Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dobra, spadam poleżeć po obiedzie. Jak zrobi się większa ekipa na tego spota dajcie znać. Bo jak narazie 3 osoby są :decayed:

4 :P z tobą 5 :D

---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ----------

Dobra, spadam poleżeć po obiedzie. Jak zrobi się większa ekipa na tego spota dajcie znać. Bo jak narazie 3 osoby są :decayed:

4 :P z tobą 5 :D

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja odpadam jestem w robocie :kwasny:

Myślałem że czarna seria się skończyła w zeszłym tygodniu, kumpel umarł, a wczoraj następny dobry kumpel od dziecięcych lat , obaj chodzili do tej samej klasy :wallbash::wallbash::wallbash::cry::cry::cry: czyżby 46 lat to był wiek graniczny :facepalm:

Opublikowano

Niestety ja też odpadam.

Opublikowano

Arturo orientujesz się do której czynna jest myjnia bezdotykowa na 6-tce? Tam koło garaży, koło bliskiej

Opublikowano

No to lipa z tego wyjdzie :/

Opublikowano

To przyjedzcie do mnie na cole :grin:

Opublikowano

a ona bedzie z rumem czy z wódką ?

---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ----------

a ona bedzie z rumem czy z wódką ?

Opublikowano

Ja nie piję

Od wczoraj :decayed:

Opublikowano

Każdy tak gada :decayed:

Opublikowano

d*pa z tym grillem szkoda ze znow nie wyszło :kwasny:

mnie jeszcze choróbsko meczy ale za pare dni powienen juz byc jak nastolatek :decayed:

co do środków to ja osobiście nie trawię tych zielonych :facepalm: i wg mnie to totalna porażka..

za to dla mnie przede wszystkim czarne :kox: potem niebieskie - znajomy miał w a6 96r na serio ładnie mu tam się ta niebieska skóra komponowała :wink: a potem banan.. w ciemnych autkach nawet ladnie wyglada.. tak limuzyniasto :grin:

ale jeśli chodzi o mnie i dla mnie.. tylko czarne :kox:

Opublikowano
d*pa z tym grillem szkoda ze znow nie wyszło :kwasny:

mnie jeszcze choróbsko meczy ale za pare dni powienen juz byc jak nastolatek :decayed:

co do środków to ja osobiście nie trawię tych zielonych :facepalm: i wg mnie to totalna porażka..

za to dla mnie przede wszystkim czarne :kox: potem niebieskie - znajomy miał w a6 96r na serio ładnie mu tam się ta niebieska skóra komponowała :wink: a potem banan.. w ciemnych autkach nawet ladnie wyglada.. tak limuzyniasto :grin:

ale jeśli chodzi o mnie i dla mnie.. tylko czarne :kox:

Brakuje tu opcji "Lubię To"

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

Ale u mnie leje masakra. Miałem jechać do Katowic na dyskotekę z koleżanką. Ale masakra, Już widzę jak bym autobusem jechał :grin:

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

Ale u mnie leje masakra. Miałem jechać do Katowic na dyskotekę z koleżanką. Ale masakra, Już widzę jak bym autobusem jechał :grin:

Opublikowano

u mnie przelotnie przeszło raz dwa.. z 5min dosłownie trwało ;)

Opublikowano
  • Autor
Robert, ale w Polsce nawet nie ma prawdziwego sline :grin::facepalm: Na sprzedaż oczywiście mówię.

ale bzdury opowiadasz.....

Opublikowano

cofam :P lekko pada w sumie ciagle a teraz burza wróciła :decayed:

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

Robert, ale w Polsce nawet nie ma prawdziwego sline :grin::facepalm: Na sprzedaż oczywiście mówię.

Arek ciężko pełnego s-line'a b6 kupić.. większość tylko tak się nazywa i mają gałkę np.. czy trójramienną kierę :decayed:

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------

Arek ciężko pełnego s-line'a b6 kupić.. większość tylko tak się nazywa i mają gałkę np.. czy trójramienną kierę :decayed:

Opublikowano

Ale to niech nie pisze , że nie ma prawdziwych Sline w PL ... są ale też kosztują ( a jak już pisałem każdy by chciał Sline i to z 50 kkm przebiegu na dodatek za 20 k polskich dukatów ) :wink:

Opublikowano
Ale to niech nie pisze , że nie ma prawdziwych Sline w PL ... są ale też kosztują ( a jak już pisałem każdy by chciał Sline i to z 50 kkm przebiegu na dodatek za 20 k polskich dukatów ) :wink:

A Ty byś nie chciał :decayed: niestety takich niema...

Opublikowano

No to po co gadka typu ... "szału nie ma" itp. ...

Po drugie są ... ale takich w PL nie kupisz , tylko gdzieś u naszych sąsiadów no i nie "okazyjnie" np. u Turka , Rusa czy Polaka :wink:

Opublikowano

:hi:

Arturo orientujesz się do której czynna jest myjnia bezdotykowa na 6-tce? Tam koło garaży, koło bliskiej

24h:wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi::hi: