danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 baa...w niedziele daniel...to bylo dawno i prawie nie prawda...prawko mam i nie zamierzam sie go pozbyc a ponadto hO_oje jechali 30 km/h po cywilnemu, bo to zapomnialem dodac Tak bywa, tak czy inaczej CB to dobra rzecz :good:
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 a tak szczerze Q bym chcial miecw audi ale coz...jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 baa...w niedziele daniel...to bylo dawno i prawie nie prawda...prawko mam i nie zamierzam sie go pozbyc a ponadto hO_oje jechali 30 km/h po cywilnemu, bo to zapomnialem dodac trzeba takich wyprzedzić(tylko nie po ciągłej,nie po pasach) i jechać 20
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Samego napedu, brak kolejnego mostu, podpor, lozysk, walu, połosi tzn,że co tam trza robić ? Poza wymianą oleju w dyfrze nic jeszcze nie robiłem :gwizdanie: Arturze, nie mam na mysli konkret Twojego sprzetu tylko ogol, wiecej gratow wiecej sie moze zj***c, tego sie nie da oszukac
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 od tamtego czasu mam, zwie sie...johny II :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 baa...w niedziele daniel...to bylo dawno i prawie nie prawda...prawko mam i nie zamierzam sie go pozbyc a ponadto hO_oje jechali 30 km/h po cywilnemu, bo to zapomnialem dodac Tak bywa, tak czy inaczej CB to dobra rzecz :good: fakt
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 a tak szczerze Q bym chcial miecw audi ale coz...jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma mimo wszystko, kto by nie chcial :slina:
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Samego napedu, brak kolejnego mostu, podpor, lozysk, walu, połosi tzn,że co tam trza robić ? Poza wymianą oleju w dyfrze nic jeszcze nie robiłem :gwizdanie: Arturze, nie mam na mysli konkret Twojego sprzetu tylko ogol, wiecej gratow wiecej sie moze zj***c, tego sie nie da oszukac tylko kupić nie "po dachu" i można się cieszyć
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 wlasnie to bylo to, ze to byla koncowka przerywanej i pasow i potembyla przerywana, ale no...jeszcze byla = i zebra
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 od tamtego czasu mam, zwie sie...johny II :gwizdanie: Przeplacony Uniden
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 wlasnie to bylo to, ze to byla koncowka przerywanej i pasow i potembyla przerywana, ale no...jeszcze byla = i zebra jak się jeździ jak wariat to tak czasem bywa
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 za 200PeLeNow z antena...komus zbbywalo :gwizdanie:
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Samego napedu, brak kolejnego mostu, podpor, lozysk, walu, połosi tzn,że co tam trza robić ? Poza wymianą oleju w dyfrze nic jeszcze nie robiłem :gwizdanie: Arturze, nie mam na mysli konkret Twojego sprzetu tylko ogol, wiecej gratow wiecej sie moze zj***c, tego sie nie da oszukac tylko kupić nie "po dachu" i można się cieszyć ciesz sie, że nie byles w sb na spocie bo jak Piotrek dorwał grubosciomierz lakieru to wszystkich obecnych zbadal [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:11_________________________________________________No, ja juz znam takich co im "zbywa" , tak jak mnie podsowiecili Mlke sirio z dachu
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 wlasnie to bylo to, ze to byla koncowka przerywanej i pasow i potembyla przerywana, ale no...jeszcze byla = i zebra jak się jeździ jak wariat to tak czasem bywa ja jestem ciekaw czy Ty nie zlamales przepisow czy nie wyprzedzales na =ciaglej [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:12_________________________________________________jakos mi sie nie chce w to wierzyc :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 ja raz dostałem propozycję 19 pkt ,a miałem w tym momencie 14 [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:12_________________________________________________ wlasnie to bylo to, ze to byla koncowka przerywanej i pasow i potembyla przerywana, ale no...jeszcze byla = i zebra jak się jeździ jak wariat to tak czasem bywa ja jestem ciekaw czy Ty nie zlamales przepisow czy nie wyprzedzales na =ciaglej [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:12_________________________________________________jakos mi sie nie chce w to wierzyc :gwizdanie: zawsze jak jest możliwość
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ktoś wie czy w końcu zmienila sie godzina spotów wg ankiety?
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 w moim wypadku, jeden sie chcial dogadac ale drugi nie a co do cb wszystko ori president i pudelka i gware mialem do tego [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:14_________________________________________________ Ktoś wie czy w końcu zmienila sie godzina spotów wg ankiety? no wlasnie na ktora to wrescie
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 w moim wypadku, jeden sie chcial dogadac ale drugi nie a co do cb wszystko ori president i pudelka i gware mialem do tego [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:14_________________________________________________ Ktoś wie czy w końcu zmienila sie godzina spotów wg ankiety? no wlasnie na ktora to wrescie Grzesiu, po montazu Fis-a idzie sie nauczyc Eco-drivingu
Rekomendowane odpowiedzi