wiesiek3d Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Wiecie co ja jak najbardziej tylko wszędzie mokro
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 a pozniej jak bedzie zimno mozna podjechac np do http://www.wiejskoizba.pl/aktualnosci.php nawet sympatycznie tam jest :gwizdanie: :>[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:31_________________________________________________ Wiecie co ja jak najbardziej tylko wszędzie mokro damy rade
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Wiecie co ja jak najbardziej tylko wszędzie mokro dokładnie i może to być trochę jednak "nieprzemyślane" posunięcie z naszej strony A może jednak to przełożymy na inny termin ???
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Wiecie co ja jak najbardziej tylko wszędzie mokro dokładnie i może to być trochę jednak "nieprzemyślane" posunięcie z naszej strony A może jednak to przełożymy na inny termin ??? oj widze Robert że jakoś ci sie nie chce :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 oj widze Robert że jakoś ci sie nie chce :gwizdanie: Chce mi się ale teraz byłem na dworze i wszystko jest mokre , tym bardziej jak to będzie wyglądać w lesie
Polko_V Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 no Robert dupol po ziymiom :gwizdanie: i je zmynczony, bo fela mu sie krziwo ulozyla
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 no Robert dupol po ziymiom :gwizdanie: i je zmynczony, bo fela mu sie krziwo ulozyla no dziś akurat sie najebołech
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 no Robert dupol po ziymiom :gwizdanie: i je zmynczony, bo fela mu sie krziwo ulozyla no dziś akurat się najebołech uwierz że ja też i w dodatku przybieralismy w sobote :wallbash: i przez to trza sie napic i nic mi dzis nie przeszkodzi nawet mokra trawa :>
Polko_V Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 no Robert dupol po ziymiom :gwizdanie: i je zmynczony, bo fela mu sie krziwo ulozyla no dziś akurat sie najebołech jo tak miolech wczora a na dole jak mosz mokro, to chyba nie rezygnujesz ze siedniyncio,bo wierz mi nie uwierza, ze nie siodosz jak mosz mokro :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:43_________________________________________________ no Robert dupol po ziymiom :gwizdanie: i je zmynczony, bo fela mu sie krziwo ulozyla no dziś akurat się najebołech uwierz że ja też i w dodatku przybieralismy w sobote :wallbash: i przez to trza sie napic i nic mi dzis nie przeszkodzi nawet mokra trawa :>
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja powiem tak , podjeżdżam pod Tesco ~ 18:00 a co będzie to zobaczymy ... ale na tak mokrej trawie itp. to według mnie do bani , tym bardziej wiem jak moja "połowica" ( a musi jechać , żebym miał kierowcę na drogę powrotną ) zacznie po 10 minutach narzekać na mokre buty itp.
Polko_V Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja powiem tak , podjeżdżam pod Tesco ~ 18:00 a co będzie to zobaczymy ... ale na tak mokrej trawie itp. to według mnie do bani , tym bardziej wiem jak moja "połowica" ( a musi jechać , żebym miał kierowcę na drogę powrotną ) zacznie po 10 minutach narzekać na mokre buty itp. guminioki jej wez
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja powiem tak , podjeżdżam pod Tesco ~ 18:00 a co będzie to zobaczymy ... ale na tak mokrej trawie itp. to według mnie do bani , tym bardziej wiem jak moja "połowica" ( a musi jechać , żebym miał kierowcę na drogę powrotną ) zacznie po 10 minutach narzekać na mokre buty itp. u mnie druga połowa tez tak bedzie godac ale musi zrozumiec ze tak musi byc i tyle :> [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:46_________________________________________________0k panowie ja jak narazie zbijam to robimy tak : 1. tesco godz 18 2.czekamy az wszyscy dojada 3.krotka piłka ustalamy czy robimy ognicho czy cos innego 4. i jedziemy na bajlando
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 czemu to widzicie w czarnych kolorach trzeba byc pozytywnie nastawiony [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:52_________________________________________________zbijam to bede pod tesco o 18.00
wiesiek3d Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Że wasze połowice nie będą marudzić, bo moja nie jedzie
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Pod Tesco podjadę , ale na ognisko itp. raczej nie pojadę ( kiedy indziej nie ma problemu ) ... Seves do mnie przed chwilą dzwonił że też wpadnie
wiesiek3d Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Pod Tesco podjadę , ale na ognisko itp. raczej nie pojadę ( kiedy indziej nie ma problemu ) ... Seves do mnie przed chwilą dzwonił że też wpadnie No to o 18 pod Tesco
Rekomendowane odpowiedzi