Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na moście Zamkowym w Rzeszowie, około godziny 7.30 rano widziane czarne A4 B6 Avant z ciemnymi szybami rej. LBL, a kierowniczka blondynka w środku :)
Pozdrawiam :wink:

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę, który dzisiaj po 16 stał i mi się przyglądał pod Czarnym Kotem w Rzeszowie. Właściciel ładnego szarego sedana B6 z blachami RPR i dużymi kołami ;)

Edytowane przez mcbet

Opublikowano

Również pozdrawiam miałem za tobą podjechać ale cygara jaralem to nie zdążyłem cie dogonić heh ładna masz bryczke to i oko poleciało heh

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z srebrnej Audi A4 B6 Avant RZ..... Stałem za toba na Lwowskiej na swiatłAch a potem scignelismy pod górke :grin: . NIe mam rameczk to nie wiedziałes ze z klubu jestem ale chyba sie domysliłes.

Sliczna furka. Podzrowienia dla Ciebie :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z srebrnej Audi A4 B6 Avant RZ..... Stałem za toba na Lwowskiej na swiatłAch a potem scignelismy pod górke :grin: . NIe mam rameczk to nie wiedziałes ze z klubu jestem ale chyba sie domysliłes.

Sliczna furka. Podzrowienia dla Ciebie :hi:

Pozdrawiam Również Twoja jeszcze Ładniejsza :hi:

Opublikowano

Widziany chyba bobek na trasie Rz -RJA i spowrotem około 20.00 również chyba ty nie jestem pewny w każdym bądź razie miałeś czysto haha pozdro

Opublikowano

tak Kazek to byłem ja też Cię widziałem dwa razy :D pozdro

Opublikowano

Dziś widziane :

Czarny sedan b5 w Rzeszowie stał na poboczu w stronę Łańcuta.. Wlepa klubowa i kierunki US.

I czarny b6 avant na trasie Łańcut -Leżajsk. Mijaliśmy się przed źołynia.. Koło 17.za sterami jak dobrze widziałem była kobieta.

Pozdrawiam serdecznie kolegów.

Opublikowano

Widziany dzisiaj o 18-stej A4 b6 kombi RBR za kierownica Dama :)

Opublikowano

Widziany dzisiaj o 18-stej A4 b6 kombi RBR za kierownica Dama :)

Żona auto mi zawineła :)

Opublikowano

Ładnie u was w Rzeszowie mokro :) , u mnie świeci dość mocno słońce

Opublikowano

Dzisiaj ok. 18 w Jarosławiu na skrzyżowaniu kolo Ekonomika w kierunku Przemyśla niebieski avant b6 rja z ramkami klubowymi. Za kierownica kobieta.

Pozdrawiam

Opublikowano

Widziany bobek trasa Rz -psl kreciles chyba na Rze mnie capneli skubancy mam nadzieje ze ty miałeś więcej szczęścia pozdro byku

Opublikowano

Kazek ja do roboty jechałem :D musisz wolnej jeździć bo jak nie to rower Cię czeka pozdro :D

Opublikowano

Wczoraj kolo godziny 18 w krasnem na przystanku audi na klubowych zatrzymany przez insignie :-)

Opublikowano

WRC znowu ty? :grin:

Opublikowano

To byłem ja niestety hehe skunikoty szukali sobie ofiary nie przyjąłem mandatu zawyżony pomiar ja 63kmh a u nich 83kmh a w dodatku jechałem w za jakimś angolem co cisnąl zdeka wiec to szybciej jego pomiar niż moja prędkość

Opublikowano

Przed chwila przede mną jechał ktoś granatowym b5 z ramkami mrugalem światłami machnąłem ręka a Ty pędziłeś do przodu i chyba mnie nie widziałeś :P

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Opublikowano

To byłem ja niestety hehe skunikoty szukali sobie ofiary nie przyjąłem mandatu zawyżony pomiar ja 63kmh a u nich 83kmh a w dodatku jechałem w za jakimś angolem co cisnąl zdeka wiec to szybciej jego pomiar niż moja prędkość

:grin:

Opublikowano

Widziane a4 b5 sedan granatowy z ramkami klubowymi rej. Rz na rondzie przy ul. Lwowskiej po godz. 16 tej

Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Kazek 1.9