A-rek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 dzięki za spota frekwencja jak zawsze dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 dzięki za spota frekwencja jak zawsze dopisała Foty ,foty dawać Witam, obecnie poszukuję a4 b5 w dieselku, zauważyłem klubową furkę: http://otomoto.pl/audi-a4-C18937754.html ale wiem, że trochę leży na otomoto... zna te autko ktoś?? jest ono opisane na forum? Pozdrawiam. Nie znam[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 21:08_________________________________________________Spadam na chatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A ja podjechałem z Marzeną o 21:15 , niestety nie było już nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam, obecnie poszukuję a4 b5 w dieselku, zauważyłem klubową furkę: http://otomoto.pl/audi-a4-C18937754.html ale wiem, że trochę leży na otomoto... zna te autko ktoś?? jest ono opisane na forum? Pozdrawiam. długo juz wisi na otomoto PS. Dzięki wszystkim za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam, obecnie poszukuję a4 b5 w dieselku, zauważyłem klubową furkę: http://otomoto.pl/audi-a4-C18937754.html ale wiem, że trochę leży na otomoto... zna te autko ktoś?? jest ono opisane na forum? Pozdrawiam. Według mnie , daruj sobie tą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 poklony wale... dziekuje za pierwszego spota (moja zonka tez ) robercie my jako oststni odjechali o 20:55 bylo chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dzięki Pany i Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Robert jak tam forma :?: sory raczej wątroba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Robert jak tam forma :?: sory raczej wątroba :> Mówiłem przecież , ja wątroby juz dawno nie mam [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 22:15_________________________________________________ robercie my jako oststni odjechali o 20:55 bylo chyba No to spóźniłem sie ze 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Robert jak tam forma :?: sory raczej wątroba :> Mówiłem przecież , ja wątroby juz dawno nie mam Za coś musiał B6 kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Robert jak tam forma :?: sory raczej wątroba :> Mówiłem przecież , ja wątroby juz dawno nie mam a to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 dzięki za spota naliczyłem 12 autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Robert jak tam forma :?: sory raczej wątroba :> Mówiłem przecież , ja wątroby juz dawno nie mam Za coś musiał B6 kupić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Marzena z jej kuzynką jechały odwieść babcie i przejechały tam niebieskim Polo :gwizdanie: ... i tak wszystko wiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Robert jak tam forma :?: sory raczej wątroba :> Mówiłem przecież , ja wątroby juz dawno nie mam Za coś musiał B6 kupić ciekawe, ile placa za watrobe a ta mina tych doktorow co ja wycinali...bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Za coś musiał B6 kupić Ja już lepiej nie gadam za co Ty kupiłeś tą B7 ( i to jeszcze bitą ) :gwizdanie: Gratis dostałeś Maję podobno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Za coś musiał B6 kupić Ja już lepiej nie gadam za co Ty kupiłeś tą B7 ( i to jeszcze bitą ) :gwizdanie: Gratis dostałeś Maję podobno :gwizdanie: Tego nawet w Ingolstadt nie wiedzą a bito to mosz koza o któro się Daniel z Grześkiem pytał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Tego nawet w Ingolstadt nie wiedzą a bito to mosz koza o któro się Daniel z Grześkiem pytał :gwizdanie: Jeszcze przyjedziesz do kozy :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 22:27_________________________________________________Po spocie i taka cisza :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Tego nawet w Ingolstadt nie wiedzą a bito to mosz koza o któro się Daniel z Grześkiem pytał :gwizdanie: Jeszcze przyjedziesz do kozy :gwizdanie: Ni bo śmierdzi jej z d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ni bo śmierdzi jej z d*py Ale ostatnio godołeś , ze to lubisz :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 22:36_________________________________________________A poza tym powiedz , że Ciebie pachnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi