Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie Robercie

szklanki grają ? [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:06_________________________________________________

Chopy kiedy pijemy-bo tak blisko mieszkam ,a jeszcze ani razu nie było okazji :evil:

Co chcesz jaką parapetówę zrobić ? :naughty: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze bedzie okazja :good:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:07_________________________________________________No cos ostatnio glosniejszy sie zrobil ,nie wiem czy i walki nie beda do wymiany :mysli:

Opublikowano

Chyba jednak na ten spot 31 sie bede musial postarac dostac chyba ze bedzie 30 w sb :D

Opublikowano

Jeszcze bedzie okazja :good:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:07_________________________________________________No cos ostatnio glosniejszy sie zrobil ,nie wiem czy i walki nie beda do wymiany :mysli:

uszczelniacze na zaworach może , jak odpalisz rano zimnego jest niebiesko na chwile za Tobą ? ... poza tym może turbulum

[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:10_________________________________________________

Chyba jednak na ten spot 31 sie bede musial postarac dostac chyba ze bedzie 30 w sb :D

No własnie to jak robimy te ognicho 30 w sobotę ??

Opublikowano

mnie to ni w dupe na reke bo bede w Krk , wroce dopiero 31 a wtedy bym i co lyknal bo pierwszy spot bez mojego dyzuru :D

Opublikowano

Dokladnie Robercie

szklanki grają ? [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:06_________________________________________________

Chopy kiedy pijemy-bo tak blisko mieszkam ,a jeszcze ani razu nie było okazji :evil:

Co chcesz jaką parapetówę zrobić ? :naughty: :gwizdanie:

Roberto nie robia parapetówy ,bo jak wszyscy postawią na te setne strony co "WYGRALI" :decayed: to skończymy na czworakach :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

Roberto nie robia parapetówy ,bo jak wszyscy postawią na te setne strony co "WYGRALI" :decayed: to skończymy na czworakach :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

choćby i na czworaka , a co :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

uszczelniacze na zaworach może , jak odpalisz rano zimnego jest niebiesko na chwile za Tobą ? ... poza tym może turbulum

Oj oj pany-dlatego nie zakupiłem diesla.....i nic z turbo...

Opublikowano

Kopcic nie kopci ,rano tez nic nie widac kolorowego za mna

Opublikowano

A benzyniak nie ma uszczelniaczy na zaworach :cool1:

Opublikowano

Kopcic nie kopci ,rano tez nic nie widac kolorowego za mna

Ale na zimnym motorze rano powiedz Kasi niech odpali a Ty stój za autem , czy nie puści bąka niebieskiego , wtedy mogły by to być uszczelniacze zaworowe , ile łyka ? Naraz więcej zaczął brać czy to tak powoli , coraz więcej ?

[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:20_________________________________________________

Jakiś chójowy cytat mi wyszedł :decayed:

Pioter nic nowego :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

A benzyniak nie ma uszczelniaczy na zaworach :cool1:

Jasne,że ma ale mój ni mo turbo -jak na razie :decayed: ,a poza tym w dieslu więcej tajli do przywachowania niż w wolnossaku :naughty:
Opublikowano

Od jakichs 2 mcy coraz to wiecej i troche slabszy jakby

Opublikowano

... a poza tym w dieslu więcej tajli do przywachowania niż w wolnossaku :naughty:

Jakich ? :mysli:

Opublikowano

Artur kiedyś kazałeś mi to wkleić

43175698.jpg

27322367.jpg

Ty się znasz na takich "fotkach" co Ty na to ?

[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:24_________________________________________________

Roberto :bicz: nie Przeginej :decayed: Cytaty to moja specjalność :tongue4:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Od jakichs 2 mcy coraz to wiecej i troche slabszy jakby

Może też jak wspomniałem suszarka już puszczać ... może jakiś wyciek , odma ... itp.

Opublikowano

Telefon my Ci dali :gwizdanie: