Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no bede dzialal :cool1: jak tylko mi czas pozwoli... :wallbash:

ale tera to musze sie z Panami pozegnac i zajac obowiazkiem malzenskim :decayed:

i potem na nocke do roboty :wallbash:

:hi: :hi:

Tez jak ja masz duzur na zmywaku :decayed:

:polew:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

podaruj kobiecie zmywarką będziesz miał wolne :naughty:

Opublikowano

To dostanę w podzience odkurzacz :polew:

Opublikowano

poproś o robota odkurzającego :naughty:
Opublikowano

ale tera to musze sie z Panami pozegnac i zajac obowiazkiem malzenskim :decayed:

brej nocki :hi:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:26_________________________________________________http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250800496449&ssPageName=STRK:MEWAX:IT kto się pisze jako królik doświadczalny :tongue4:

ma jakims TICO wyprobuj :wink4:
Opublikowano

w gratisie może być zestaw środków do polerowania kafelek :confused4:

Opublikowano

w gratisie może być zestaw środków do polerowania kafelek :confused4:

to nie bierz gratisów :cool1: albo daj go teściowej :naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:47_________________________________________________

brej nocki :hi:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:26_________________________________________________http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250800496449&ssPageName=STRK:MEWAX:IT kto się pisze jako królik doświadczalny :tongue4:

ma jakims TICO wyprobuj :wink4:

czyim :mysli:
Opublikowano

no tak, :decayed:

Opublikowano

artur cos ostatnio o tico wspomminal :tongue4:

albo w domu w lazience se szyba przyciemnij by ci sasiedzi niezaglondali :gwizdanie:

Opublikowano

na blokach nie ma łazienek z oknami :gwizdanie:

Opublikowano

pany dzisiaj jest całkowite zaćmienie księżyca o 22:20 ale obawiam się że chmury zasłaniają :rolleyes:

Opublikowano

no z deka przeszkadzają :confused4:

Opublikowano

na blokach nie ma łazienek z oknami :gwizdanie:

to se kabina prysznicowo przyciymnij :tongue4:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:58_________________________________________________

no z deka przeszkadzają :confused4:

ruskie by to migami zdjełali :naughty:
Opublikowano

:hi:

Pany, wymieniał ktoś w u siebie w B5 żarówki? Bo chyba jutro czeka mnie taki zabieg i o ile od strony drajwera wygląda to w miare prosto to ze strony pasażera troszeczke gorzej.. Trzeba wyciągać całą lampe? Siedzi chyba na dwóch śrubach, a za nią nie ma miejsca kurde..

Sorka za lamerskie pytanie :)

Opublikowano

Gdzie się straciła moja odpowiedź o "urodzinowym spocie" ? :mysli: Dziś do południa wysłałem :shocked:

[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 22:03_________________________________________________Wiesiek >>> http://showcarshine.pl/41-3m i cała reszta testerów :wink4:

Opublikowano

Pany, wymieniał ktoś w u siebie w B5 żarówki? Bo chyba jutro czeka mnie taki zabieg i o ile od strony drajwera wygląda to w miare prosto to ze strony pasażera troszeczke gorzej.. Trzeba wyciągać całą lampe? Siedzi chyba na dwóch śrubach, a za nią nie ma miejsca kurde..

najlepiej wyciągnąć lampę ale jak zdemontujesz ten plastik co zasłania dasz radę [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 22:04_________________________________________________
Odp: SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

« Odpowiedz #20796 : Dzisiaj o 22:03 » Cytuj

--------------------------------------------------------------------------------

Gdzie się straciła moja odpowiedź o "urodzinowym spocie" ? Dziś do południa wysłałem

qufa ale peszek :tongue4:
Opublikowano

najlepiej wyciągnąć lampę ale jak zdemontujesz ten plastik co zasłania dasz radę

zdemontuj plastyki co idą do filtra powietrza ,lampy nie tykaj :good:,dostęp jest ok ,nie ma co robić sobie dodatkowej roboty

Opublikowano
:hi: spadam spać jakiś umęczon jezdem
Opublikowano

Już wiem gdzie jest 230 000 postów z całego forum :naughty::kox: