wiesiek3d Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Wiesiek co powiesz na wspólne rezanko drl'ów w naszych furkach :?: No problem ,tylko 10 ja znowu zmykam na złote piaski :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Wiesiek co powiesz na wspólne rezanko drl'ów w naszych furkach :?: No problem ,tylko 10 ja znowu zmykam na złote piaski :gwizdanie: no problem, poczekam aż się wybyczysz
ROBERT Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 panowie ciekawe co z tym ogniskiem w sobote będzie bo jak narazie to mamy fajną jesień tego lata :gwizdanie: no w sobotę ma niby przelotnie padać
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/za-300-zl-mozna-zmniejszyc-liczbe-punktow-karnych,1672128 ooo
A-rek Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 panowie ciekawe co z tym ogniskiem w sobote będzie bo jak narazie to mamy fajną jesień tego lata :gwizdanie: no w sobotę ma niby przelotnie padać w tym roku jakoś ciężko o fajną sobote
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 panowie ciekawe co z tym ogniskiem w sobote będzie bo jak narazie to mamy fajną jesień tego lata :gwizdanie: no w sobotę ma niby przelotnie padać w tym roku jakoś ciężko o fajną sobote A bo też są te spoty co dwa tyg. zamiast normalnie co tydzień :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 w tym roku jakoś ciężko o fajną sobote A bo też są te spoty co dwa tyg. zamiast normalnie co tydzień :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 20:18_________________________________________________Teraz nawet trzy tygodnie przerwy jest
A-rek Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 A bo też są te spoty co dwa tyg. zamiast normalnie co tydzień a kto powiedział że normalnie to jest co tydzień :?:
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 A bo też są te spoty co dwa tyg. zamiast normalnie co tydzień a kto powiedział że normalnie to jest co tydzień :?: No to gdzie jeszcze tak dziwnie mają spoty :?:
ROBERT Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 A bo też są te spoty co dwa tyg. zamiast normalnie co tydzień a kto powiedział że normalnie to jest co tydzień :?: Ja byłbym jak najbardziej za :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 20:25_________________________________________________Wiesiek update Skody poszedł , odinstalowałem i jeszcze raz zapodałem program od nowa , mam kilka nowych updet'ów , są na PEB'ie ... ceny w tej wersji chyba nie pójdą
A-rek Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 A bo też są te spoty co dwa tyg. zamiast normalnie co tydzień a kto powiedział że normalnie to jest co tydzień :?: No to gdzie jeszcze tak dziwnie mają spoty :?: co to znaczy dla ciebie dziwnie :?:
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 A bo też są te spoty co dwa tyg. zamiast normalnie co tydzień a kto powiedział że normalnie to jest co tydzień :?: No to gdzie jeszcze tak dziwnie mają spoty :?: co to znaczy dla ciebie dziwnie :?: No że tylko 2x w miesiącu nie zależnie czy miesiąc ma 4 czy 5 weekendów.
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Wiesiek co powiesz na wspólne rezanko drl'ów w naszych furkach :?: chętnie pomogę , najwyżej zamówcie już sd-2 i w sobotę możemy to rezać ,chyba :gwizdanie:..........................................................,że jak coś to mogę Wam zamówić
A-rek Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Artur to :?: http://allegro.pl/swiatla-dzienne-regulator-swiatel-dziennych-sd-2-i1735362468.html
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 dokładnie,napisz maila do chłopa ,że bierzesz do A4'ki ten regulator
A-rek Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 dokładnie,napisz maila do chłopa ,że bierzesz do A4'ki ten regulator Wiesiek kupić ci też czy sam sobie zakupisz :?:
Rekomendowane odpowiedzi