Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 golić można się też drugą ręką :gwizdanie: nie próbowałem jeszcze [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 16:00_________________________________________________ Jak Belgowie wyciągali auto No comment.. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: normalnie sie pobeczalem ze smiechu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 golić można się też drugą ręką :gwizdanie: nie próbowałem jeszcze [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 16:00_________________________________________________ Jak Belgowie wyciągali auto No comment.. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: normalnie sie pobeczalem ze smiechu ;( ja też :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 19:47_________________________________________________ Panowie kto był ostatnio w ASO i się powoływał na A4-klub.pl :gwizdanie: :gwizdanie: śmiało nie kręcić bo i tak się dowiem :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 19:50_________________________________________________ :hi: ja mam ate-klocki z przodu -> hamulec jest ok lecz felgi mam grafitowe zamiast srebrnych fest pyla jak żeś przeleciał przez prawie całą Polskę i wrócił to się nie dziw ,że masz zapylone fele nie ma takich co nie pylą ,jak się jeździ gaz -hamulec-gaz -hamulec ..............to kurczę musisz mieć uciaprane pyłem alumki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Panowie kto był ostatnio w ASO i się powoływał na A4-klub.pl :gwizdanie: Ja [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 20:22_________________________________________________Panowie mam może nietypowe i dla niektórych głupie pytanie : U mojego psa zauważyłem ostatnio że w tylnej łapie ( zaraz pod skórą ) ma śrut z wiatrówki , może ktoś wie ile by weterynarz za to sobie liczył ? Myślałem że mu to sam wyciągnę ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 nie podpowiem ,strzelam koło 100 pln :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 nie podpowiem ,strzelam koło 100 pln :gwizdanie: też tak myślałem , trzeba będzie podjechać do jakiegoś weterynarza , szkoda mi psiaka ... ciekawe co za gnój mi do psa strzelił :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 na głupotę nic nie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 też bym takiemu strzelił w dupsko jakbym wiedział kto to był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 lecę ,wrócę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 lecę ,wrócę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 też bym takiemu strzelił w dupsko jakbym wiedział kto to był proste strzelaj do sąsiadów bo komu innemu by pies przeszkadzał ,pojebani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Panowie kto był ostatnio w ASO i się powoływał na A4-klub.pl :gwizdanie: ojj...nie ja, do aso nigdy nawet nie pojechalem nawet jak na moja grubsko kapsa, to jest tam drogo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 proste strzelaj do sąsiadów bo komu innemu by pies przeszkadzał ,pojebani no muszę przyjrzeć się im "bliżej" Pies ostatnio jakoś schudł i taki niemrawy jest i tak przez przypadek to zauważyłem jak go głaskałem , śrut jest ze 2-3 milimetry pod skórą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 proste strzelaj do sąsiadów bo komu innemu by pies przeszkadzał ,pojebani no muszę przyjrzeć się im "bliżej" Pies ostatnio jakoś schudł i taki niemrawy jest i tak przez przypadek to zauważyłem jak go głaskałem , śrut jest ze 2-3 milimetry pod skórą a nie podtruwaja te chO_oje Ci go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 proste strzelaj do sąsiadów bo komu innemu by pies przeszkadzał ,pojebani no muszę przyjrzeć się im "bliżej" Pies ostatnio jakoś schudł i taki niemrawy jest i tak przez przypadek to zauważyłem jak go głaskałem , śrut jest ze 2-3 milimetry pod skórą a nie podtruwaja te chO_oje Ci go... nie zdziwiłbym sie są takie ch*je że normalnie nogi z d*py powyrywać idz jak najszybciej do weterynarza [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 20:58_________________________________________________nie wazne Robert ile to kosztuje ale to jest członek rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 proste strzelaj do sąsiadów bo komu innemu by pies przeszkadzał ,pojebani no muszę przyjrzeć się im "bliżej" Pies ostatnio jakoś schudł i taki niemrawy jest i tak przez przypadek to zauważyłem jak go głaskałem , śrut jest ze 2-3 milimetry pod skórą a nie podtruwaja te chO_oje Ci go... nie zdziwiłbym sie są takie ch*je że normalnie nogi z d*py powyrywać idz jak najszybciej do weterynarza Podtruwać raczej nie , tylko myślę , że ten "ołów w dupsku" go powolutku podtruwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 dokladnie robercie...ja bym z nim ciulal jutro do weterynarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 nie wazne Robert ile to kosztuje ale to jest członek rodziny dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 moim skromnym zdaniem...ktos probowal usunac twojego pupila traktujac go olowiem a jak widzial, ze to nie dalo rady, to go podtruwa mialem podobny przypadek we wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 podtruwać raczej nie bo za bardzo teraz nigdzie nie łazi [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 21:04_________________________________________________kiedyś latał po wsi jak pojebany ale już od dłuższego czasu"zmądrzał" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 też bym takiemu strzelił w dupsko jakbym wiedział kto to był Kogoś wkurzył ten Twój hund :gwizdanie: ktoś ma sukę i tam lata albo szczy po choinkach, bo wątpia żeby ktoś z nudów strzelał do Twojego hunda. Jak moja suka miała cieczka, to mi cudze psy furtka gryzły, szczały po czym się dało to moja wiatrówka też się nie nudziła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi