle za dylemat Biegiem do Rogala i się tutaj wykresem chwalić
alvaro Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 gratki ładny wynik jak zwykle nadworny tuner pokazał na co go stać !
miro_x Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 I jak zwykle 1,9 ma duże gratisy od fabryki . W sumie lekko liźnięte a jakie ładne efekty. Pewnie dymka żadnego za sobą nie widzisz ?
Jaster Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Tak jest zrobione , zeby dymka nie bylo troszke nieciekawie by z chmurka wygladalo!
soolek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Odp: [b6 AWX] 3 Godziny u Rogala a tyle radosci )) Tak sobie teraz popatrzyłem na nazwę tematu i... Świńtuchy
Rekomendowane odpowiedzi