Kazek 1.9 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Oczywiscie że nie dałem czekałem aż ty to zrobisz Dzisiaj sprawdzałem jak leci na trasie to chyba trzeba będzie założyć większe heble bo ciężko zatrzymać dzikusa wszystko przez tą twoją musztarde naniosłeś mi do auta i ciężko to domyć
Gość harry19-19 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Oczywiscie że nie dałem czekałem aż ty to zrobisz Dzisiaj sprawdzałem jak leci na trasie to chyba trzeba będzie założyć większe heble bo ciężko zatrzymać dzikusa wszystko przez tą twoją musztarde naniosłeś mi do auta i ciężko to domyć :v Kazek - dałeś mu wczoraj na zimnym ?! dej mu na zimnym
Kazek 1.9 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Oczywiscie że nie dałem czekałem aż ty to zrobisz Dzisiaj sprawdzałem jak leci na trasie to chyba trzeba będzie założyć większe heble bo ciężko zatrzymać dzikusa wszystko przez tą twoją musztarde naniosłeś mi do auta i ciężko to domyć :v Kazek - dałeś mu wczoraj na zimnym ?! dej mu na zimnym Harry czy ty chcesz żebym zwinął cały asfalt jak mu dam na zimnym nie wspomnę o klaksonie cały Rzeszów obudzę hahahaa
slaweq Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Czarny avant B5 z ramkami klubowymi widziany dzisiaj ok 8 przy Sparze w Trzebownisku Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez slaweq
archibaldi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To chyba mnie widziałeś. Ja nie zauważyłem , pozdrawiam.
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Oczywiscie że nie dałem czekałem aż ty to zrobisz Dzisiaj sprawdzałem jak leci na trasie to chyba trzeba będzie założyć większe heble bo ciężko zatrzymać dzikusa wszystko przez tą twoją musztarde naniosłeś mi do auta i ciężko to domyć :v Kazek - dałeś mu wczoraj na zimnym ?! dej mu na zimnym Harry czy ty chcesz żebym zwinął cały asfalt jak mu dam na zimnym nie wspomnę o klaksonie cały Rzeszów obudzę hahahaa klakson masz świetny tylko zrób na głośny dźwięk żeby ludzie aż skakali
Kazek 1.9 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Harry19-19 jeszcze mu melodyjkę zrobię czekaj czekaj na spota sie wyrobię hahah potrzebuje jedynie dobrego pierdykniecia heh Daj ktoś dobry wzmacniacz i tube to będzie bomba na całego A tak po za tym harry interes jest ale to na spocie sie zgadamy trzeba coś przerobić
nobii Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) widziana w Jarosławiu Audi a4 b7 avant , czarny lub granat , RJA 46.... , ramki klubowe są czyja to , jechałem za tobą kawałek granat kolego ;] ale nie skojarzę teraz dnia bo to chwilę temu było, do zoba! Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez nobii
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 pozdro dla Kazka 1.9 z którym dzisiaj byłem na żarciu w rynku
Gość harry19-19 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 widziana w Jarosławiu Audi a4 b7 avant , czarny lub granat , RJA 46.... , ramki klubowe są czyja to , jechałem za tobą kawałek granat kolego ;] ale nie skojarzę teraz dnia bo to chwilę temu było, do zoba! , możesz nie kojarzyć bo jeżdzę a6 c6 ale myślę źe po ramkach klubowych złapiesz mnie a Jarosław jest bardzo mały
Kazek 1.9 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Z kim się widziałem dzisiaj kolo 21.30 kolo Tesco srebrna a4 z ramkami tak się spieszylem ze niewiem co za model ale wyglądało napewno na B heh pozdrawiam puscilem awaryjki .. pozdrawiam kolege Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Widziana audi a4 b6 kombi czarna o godzinie 15 w Szówsku koło Jarosławia ,o nr rej rja 458.. , Rameczki klubowe były i jechała kobieta chyba znana mi osoba , mogła mnie nie widzieć bo jechałem tym co nie trzeba Pozdrawiam kierowniczkę
Zieluu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wczoraj przed 7:00 na parkingu przy Hoffmanowej w Rzeszowie niebieska B6 Avant na rej RK Również 22.04 widziany ciemny sedan w Boguchwale na przeciwko cmentarza po godzinie 16
Kazek 1.9 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Widziana audi TT na ul. Sikorskiego Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Widziane 2 avanciki chyba na Rze blachach przy Mc Donald wstawiłem łapę za szyby pozdro .. bo korek mieliście gruby hehe [emoji16] Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Gość harry19-19 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Nobii przyłapany na ul kraszewskiego koło stacji benzynowej w stronę Pełkinie a4 b7 kombi rja 46....ramki klubowe pozdrawiam.. spotkałem też a4 b5 sedan srebrny i srebrne ramki klubowe były spotkałem Cię na skrzyżowaniu na ul Słowackiego jechałeś w stronę ul Kraszewskiego Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez harry19-19
Plugibugi Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 :hi: Pozdro dla kolegi z A4 B7 USA dziś ok 12 na obwodnicy ramka na przodzie leciałem obok a potem za Tobą ... Widziany WrcLaguna leciałeś od leszka czarnego dziś ?
nobii Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Nobii przyłapany na ul kraszewskiego koło stacji benzynowej w stronę Pełkinie a4 b7 kombi rja 46....ramki klubowe pozdrawiam.. tam często mnie zobaczysz ;] a jak przestanie padać przesiadka na moto! Wkooońcu!
dydo85 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Dzisiaj przy drodze bodajże w Borku widziane niebieskie b6 na RLA w okolicach 11:30 ;-)
alfar Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 :hi: Pozdro dla kolegi z A4 B7 USA dziś ok 12 na obwodnicy ramka na przodzie leciałem obok a potem za Tobą ... Widziany WrcLaguna leciałeś od leszka czarnego dziś ? to bylem ja nie zauwazylem kolegi :/ pozdrowienia
Gość harry19-19 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Widziałem wczoraj na Juwenaliach kolegę Sławek, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi