ROBERT Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ok ja spadam narka Nara Ja też zaraz idę
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 :hi: luloki luloka to mi możesz pomuldać fuj świnia aloha A Ty co tu szukosz Na Gliwickich cima? :decayed: ja od dłuższego czasu nic sie tam nie dzieje :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 to żebyś sie go tam nie spolił, bo bydzie czorniejszy niż jakbyś z gruby wrócił Wiesiek z gruby czysty wraca Teraz sie wydało jacy z bliscy znajomi, że nawet mu dupsko sprawdzosz czy mo czyste :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 00:06_________________________________________________Dobra ja zaraz też nyny bo o 4:45 budzik będzie mi zaczynał przypomninać ,że trzeba po "jednego " do DE skoczyć
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dobra ja zaraz też nyny bo o 4:45 budzik będzie mi zaczynał przypomninać ,że trzeba po "jednego " do DE skoczyć Szerokiej drogi i przywieź tego mamlasa bo już tam mu ciśnie.
H4mm3R Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 kozie bobki Czekom na tego Orła z Jastrzębia i spadom dudom
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No to zajedźcie szczęśliwie gamonie jedne
seves Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 kozie bobki Czekom na tego Orła z Jastrzębia i spadom dudom spokonej i udanej raisy szerokosci wyjatkowo pewnie wiekszosc po banach to piinno milo zleciec [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 10:34_________________________________________________w ogole powitał
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Arek tyś to był dzisiaj w Niewiadomiu ?
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Arek tyś to był dzisiaj w Niewiadomiu ? Arek jest w Wien, musi zarobić na kołyska chopie.
andy_sky Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 spam nadrobiony ale tu pedalstwem zajeżdżo
Rekomendowane odpowiedzi