A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Cześć prezes V-ce widziałem 7 na żywca robi niesamowite wrażenie jak dla mnie number one ja miałem załatwioną jazde próbną "siódemką" ale prezes zabrał sobie autko na weekend i mi odwołali jazde ;( ale jeszcze któryś week to nadrobie
andy_sky Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 pojeździło by się taką kobyłą najlepszą jaką prowadziłem była A8 z 2008
wiesiek3d Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No to bujajcie w obłokach ja idę spać, bo dopiero co skończyłem kosić trawę i wyjebany jestem jak koń po westernie ;( Narka Panowie
andy_sky Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No to bujajcie w obłokach ja idę spać, bo dopiero co skończyłem kosić trawę i wyjebany jestem jak koń po westernie ;( Narka Panowie wyśpij się
m3rvin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jo tu zostaja u nas 18' to je extremum, tu na lajcie na 20 mozna se toczyc
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 z wieczora [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 00:22_________________________________________________skopiowałem to co poszło na bielskie :gwizdanie: autko już u mechanika rozebrane doszły 2 paski na rozrządzie,napinacz,wisko,pompa oleju, olej +filtr+ "odma" wałki z lewej w opłakanym stanie ,2 podkładki zaworów zmielone leżały przy wałku ,2 gary nie pracowały normalnie na pewno wymieniam dodatkowo wszystkie wężyki z przewodów paliwowych(powrotne) + sparciałe nadające się do wymiany i jeszcze tylko jutro i będę wiedział co jeszcze na fakturę dla księgowej pójdzie przewód od gruchy do turbawki też wymieniany będzie bo był uszkodzony ,zobaczymy ,czy po wymianie będzie dobrze podciśnienie wymuszało pracę łopatek w turbo ciekaw jestem jak to będzie teraz jeździło ...................może będzie oby
m3rvin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 z wieczora [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 00:22_________________________________________________skopiowałem to co poszło na bielskie :gwizdanie: autko już u mechanika rozebrane doszły 2 paski na rozrządzie,napinacz,wisko,pompa oleju, olej +filtr+ "odma" wałki z lewej w opłakanym stanie ,2 podkładki zaworów zmielone leżały przy wałku ,2 gary nie pracowały normalnie na pewno wymieniam dodatkowo wszystkie wężyki z przewodów paliwowych(powrotne) + sparciałe nadające się do wymiany i jeszcze tylko jutro i będę wiedział co jeszcze na fakturę dla księgowej pójdzie przewód od gruchy do turbawki też wymieniany będzie bo był uszkodzony ,zobaczymy ,czy po wymianie będzie dobrze podciśnienie wymuszało pracę łopatek w turbo ciekaw jestem jak to będzie teraz jeździło ...................może będzie oby jak bydzie szatan, to jo moje BAU puszczom do żyda a 2,7bi szukom (chyba że odrzyje :gwizdanie: :gwizdanie: )tos zrobił inwestycja na 5lat
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jak bydzie szatan, to jo moje BAU puszczom do żyda a 2,7bi szukom (chyba że odrzyje :gwizdanie: :gwizdanie: ) tos zrobił inwestycja na 5lat zobaczymy jak to będzie sę zachowywało :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 za moc kapeluszów mosz doma, że tak co chwila nimi machosz
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Następnym razem Cie pier**la i nie przywitom sie z Tobą :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 13:27_________________________________________________Ben Thomas' B5 Wagon :slina: :slina:
ROBERT Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 14:52_________________________________________________ za moc kapeluszów mosz doma, że tak co chwila nimi machosz Następnym razem Cie pier**la i nie przywitom sie z Tobą :gwizdanie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Wiesiek :oklaski: Lapek właśnie zasysa ETKĘ , zobaczymy co warta ( to już będzie czwarta czy piąta jaką mam ) [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 14:54_________________________________________________ Ben Thomas' B5 Wagon :slina: :slina: Widziałem to już kiedyś ... piękna jest , cudowny kolor
Rekomendowane odpowiedzi