Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bayern Bayern :decayed: :decayed: :decayed: auf geht's :>

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A-rek widziałem Cię jakieś pół godz. temu jak wyjezdżałeś spod szpitala w wodzisławiu, ale jak dobrze widziałem jeszcze bez pociechy i nowej Mamusi :)

Opublikowano
  • Autor

A-rek widziałem Cię jakieś pół godz. temu jak wyjezdżałeś spod szpitala w wodzisławiu, ale jak dobrze widziałem jeszcze bez pociechy i nowej Mamusi :)

to jednak dobrze poznałem i też cię widziałem :>

jutro odbieram moje panie do domu :kox:

Opublikowano

No i jak koledzy obstawiacie walkę bokserską bo ja czuję, że Adamek dostanie wciry tylko jeszcze nie wiem w której rundzie ale z pewnością przegra ?

Opublikowano

Adamek czy Kliczko ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

no zobaczymy, walka się zaczyna :naughty:

Opublikowano

z tego co je w TV to Adamek je pewny wygranej :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

a ja już widzę, że Adamek klęknął w 2 rundach : w 2 i chyba 4, zaraz będzie po nim. Biedak, kto mu zakontraktował walkę a Vasilijem ? Adamek trzyma gardę a Vitalij ma to w d....Zupełnie jakbym oglądał kiedyś walkę Chrisa Eubanka z Nigelem Benem - Ci co maja po 30 lat i oglądali wtedy walki bokserskie na Sportkanal to mają podgląd. Chris zupełnie nie trzymał gardy a mimo to posyłał gości na deski - super bokser jak dla mnie.

Adamek powiedział, że "łątwo skóry nie sprzeda" a taka wypowiedź wiąże się z tym, że sam utracił wiarę w wygraną tylko liczy że dotrzyma końca chodź wątpię. No i stało się, runda 10 i Adamek jest już nieprzytomny i sędzia przerwał tę nierówną walkę.

Ja taki byłem po 0,7 litra i 2 piwa sam, baba mnie nie chciała znać a ja ją owszem ale już nie podziałałem ;)

Baba powiedziała, że jestem KO ;)

Opublikowano

no i by było na tyle skokoł skokoł i nic niewyskokoł :no: :no:

Opublikowano
  • Autor

kilka rund Adamek miał ładnych ale za chiny nie umiał trafić Kliczke w zęby :thumbdown:

Opublikowano

Zaraz potem będę walił grilla z 90 na 180 parę, koników. Kto mi fiknie ze 140 koników filmu ?

Opublikowano

Zaraz potem będę walił grilla z 90 na 180 parę, koników. Kto mi fiknie ze 140 koników filmu ?

Co to ?

Opublikowano

...

Adamek powiedział, że "łątwo skóry nie sprzeda" a taka wypowiedź wiąże się z tym, że sam utracił wiarę w wygraną tylko liczy że dotrzyma końca chodź wątpię. No i stało się, runda 10 i Adamek jest już nieprzytomny i sędzia przerwał tę nierówną walkę.

...

Jak dla mnie Tomek łatwo skóry nie oddał ... poza tym "GÓRAL" jak dla mnie jest gościem :notworthy::good: ... wytrzymał z Vladkiem 10 rund :good: :good: :good: ... w tej chwili , na Świecie nie ma przeciwnika na Vladimira K. ... dopóki nie skończy kariery :cool1: :gwizdanie: :confused4::no: ... taka prawda ... jedynie HAYE i ADAMEK stawili mu ( w miarę :rolleyes: ) czoła :cool1:

Za duża przewaga zasięgu dla Vladimira ( jak zresztą w prawie każdej jego walce ) ... poza tym Kliczko to "Maszyna" ... robi swoje i tyle ... lewa , lewa , lewa ... z prawej JEB ... i znowu ... lewa , lewa , lewa ... z prawej JEB , itd. ... jak ktoś z Was patrzy na boks to wie o czym mówię , bo rzadko się zdarza żebym przegapił walkę WBC :wink4:

[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 00:50_________________________________________________

no i by było na tyle skokoł skokoł i nic niewyskokoł :no: :no:

Jak dla mnie ( prostego zresztą człowieka ) "wyskokoł" i to wkurwy :cool1:

[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 00:52_________________________________________________

Zaraz potem będę walił grilla z 90 na 180 parę, koników. Kto mi fiknie ze 140 koników filmu

Co to ?

albo Tomasz się napił , albo robi programa :gwizdanie: :cool1::naughty::kox:

Opublikowano

Bardzo fajno cena :good: :good: :good: :good: :good: ... ale niestety nie teraz :kwasny: :kwasny: :kwasny::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
:hi: z rana
Opublikowano

Co to ?

albo Tomasz się napił , albo robi programa :gwizdanie: :cool1::naughty::kox:

o kurde ale siara jak dziś czytam swoje teksty. Faktycznie i się napiłem i będę modził dziada :)

Opublikowano

:hi:

Tyle miesięcy czekałem na tą walkę, oglądałem galę online na necie i zasnąłem przed walką wieczora, obudziłem się w łóżku o 2.00 z lapkiem w rękach po walce :wallbash: . W sumie to nie dawałem Adamkowi większych szans, ale byłem ciekawy w jakim stylu przegra walkę i powiem, że z tego co czytałem i oglądałem jakieś urywki siary sobie nie narobił.

Opublikowano
:hi: :hi: