decks88 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 po robocie po robocie chłopaki Jak tam przed weekendem :?: relaksuje sie przed jutrzejszymi 16h w robocie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 To i ja beret zrzuce Weekend _________________________________________________ _________________________________________________ _________________________________________________ Już jest Robert się ucieszy :banan1: :banan1: :buhaha: :buhaha: :buhaha: _________________________________________________ _________________________________________________ _________________________________________________ Arek ja tam raczej do wscibskich nie naleze ale widze ze myslisz nad zmiana furki naughtyna... RS4 musial zauwazyc No , no Arek _________________________________________________ _________________________________________________ _________________________________________________ ja bym ci powiedzial kto tu jest najwiekszym spamowiczem :gwizdanie: no kto :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jedzie kto dzis do SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jedzie kto dzis do SG jak bedzie jakas wieksza ekipa to i ja sie zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jedzie kto dzis do SG jak bedzie jakas wieksza ekipa to i ja sie zabiore no ja jade na pewno tylko nie wiem jeszcze o ktorej sie zbiore :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 przydalo by mi sie na taka okazje cb radio ale lipa narazie z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Oooo Wiesiek jest ... :gwizdanie: ELSA ... i zniknął ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Oooo Wiesiek jest ... :gwizdanie: ELSA ... i zniknął ... hehe uciekl :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 To i ja beret zrzuce Weekend _________________________________________________ _________________________________________________ _________________________________________________ Już jest Robert się ucieszy :banan1: :banan1: :buhaha: :buhaha: :buhaha: Ja weekend jutro do roboty Się Panowie nie boją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ja weekend jutro do roboty Trza było sie uczyć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 To i ja beret zrzuce Weekend _________________________________________________ _________________________________________________ _________________________________________________ Już jest Robert się ucieszy :banan1: :banan1: :buhaha: :buhaha: :buhaha: Ja weekend jutro do roboty Się Panowie nie boją uuuuuu nie zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Robert jak na razie 3 płytki DVD z VW 5 szt. Sie człowiek uczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Robert jak na razie 3 płytki DVD z VW 5 szt. Mówisz o ELSIE :?: Sie człowiek uczył Nie zaprzeczam , Wiesiek to były żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Taa o ELSIE :gwizdanie: Wojsko mi podstawówki nie przerwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Synki lece na tego spota do SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Robert jak na razie 3 płytki DVD z VW 5 szt. To o co kaman :?: [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 17:41_________________________________________________ Synki lece na tego spota do SG leć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Żartowałem jasne że ELSA Robert lecymy też??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Żartowałem jasne że ELSA Robert lecymy też??? Ja dziś nie lece może za tydzień Mam trochę roboty w domu , a potem trza się czegoś wreszcie napić (ale najpierw jeszcze do Arka muszę podskoczyć po towar) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Bedziesz pił w samotności :?: A o której do Arka PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Bedziesz pił w samotności :?: Ze szwagrem A o której do Arka PW poszło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi