Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sedan:wink: zapomniałem napisać:decayed:

Opublikowano

Wczoraj obmrugany Jarek na wylocie z Rzeszowa ba Tyczyn, ja wracałem juz do domu, fajnie było poznać nowe osoby na dynovwce

Opublikowano
Wczoraj obmrugany Jarek na wylocie z Rzeszowa ba Tyczyn, ja wracałem juz do domu, fajnie było poznać nowe osoby na dynovwce

Również było miło poznać :hi:

Opublikowano
Dziś około 9.00 przy przychodni wojskowej na Langiewicza (Rz-ów), widziane czerwone B5 z ramkami kl. RJA 0xxx0

pzdr :wink:

jak to nr rej 07860 :decayed: , to też dzisiaj go widziałem , stał w Jarosławiu na parkingu tam gdzie kiedyś był horyzont na ulicy racławickiej , widziana o godzinie 14-50 :D pozdro......

Opublikowano

Dzisiaj przed godz 7 na Lubelskiej widziany ciemny avant B6 z ramkami i naklejką- RBR... :hi:

Opublikowano

podniosłem Ci łapkę :dance2: a moja Ania od razu : "pewnie Kolega z Forum? " :grin:

Opublikowano

Widziana w terenach Galerii Pasaz w Rzeszowie ciemna B5 sedan na ramkach klubowych okolo godz. 11:30 :-)

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ja do kolegi Sławeq :decayed: , oczywiście będę na spocie 22 :wink: a następna sprawa to chodzi mi o to że chcę kupić od Ciebie komplet naklejek jest tam w nim 5 szt i 18,50zł czy mógłbyś przywieźć na spota :decayed:

Opublikowano
Dzisiaj przed godz 7 na Lubelskiej widziany ciemny avant B6 z ramkami i naklejką- RBR... :hi:

Taki ciemny avant?:)

3602807523.jpg

Opublikowano
ja do kolegi Sławeq :decayed: , oczywiście będę na spocie 22 :wink: a następna sprawa to chodzi mi o to że chcę kupić od Ciebie komplet naklejek jest tam w nim 5 szt i 18,50zł czy mógłbyś przywieźć na spota :decayed:

Harry co to bedziesz oklejal jeszcze szyby w domu ?? :D:D:D

Opublikowano

Harry co to bedziesz oklejal jeszcze szyby w domu ?? :D:D:D

taak będę odklejał szyby w domu :decayed::grin:

Opublikowano
Widziana w terenach Galerii Pasaz w Rzeszowie ciemna B5 sedan na ramkach klubowych okolo godz. 11:30 :-)

:hi:Prawdopodobnie to mnie namierzyłeś :decayed: data i godzina idealnie trafiona :grin:

Przepraszam że nie zauważyłem, ale teraz to jeżdżę jak wesoły autobus, miałem na pokładzie obecnych dwóch synów :kox:

(przy 2-ch takich '' agregatach'' nawet na dziewczyny nie mam kiedy popatrzeć :wink: ,a co dopiero mówić o autach klubowych :grin:)

Opublikowano

:hi:Prawdopodobnie to mnie namierzyłeś :decayed: data i godzina idealnie trafiona :grin:

Przepraszam że nie zauważyłem, ale teraz to jeżdżę jak wesoły autobus, miałem na pokładzie obecnych dwóch synów :kox:

(przy 2-ch takich '' agregatach'' nawet na dziewczyny nie mam kiedy popatrzeć :wink: ,a co dopiero mówić o autach klubowych :grin:)

Dokładnie to byłeś Ty GM :wink: Aaa ja sobie piłem kawkę na tarasiku w kawiarni, a że zwracam uwagę co się wokół mnie dzieje w temacie motoryzacji, to jakże mógłbym nie zauważyć A4 na ramkach klubowych :decayed: To ja Ci zdam relacje - dziewczyny o takie chodziły: :slina::slina::shock3::grin:

Opublikowano

dzis kolo 13 parking pod realem czarny sedan b7 2.0T z odsunieta prawa szyba jak akurat zaczelo padac, to jakis forumowicz ?

Opublikowano

dziś (niedziela) widziany godzina ok 18;30 zaporą w kierunku Powstańców Warszawy na ramkach klubowych B7 avant

:hi: pozdrawiam:hi:

Opublikowano

Dziś przed godz. 9 na ul. Podwisłocze, widziany ciemny (raczej czarny - bardzo nie widać bo lało) A4 B8 Avant, RZ końcówka rej. K, dojrzałem ramki -przejeżdżając włączyłem awaryjki :decayed:

Pozdrawiam :wink:

Opublikowano
Dziś przed godz. 9 na ul. Podwisłocze, widziany ciemny (raczej czarny - bardzo nie widać bo lało) A4 B8 Avant, RZ końcówka rej. K, dojrzałem ramki -przejeżdżając włączyłem awaryjki :decayed:

Pozdrawiam :wink:

Moja żona :decayed:

Na 100% nie kapnęła się:facepalm:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
widziany czarny avant b7 dzisiaj na krzyzowce krakowska-okulickiego , w ostatniej chwili rzucily mi sie ramki klubowe :wink:

chyba Mateusza , ale niech odezwie się właściciel

to byłem ja:hi:

Opublikowano

:hi:

Ma ktoś pozyczyć dystans 5-10mm??

Opublikowano

ślimaczku , nie gadaj tylko wpadaj na spota :D