Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 nie to napewno nie ja ja bylem w robocie... Chyba muszę przestać pić no co Ty Maciek
pinek89rz Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 nie to napewno nie ja ja bylem w robocie... Chyba muszę przestać pić no tak to bylem ja:) ale ucieklem z roboty zalatwiac prywatne sprawy:naughty:
MaciekW. Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Auto pamiętam z ostatniego spotu więc pomylić nie mogłem; no to myślę nie ma innego wyjścia jak tylko takie że zaczynam mieć zwidy Uspokoiłeś mnie ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- nie to napewno nie ja ja bylem w robocie... Chyba muszę przestać pić no co Ty Maciek Mówisz żeby nie przestawać
kamilb5 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Czarne b6 sedan 3,0v6 quattro obniżona na pieknych felgach z ramką klubową widziana dzisiaj w Brzozowie.
tomek292 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Czyje A4 B8 tdi avant stoi w warsztacie na ul Sowińskiego w Łańcucie, wczoraj wlasnie byłem u kumpla, ramki klubowe są
Gość harry19-19 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzisiaj na Lotosie w Jasionce ok 14 B6 Avant z ramkami...ps. super kolorek hej hej w której Jasionce koło Rzeszowa czy koło dukli pod Krosnem ???
slimaczek89rz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dziś po 18 WRC stołował się w mcdonaldzie:decayed:
wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dziś po 18 WRC stołował się w mcdonaldzie:decayed: Małe lody były
slimaczek89rz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 2 auta za Tobą stałem:wink:
pinek89rz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A ja chyba mijalem sie z Toba na podwisloczu kolo 18.10 o ile czarna b5 jechales w str zapory ? Slimak
slimaczek89rz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 NIe, to nie ja. Ja mam sreberko:wink:
pinek89rz Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No to klops bo to byla czarna b5 z naklejkami:)
Dawid0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 się cieplej zrobiło i się ludzie widywać zaczynają :-) a duża ta naklejka była? czy sam adres www ?
pinek89rz Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 oj nie pamietam:D ale chyba duza po prawej str klapy ale ramek klubowych nie uwidzialem:decayed:
Dawid0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 może to ja :-) ale wczoraj chyba z 6 klubowych a4rek widziałem a jechałem jakoś po 18 do mcdonalda podwisłoczem :-)
bogus096 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dzisiaj na Lotosie w Jasionce ok 14 B6 Avant z ramkami...ps. super kolorek hej hej w której Jasionce koło Rzeszowa czy koło dukli pod Krosnem ??? W Jasionce koło Dukli nie ma żadnej stacji CPN.
slimaczek89rz Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Czarny sedan b5 na zielonych felgach, rejestracja RLA rameczki klubowe, widziany dziś ok.11 w Kraczkowej:wink:
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dzisiaj na Lotosie w Jasionce ok 14 B6 Avant z ramkami...ps. super kolorek hej hej w której Jasionce koło Rzeszowa czy koło dukli pod Krosnem ??? W Jasionce koło Dukli nie ma żadnej stacji CPN. hej hej a jest stacja Orlen przed wjazdem do Dukli w stronę Barwinka znam tę drogę na pamięć ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Dzisiaj na Lotosie w Jasionce ok 14 B6 Avant z ramkami...ps. super kolorek hej hej w której Jasionce koło Rzeszowa czy koło dukli pod Krosnem ??? W Jasionce koło Dukli nie ma żadnej stacji CPN. hej hej a jest stacja Orlen przed wjazdem do Dukli w stronę Barwinka znam tę drogę na pamięć odnośnie stacji lotos to fakt nie ma tam żadnej stacjii , pewnie to chodzi o Jasionce pod Rzeszowem
bogus096 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzisiaj na Lotosie w Jasionce ok 14 B6 Avant z ramkami...ps. super kolorek hej hej w której Jasionce koło Rzeszowa czy koło dukli pod Krosnem ??? W Jasionce koło Dukli nie ma żadnej stacji CPN. hej hej a jest stacja Orlen przed wjazdem do Dukli w stronę Barwinka znam tę drogę na pamięć ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Dzisiaj na Lotosie w Jasionce ok 14 B6 Avant z ramkami...ps. super kolorek hej hej w której Jasionce koło Rzeszowa czy koło dukli pod Krosnem ??? W Jasionce koło Dukli nie ma żadnej stacji CPN. hej hej a jest stacja Orlen przed wjazdem do Dukli w stronę Barwinka znam tę drogę na pamięć odnośnie stacji lotos to fakt nie ma tam żadnej stacjii , pewnie to chodzi o Jasionce pod Rzeszowem Orlen jest przeważnie tam nalewam,bo mieszkam niedaleko.Czemu na pamięć znasz, jeżdzisz na Słowację.
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzisiaj na Lotosie w Jasionce ok 14 B6 Avant z ramkami...ps. super kolorek hej hej w której Jasionce koło Rzeszowa czy koło dukli pod Krosnem ??? W Jasionce koło Dukli nie ma żadnej stacji CPN. hej hej a jest stacja Orlen przed wjazdem do Dukli w stronę Barwinka znam tę drogę na pamięć ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Dzisiaj na Lotosie w Jasionce ok 14 B6 Avant z ramkami...ps. super kolorek hej hej w której Jasionce koło Rzeszowa czy koło dukli pod Krosnem ??? W Jasionce koło Dukli nie ma żadnej stacji CPN. hej hej a jest stacja Orlen przed wjazdem do Dukli w stronę Barwinka znam tę drogę na pamięć odnośnie stacji lotos to fakt nie ma tam żadnej stacjii , pewnie to chodzi o Jasionce pod Rzeszowem Orlen jest przeważnie tam nalewam,bo mieszkam niedaleko.Czemu na pamięć znasz, jeżdzisz na Słowację. nie jeżdzę na Słowację tędy , jeżdziłem do panny której starałem się przez ponad rok widywaliśmy się 2 razy w tygodniu chociaż kilometry są ponad 130km/h w jedną stronę ,poświęcałem każdą wolną chwilę no i co nie wyszło:facepalm: no cóż takie życie niestety trudno:kwasny: , ostatnio tam byłem audicą jakieś 2 miechy temu dosłownie dniu kobiet , też tam tankowałem przed Duklą i kupowałem tigera jak wyjeżdzałem po spotkaniu o 4 rano żeby do pracy zdążyć heh , a i co kolego nie pamiętam jaka to miejscowość była ale to chyba Kombornia czy jakoś tak jest tam taka zielona stacja benzynowa , nie polecam Ci tam jeść w tym barze mają tam zgniłe żarcie , żle potem czułem się pewnie zatrucie dostałem ;/
Rekomendowane odpowiedzi