wiesiek3d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 :polew: Nosz kur*a ale ciota no i dej babie auto :wallbash: [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 21:56_________________________________________________Ida se zadupczyć potym luft spuścić i spać bo nikogo ni ma
ROBERT Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Narka Ja też spadam , jutro jeszcze do roboty trza iść
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No niestety furka stoi - prawa głowica do wymiany -nie znacie kogoś kto ma na sprzedanie . Zaś do du.y ,a nie na wakacje pojadę .
A-rek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No niestety furka stoi - prawa głowica do wymiany -nie znacie kogoś kto ma na sprzedanie . 607-764-029 sprawdź pod tym nr, gościu ma całe silniki ale może będzie miał też głowice
wiesiek3d Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No niestety furka stoi - prawa głowica do wymiany -nie znacie kogoś kto ma na sprzedanie . Zaś do du.y ,a nie na wakacje pojadę . UuuuU nie dobrze, normalnie żal mi cię chłopie
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No niestety furka stoi - prawa głowica do wymiany -nie znacie kogoś kto ma na sprzedanie . 607-764-029 sprawdź pod tym nr, gościu ma całe silniki ale może będzie miał też głowice dzięki, już dzwoniłem [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 12:04_________________________________________________ No i moja furka stoi u Pretor'a :> suszarkę czyścisz ?
blant88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No i moja furka stoi u Pretor'a :> suszarkę czyścisz ? dokładnie bo padła całkowicie zero reakcji ale Piotr zna sie to pewnie da radę
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Piotr doprowadzi Ci ją do świetności
blant88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Piotr doprowadzi Ci ją do świetności no tak słyszałem że jest dobry w tym :> m.in. też to mówiłeś kiedyś mi
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 widziałem i jeździłem "efektem" jego pracy
ROBERT Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 po robocie Wreszcie weekend Artur ty to masz pecha , trzeba było z Tomkiem jechać na tą HR
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 a autem kto by się zajął ? wiesz jak mechanicy podchodzą do takich tematów ,jak się klient nie interesuje to czekać może a po urlopie ja wracam do pracy i czym będę śmigał ?
ROBERT Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 a autem kto by się zajął ? wiesz jak mechanicy podchodzą do takich tematów ,jak się klient nie interesuje to czekać może a po urlopie ja wracam do pracy i czym będę śmigał ? Albo wóz albo przewóz
seves Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 o qrw Artur no to niezle a nie myslales czy by nie zmienic na 1.9 od razu? nie wiem ile Cie to moze szarpnac... kiedy masz rozrzad do wymiany? bo suma sumarum jak wszystko przeliczysz.. moze warto przemyslec swap na 1.9 tylko jak pier..dol..nalem bzdure to sie nie smiejcie kiedys czytalem na forum byl watek o swapie z 2.5tdi na 1.9tdi i koles byl bardzo zadowolony.. zalezy ile musisz wsadzic bo po swapie "podobno" sie odbijesz i oszczedzasz.. ja sie nie znam wiec prosze sie nie smiac
Rekomendowane odpowiedzi