andy_sky Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 no bede dzialal jak tylko mi czas pozwoli... ale tera to musze sie z Panami pozegnac i zajac obowiazkiem malzenskim i potem na nocke do roboty :hi: Tez jak ja masz duzur na zmywaku
andy_sky Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 podaruj kobiecie zmywarką będziesz miał wolne
andy_sky Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 To dostanę w podzience odkurzacz poproś o robota odkurzającego
m3rvin Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 no bede dzialal jak tylko mi czas pozwoli... ale tera to musze sie z Panami pozegnac i zajac obowiazkiem malzenskim i potem na nocke do roboty :hi: brej nocki [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:26_________________________________________________http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250800496449&ssPageName=STRK:MEWAX:IT kto się pisze jako królik doświadczalny ma jakims TICO wyprobuj
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 To dostanę w podzience odkurzacz poproś o robota odkurzającego w gratisie może być zestaw środków do polerowania kafelek
andy_sky Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 To dostanę w podzience odkurzacz poproś o robota odkurzającego w gratisie może być zestaw środków do polerowania kafelek to nie bierz gratisów albo daj go teściowej [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:47_________________________________________________ no bede dzialal jak tylko mi czas pozwoli... ale tera to musze sie z Panami pozegnac i zajac obowiazkiem malzenskim i potem na nocke do roboty :hi: brej nocki [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:26_________________________________________________http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250800496449&ssPageName=STRK:MEWAX:IT kto się pisze jako królik doświadczalny ma jakims TICO wyprobuj czyim
m3rvin Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 artur cos ostatnio o tico wspomminal albo w domu w lazience se szyba przyciemnij by ci sasiedzi niezaglondali :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 na blokach nie ma łazienek z oknami :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 pany dzisiaj jest całkowite zaćmienie księżyca o 22:20 ale obawiam się że chmury zasłaniają
andy_sky Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 na blokach nie ma łazienek z oknami :gwizdanie: to se kabina prysznicowo przyciymnij [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:58_________________________________________________ no z deka przeszkadzają ruskie by to migami zdjełali
Matek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pany, wymieniał ktoś w u siebie w B5 żarówki? Bo chyba jutro czeka mnie taki zabieg i o ile od strony drajwera wygląda to w miare prosto to ze strony pasażera troszeczke gorzej.. Trzeba wyciągać całą lampe? Siedzi chyba na dwóch śrubach, a za nią nie ma miejsca kurde.. Sorka za lamerskie pytanie
ROBERT Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Gdzie się straciła moja odpowiedź o "urodzinowym spocie" ? Dziś do południa wysłałem [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 22:03_________________________________________________Wiesiek >>> http://showcarshine.pl/41-3m i cała reszta testerów
andy_sky Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pany, wymieniał ktoś w u siebie w B5 żarówki? Bo chyba jutro czeka mnie taki zabieg i o ile od strony drajwera wygląda to w miare prosto to ze strony pasażera troszeczke gorzej.. Trzeba wyciągać całą lampe? Siedzi chyba na dwóch śrubach, a za nią nie ma miejsca kurde.. Sorka za lamerskie pytanie najlepiej wyciągnąć lampę ale jak zdemontujesz ten plastik co zasłania dasz radę [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 22:04_________________________________________________ Odp: SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście « Odpowiedz #20796 : Dzisiaj o 22:03 » Cytuj -------------------------------------------------------------------------------- Gdzie się straciła moja odpowiedź o "urodzinowym spocie" ? Dziś do południa wysłałem qufa ale peszek
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pany, wymieniał ktoś w u siebie w B5 żarówki? Bo chyba jutro czeka mnie taki zabieg i o ile od strony drajwera wygląda to w miare prosto to ze strony pasażera troszeczke gorzej.. Trzeba wyciągać całą lampe? Siedzi chyba na dwóch śrubach, a za nią nie ma miejsca kurde.. Sorka za lamerskie pytanie najlepiej wyciągnąć lampę ale jak zdemontujesz ten plastik co zasłania dasz radę zdemontuj plastyki co idą do filtra powietrza ,lampy nie tykaj ,dostęp jest ok ,nie ma co robić sobie dodatkowej roboty
ROBERT Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Już wiem gdzie jest 230 000 postów z całego forum
Rekomendowane odpowiedzi