czester Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam was. Mam pytanko takie jak w temacie, a mianowicie jak odroznic rope ? jaki ma kolor jaki ma zapach, smak itd. a pytam sie dlatego ze mam dostep do ropy niewiadomego pochodzenia i nie wiem czy zalac to do baku. Dodam jeszcze ze siedze w Norwegii i glupio by bylo gdyby okazalo sie ze nie zasmakuje to mojemu tdikowi thx za odpowiedz
grzanek85 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wsadź sobie do lodówki(ok 2 stopni)jak się zrobi biała i gęsta to szajs
Motor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jeżeli posmakujesz ON zwykły zygasz na 0.5 metra jeżeli łykniesz Ultimate na 2,5metra a po Verwie explodujesz !!! jezeli po łyknięciu jest wszycho bez zmian to kujawski musi być.
Gość Keżor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 zalej , a jak auto padnie to znaczy że nie ropa nie no tak poważnie to jeżeli jest w drewnianej beczce to shell, jak w plastikowej to BP , jeżeli metalowej to z jety. PS. jak jest w kartoniku to neste :polew:
Gość nuti Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Proste nie zalewamy naszych żadnymi zupami, wynalazkami, opałami olejami jadalnymi i niejadalnymi. Lejemy paliwo TYLKO ze sprawdzonych i pewnch stacji. A tak na marginesie to czy nie uważacie że w Norwegi to chyba mniej chrczą paliwo
Gość Murzyn Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 opałami olejami jadalnymi i niejadalnymi. no co Ty opowiadasz? Dobry opal nie jest zly do VP, a Kujawski (BIOESTER) idealnie wspolpracuje z PD
Gość MorgothV8 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ropa jest tłusta i od zapałki sie nie zapali, chyba że nasączysz nią szmatę benzyna jest "sucha" i dobrze się pali (na tyle dobrze że sugeruję zapalić niewielka ilośc i na otwartym powietrzu) kujawski się nie pali i lepiej smakuje
lukaszr Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Tu masz zapach ropy a tu benzyny. Buahahahahahaha A nie lepiej sprawdzić na smak ??
tutusik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jeżeli posmakujesz ON zwykły zygasz na 0.5 metra jeżeli łykniesz Ultimate na 2,5metra a po Verwie explodujesz !!! jezeli po łyknięciu jest wszycho bez zmian to kujawski musi być. ahahahah =DDDD :polew: :polew: ja bez vervy juz exploduje ;d
adadur Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 niewiadomego pochodzenia to sie dowiedz skąd pochodzi
YATES Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kujawski jest dobry do frytek i teraz jest nawet promocja w TESCO litr po 3,99zł :>
wesoly1601 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A tak na marginesie to z jakich stacji polecacie paliwo do TDI?
Gość nuti Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja tankuje cały czas na Orlenie i do tej pory zero niespodzianek.
wesoly1601 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A ropa z Ukrainy warta kupowania po 3 pln za litr?:/
Gość nuti Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 3 PLN za litr to drogo, 2,50-2,80 masz u nas.
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 głupi temat i głupie odpowiedzi :)temat poszedl w innym kierunku tzn gdzie tankujemy a to juz bylo wiec uwazam ze trza zamknac
Rekomendowane odpowiedzi