ROBERT Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to po wakacjach poświęcimy sobotę lub niedzielę bo to trochę roboty Spoko
wiesiek3d Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W sumie budowa nas nie interesuje musimy go tylko na nowo zapisać no i żeby go nie kasowało. Przypuszczalnie to dwa rożne Vagi mieszają lub pozostałości po nich.
ROBERT Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W sumie budowa nas nie interesuje musimy go tylko na nowo zapisać no i żeby go nie kasowało. Przypuszczalnie to dwa rożne Vagi mieszają lub pozostałości po nich. Po tej procedurze która jest na forum kabel działa ale przy łączeniu się z autem zaraz go uwala
A-rek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja też miałbym lapka do formatu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja też miałbym lapka do formatu :gwizdanie: Mój od nowości czyli od 3 lat nie miał ale jeszcze daje rady
A-rek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja też miałbym lapka do formatu :gwizdanie: Mój od nowości czyli od 3 lat nie miał ale jeszcze daje rady mój pierwszego formata miał po 4 latach ale teraz przydałby mu się drugi format :>
wiesiek3d Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Panowie opanować się ,damy temu rady [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 20:35_________________________________________________Zróbcie tak, poprzenoście rzeczy potrzebne na druga partycję to wtedy tylko będziemy się bawić w formacik i szukanie sterowników
A-rek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tylko nie proponuj abyśmy w trójke przy temu usiedli bo ja mam słabą głowe a swoją drogą, mam takie "graciarstwo" w domu, jest to coś warte albo chociarz przydatne :?: [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 20:37_________________________________________________ Zróbcie tak, poprzenoście rzeczy potrzebne na druga partycję to wtedy tylko będziemy się bawić w formacik i szukanie sterowników ja już mam zrobione
ROBERT Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tylko nie proponuj abyśmy w trójke przy temu usiedli bo ja mam słabą głowe :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tylko nie proponuj abyśmy w trójke przy temu usiedli bo ja mam słabą głowe :gwizdanie: Robert ja słyszałem jak wy trenujecie :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Przecież mowie formacik, a tobie Arku resecik :gwizdanie: To ze zdjęcia to raczej do kosza
ROBERT Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tylko nie proponuj abyśmy w trójke przy temu usiedli bo ja mam słabą głowe :gwizdanie: Robert ja słyszałem jak wy trenujecie :gwizdanie: Potrenujesz z nami 3x0.7 ... damy rady
wiesiek3d Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tylko nie proponuj abyśmy w trójke przy temu usiedli bo ja mam słabą głowe :gwizdanie: Robert ja słyszałem jak wy trenujecie :gwizdanie: Potrenujesz z nami 3x0.7 ... damy rady Robert no wiesz
A-rek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tylko nie proponuj abyśmy w trójke przy temu usiedli bo ja mam słabą głowe :gwizdanie: Robert ja słyszałem jak wy trenujecie :gwizdanie: Potrenujesz z nami 3x0.7 ... damy rady a następny dzień To ze zdjęcia to raczej do kosza nawet chłodzenie do niczego się nie nadaje może komuś coś się przyda :?:
ROBERT Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a następny dzień Na następny dzień delirka
wiesiek3d Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a następny dzień Na następny dzień delirka Ale jest koks ja trzepie cały dzień i co trza sie napic to przestanie
danielom Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Arku a jak tu pisalem ze pilnie potrzebuje takie chlodzenie to sie nie odezwales [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 20:58_________________________________________________Jak masz zbedne to po taniu wezme takie chlodzenie [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 20:59_________________________________________________i co to za ram? sdram, ddr czy ddr2?
Rekomendowane odpowiedzi