wiesiek3d Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Mom chopka co Cie postawi na nogi, w czwartek przyjmuje w Świerklanach. Nazwisko
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Mom chopka co Cie postawi na nogi, w czwartek przyjmuje w Świerklanach. Nazwisko Frysztacki
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Frysztacki Nie słyszałem 324-304-628 też polecam
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Facet robi raczej ku chwale ojczyzny :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Mom chopka co Cie postawi na nogi, w czwartek przyjmuje w Świerklanach. Nazwisko Frysztacki Słyszałem o nim Idź do masażysty ,ja z moim kręgosłupem zawsze daję się masować i mi pomaga, a mam wywalone 2 kręgi. Tylko mi masażysta wiele nie pomoże , mam coś takiego : Wynik MR kręgosłupa ( odcinek L/S ) Zmiany dehydratacyjne w tarczach międzykręgowych L5/S1. Na tym poziomie widoczna jest tylna prawoboczna przepuklina jadra miażdżystego tarczy międzykręgowej skierowana nieco ku dołowi , powodująca ucisk worka oponowego , prawego korzenia nerwu rdzeniowego w kanale kręgowym. Otwory międzykręgowe na tym poziomie również zwężone przez boczne uwypuklenia tarczy międzykręgowej , bez ewidentnych cech ucisku struktur nerwowych. itd ... Doktor mi powiedział , że mam kręgosłup zniszczony jakbym miał ze 100 lat
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 A nie dla zarobku .[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 11:07_________________________________________________Też już latka swoje mamy :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Mom chopka co Cie postawi na nogi, w czwartek przyjmuje w Świerklanach. Nazwisko Frysztacki Słyszałem o nim Jak o nim słyszałeś to tam jedź, a jak nie poczujesz poprawy to ja płace za wizyte
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 A ja za paliwo , a co jak szaleć to szaleć
ROBERT Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak o nim słyszałeś to tam jedź, a jak nie poczujesz poprawy to ja płace za wizyte Zobaczymy , może pojadę
wiesiek3d Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Tylko mi masażysta wiele nie pomoże , mam coś takiego : Wynik MR kręgosłupa ( odcinek L/S ) Zmiany dehydratacyjne w tarczach międzykręgowych L5/S1. Na tym poziomie widoczna jest tylna prawoboczna przepuklina jadra miażdżystego tarczy międzykręgowej skierowana nieco ku dołowi , powodująca ucisk worka oponowego , prawego korzenia nerwu rdzeniowego w kanale kręgowym. Otwory międzykręgowe na tym poziomie również zwężone przez boczne uwypuklenia tarczy międzykręgowej , bez ewidentnych cech ucisku struktur nerwowych. itd ... Doktor mi powiedział , że mam kręgosłup zniszczony jakbym miał ze 100 lat No niestety ale to się godzi jedynie pod nóż. Ten kumpel co byliśmy oglądać tą Audicę w Cieszynie jest po takiej operacji w SJZ.
wrzosu Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 spac sie kladlem, bo moja pani chora i trzeba bylo przytulic i ogrzac wiesiu udal, ze nie zauwazyl ciasnegoWieska
wiesiek3d Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 wiesiu udal, ze nie zauwazyl ciasnegoWieska Do mnie pijesz :?: :baseball: To przytul się bo to może ostatni raz :gwizdanie: Trza się brac do roboty na II zm
wiesiek3d Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 http://kwejk.pl/obrazek/216981 Dzieci neo [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 11:53_________________________________________________Leca do roboty
ROBERT Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 No niestety ale to się godzi jedynie pod nóż. Ten kumpel co byliśmy oglądać tą Audicę w Cieszynie jest po takiej operacji w SJZ. No niestety , to podobno nieuniknione
Rekomendowane odpowiedzi