Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazek wlasnie przejechałes koło mnie :P co tak krążysz po miescie ?;) a z tymi frytkami to jest tak, ze kolega pracował w everescie i odradzał tam jesc to na posypkę do bistro, to znowu tam ktos odradził i tak w kółko dlatego teraz żremy burgery na miescie:)

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Edytowane przez FPek

Opublikowano

Gdzieś ty mnie znowu wynykał pewnie koło Media Markt :D kurna fela trzeba było mnie strąbić majster :P :v jechałem po grila ori bo wkońcu chciałem mieć ze znaczkiem teraz jest kosa ale do poprawki jeszcze poleci :) musisz mi dac sie karnąć bryką to pojedziemy razem na burgera :P:grin::D:hi::naughty:

Opublikowano

Dzisiaj po 15 na wjeździe do ul. Unii Lubelskiej, ciemny avant (kobieta za kółkiem) z przodu bez ramek klubowych, ale jak popatrzyłem w lusterko to z tyłu już była :hi:

Opublikowano

FPek teraz mnie nie poznasz na ulicy będę jeździł w kominiarce i new grilem heh bdb6b5c57724d8aeaaf9cd10ac880256.jpg a tak było kiedyś przemiana heh 01a61f45c9b1abc2297b467948578200.jpg

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pogoda w sam raz na kominiarkę :) tablicy nie zminiasz wiec poznam bez problemu:p

Opublikowano

Godz 21 można śmigać na burgera jak coś pisz pw i lecim na Szczecin :P:decayed: śmigam trawkę skosic jak coś wiesz gdzie mnie szukać :D:thumbup1::pali:

Opublikowano

Uuu o tej to ja juz potrzebuje szofera :P

Opublikowano

Ja jeszcze trzeźwy ale żyd świeci zw ciężko jechać po nocy heh

Opublikowano

Ja jeszcze trzeźwy ale żyd świeci zw ciężko jechać po nocy heh

ja właśnie wolę jeżdzić nocą niż w dzień bo wtedy nie ma korku ani nic i dzisiaj w nocy jadę 500 kilometrów

Opublikowano

W sobote ok 14 pod millenium widziany FPek a dokladnie na wysepce między MH a salonem Apollo. Piękna B8.

A dzisiaj koło 16 między rondem na Załężu i Pobitnem wyprzedzała mnie ciemna B5 z ramka klubowa z tyłu i blachami rz93593. Jechalem transitem DPD. Pozdrawiam

Opublikowano

W sobote ok 14 pod millenium widziany FPek a dokladnie na wysepce między MH a salonem Apollo. Piękna B8.

A dzisiaj koło 16 między rondem na Załężu i Pobitnem wyprzedzała mnie ciemna B5 z ramka klubowa z tyłu i blachami rz93593. Jechalem transitem DPD. Pozdrawiam

SnOOpie, jeździsz może na palikówkę?

Opublikowano

Akurat nie. Jezdze na baranowce.

Opublikowano

Pozdrowienia dla RZ 5748K, widziany pod firmą PGS :-)

Opublikowano

Pozdro dla Waldi1326 pięknie mnie wynykał na Armi krajowej około 20:35 stałem na awaryjnych :P poźniej w łańcucie cie dogoniłem ale nie podjełeś walki o mistrzowski pas ruchu palikota heh :P pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Pozdro dla Waldi1326 pięknie mnie wynykał na Armi krajowej około 20:35 stałem na awaryjnych :P poźniej w łańcucie cie dogoniłem ale nie podjełeś walki o mistrzowski pas ruchu palikota heh :P pozdrawiam :hi:

Hehe wariaty :D

Opublikowano

Kazek ale widziałem tylko Twój przód;/ Tyłu nie było widać bo tak strasznie dymił i nie chciałem Cię wyprzedzać bo nic nie widziałem:P

Już niestety moją B6 Ci d*py nie złoję bo dzisiaj została sprzedana;/

Opublikowano

Kazek ale widziałem tylko Twój przód;/ Tyłu nie było widać bo tak strasznie dymił i nie chciałem Cię wyprzedzać bo nic nie widziałem:P

haha :polew:

Już niestety moją B6 Ci d*py nie złoję bo dzisiaj została sprzedana;/

a zawitasz na spota bo mam twojego pedriva

Opublikowano

Przed chwilą widziany sedan b7 w stw pod Tesco na tarnobrzeskich numerach

Opublikowano

Waldi czekam na tą A6 C6 zobaczymy jak co cyka :P

Widziana przez FPek na podwórku hahah 8a8fd87897de9597556bd67e504c9670.jpg

Opublikowano

A ja sie z kimś mijałem w niedzielę w Rzeszowie i nawet kiwnąłem głową ale za późno zobaczyłem żeby coś więcej robić. B6 avant srebrny, Pozdrawiam.