Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja byłem na pierwszym spocie to na urodzinowym tez musze byc chocbym miał sie zesrac :>

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

ja proponowałem w Szczerbicach na tych domkach ale to już od was zależy :gwizdanie:

W Szczerbicach ? Gdzie to jest dokładnie ? Albo myślałeś o Szymocicach ?

dokładnie Szymocice :wink4: :>[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 18:04_________________________________________________

ja byłem na pierwszym spocie to na urodzinowym tez musze byc chocbym miał sie zesrac :>

ja tak samo :> :decayed:

Opublikowano

no to jest nas już trzech :good:

Opublikowano

w tym tyg pod moją robotę podjechał sobie taki samochodzik :kox:

f5d7e1ead93827afm.jpg 5aeff631a1f7cf13m.jpg

Opublikowano

1 z liczenia, ja naliczyłem 5

w tym tyg pod moją robotę podjechał sobie taki samochodzik :kox:

f5d7e1ead93827afm.jpg 5aeff631a1f7cf13m.jpg

Nosz kurna synek znowu zabrał klucze od mojego autka. :naughty:

Opublikowano

nom pala jak byk :tongue4: ,tez jestem chetny na takie cos (urodziny), bo jak se to zachwalacie :decayed:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 20:03_________________________________________________

A Wiesiek żyje po tym kawalerskim ? Jakoś się nie odzywa :przebiegly::kox:

:hi: :hi: :hi:

Żyje ale co to za życie, nawaliłem się kurna jak dzika locha :drunk:

byle sobota a 2 lipca troche srednio, ale mysle ze da rade... :wink4:

a polskie morze jest ciekawe duzo pierdolek idzie pozwiedzac, ja w tym roQ bede sie byczyl na zlotych piaskach w Bulgarii :gwizdanie: i chyba nie bedzie walkow i bedzie pogoda :decayed:

Ja 10 sierpnia jadę do Bułgarii

ja 23 mam odlot :)[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 20:04_________________________________________________Pany... :gwizdanie: mialby ktos z Was na sprzedaz w dobrej cenie 4 oponki 195/65/15 letnie w dobrym stanie tzn jak najwiecej bieznika i nie chinskie... moj tata potrzebuje do swojej B4.

Moze komus zbywaja takowe... :?: :!: :cool1:

Opublikowano

Na I na pewno Cię nie było :cool1: Jak już to chyba coś koło III :gwizdanie: :wink4:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 21:29_________________________________________________

1 z liczenia, ja naliczyłem 5

:przebiegly: :gwizdanie:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________

... bądź niedaleko Roberta jak się uda miejscówkę załatwić

Pany , konkretna data i będę załatwiał ( chociaż nic nie obiecuję ) ... 2 lipca - pasuje :?: :gwizdanie: :cool1:

Kto jest ZA to pisać :!: :!: :!: :cool1:

Opublikowano

Pany , konkretna data i będę załatwiał ( chociaż nic nie obiecuję ) ... 2 lipca - pasuje :?: :gwizdanie: :cool1:

Kto jest ZA to pisać :!: :!: :!: :cool1:

Ja... :decayed: 2 lipca moze byc. Gdzie i ile za ta przyjemnosc :gwizdanie: :?:

Opublikowano

... "Z innej beczki" ...

Tomek to jest to o czym Ci gadałem :decayed: >>> http://www.all4auto.pl/meguiars-ultimate-protectant-355ml-plastikow-zewnetrznych-wewnetrznych-p-534.html?cPath=12_13 :wink4:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 21:35_________________________________________________

Ja... :decayed: 2 lipca moze byc. Gdzie i ile za ta przyjemnosc :gwizdanie: :?:

Czyli na 2 lica na razie Ty ja i Daniel ( myślę , że wszyscy z w.w z os. towarzyszącymi ) :przebiegly:

Arek proponuję zrobić listę w I poście kto się pisze na tą imprę urodzinową ( oczywiście nie jest to jakaś tam "zamknięta lista" ... ale po prostu potrzebna "poglądowo" ) :wink4:

Opublikowano

no...dobry pomysl z ta lista :naughty: .No pewnie, ze osobami towarzyszacymi, bo kto bedzie kierowac potem furmanke :decayed: :?: :tongue4:

Opublikowano

Albo mi się zdaje albo coś z trzcionką na forum się stało :mysli:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 21:42_________________________________________________

no...dobry pomysl z ta lista :naughty: .No pewnie, ze osobami towarzyszacymi, bo kto bedzie kierowac potem furmanke :decayed: :?: :tongue4:

A jakże by inaczej :good: chociaż i będą tacy co będą sami wracać :wink4:

Opublikowano

Wpadna to przetestuja :naughty:

Spytej sie kto chce tyn szampon, to sie zamówi ;)

Opublikowano

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 21:42_________________________________________________

A jakże by inaczej :good:chociaż i będą tacy co będą sami wracać :wink4:

:blink: no nie zartuj, ze sie taki ktos znajdzie :przebiegly:

Opublikowano

np. JA :decayed:

Opublikowano

Nooo... :gwizdanie: :wink4:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 21:54_________________________________________________

Wpadna to przetestuja :naughty:

Spytej sie kto chce tyn szampon, to sie zamówi ;)

Ja na razie mam raz użyty Dodo Juice Born To Be Mild ( butelka 250 ml wystarcza na 250 litrów H2O ) , wiec na razie nie potrzebuję :decayed::wink4:

Ale Duragloss Car Wash Concentrate #901 jest też podobno konkretny :good::wink4:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 21:57_________________________________________________

chociaż i będą tacy co będą sami wracać :wink4:

No i proszę Grzesiu , mamy już pierwszego "klienta" :cool1:

Opublikowano

Świecące kratki założone :kox:

Z tunerem nie poradziłem sobie ale znowu w weekend powalcze :)

Opublikowano

nie rób scen :gwizdanie: ,przyjedziemy z Kasią po Ciebie ,na irodzinach Cię z Robertem ,Wieśkiem ,Danielem,Grześkiemi ....................... upijemy :naughty: ,a później odwieziemy :wink4:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 22:55_________________________________________________w końcu wszyscy zobaczą jak spokojny na codzień H4mm3R wygląda po flaszce :kox::decayed: i potrafi broić :evil:

Opublikowano

nie rób scen :gwizdanie: ,przyjedziemy z Kasią po Ciebie ,na irodzinach Cię z Robertem ,Wieśkiem ,Danielem,Grześkiemi ....................... upijemy :naughty: ,a później odwieziemy :wink4:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 22:55_________________________________________________w końcu wszyscy zobaczą jak spokojny na codzień H4mm3R wygląda po flaszce :kox::decayed: i potrafi broić :evil:

Dokładnie :good: ... poza tym , ja już znam Hammera "po flaszce" :gwizdanie: :naughty::kox:

Jedno z wielu zdjęć :gwizdanie:

p1070535l.jpg

:evil:

Opublikowano

groził za to ,że w drodze do Bukowiny nie mógł mnie dogonić :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 23:43_________________________________________________obiecałem mu ,że już mu tak nie będę uciekał :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: