Ploms Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Hej jak często odbywają się Spoty? Pozdrawiam!
m3rvin Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Hej jak często odbywają się Spoty? Pozdrawiam! 2 razy w miesiacu co 2 tyg.
blant88 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 U Dzika zamówienie zrobione :> Robercie mam prośbę pomógłbyś mi z wymianą oleju wraz z filtrem paliwa :?:
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 U Dzika zamówienie zrobione :> Robercie mam prośbę pomógłbyś mi z wymianą oleju wraz z filtrem paliwa :?: Nie wymagaj takich rzeczy od schorowanego człowieka
Ploms Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 A to super... a tak czytałem i widzę se są problemy z olejami... Mi ostatnio w trasie na mazury zeżarł litr półsyntetyk. Dolałem i po powrocie nic nie ubyło, nie umiem tego wyjaśnić(wycieków żadnych) jedyne co mi przychodzi do głowy to ze spalił, ale tak nagle i tyle? jest to możliwe?
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 A to super... a tak czytałem i widzę se są problemy z olejami... Mi ostatnio w trasie na mazury zeżarł litr półsyntetyk. Dolałem i po powrocie nic nie ubyło, nie umiem tego wyjaśnić(wycieków żadnych) jedyne co mi przychodzi do głowy to ze spalił, ale tak nagle i tyle? jest to możliwe? Problemów niema :gwizdanie: A sprawdzałeś przed wyjazdem ile było? Każde auto bierze olej jak się przekroczy pewny zakres obrotów przez dłuższy czas..
Ploms Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Tak sprawdzałem kilka razy, było pomiędzy przedziałami. 10 godzin jazdy... ale tyle samo wracając i nic. ale puki co nic się nie dzieje to, to jest ok
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ploms poczytaj regulamin jak duże foty mogą być w podpisie
m3rvin Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ploms poczytaj regulamin jak duże foty mogą być w podpisie Strażnik Teksasu kiedy wujek Norris przyjeżdżo do PL :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ploms poczytaj regulamin jak duże foty mogą być w podpisie Strażnik Teksasu kiedy wujek Norris przyjeżdżo do PL :polew: :polew: Nie powiem Ci bo byś zaś na pewno na wyżerka przyjechoł
m3rvin Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ploms poczytaj regulamin jak duże foty mogą być w podpisie Strażnik Teksasu kiedy wujek Norris przyjeżdżo do PL :polew: :polew: Nie powiem Ci bo byś zaś na pewno na wyżerka przyjechoł no jo se doczkać na nimieckie Haribo nie umia :naughty:
ROBERT Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Robercie mam prośbę pomógłbyś mi z wymianą oleju wraz z filtrem paliwa :?: Z mojej strony nie ma problemu , ale muszę zapytać teścia czy udostępni garaż z kanałem ( w moim garażu nie mam kanału ) , będzie dopiero wieczorem to go zapytam [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 17:33_________________________________________________ Ploms poczytaj regulamin jak duże foty mogą być w podpisie Te Ciebie już chyba te przebywanie u Gebelsów dobrze nie służy :gwizdanie: :tongue4: [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 17:36_________________________________________________ no jo se doczkać na nimieckie Haribo nie umia :naughty: A godoł , że przywiezie ? Jo licza choć na jako nimiecko czekulada :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ploms poczytaj regulamin jak duże foty mogą być w podpisie Te Ciebie już chyba te przebywanie u Gebelsów dobrze nie służy :gwizdanie: :tongue4: Tyś to już napewno zgłosił odpowiednim władzą no jo se doczkać na nimieckie Haribo nie umia :naughty: A godoł , że przywiezie ? Jo licza choć na jako nimiecko czekulada :gwizdanie: W Lidlu sie kup łajzo
Rekomendowane odpowiedzi