danielom Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Rozbili mi szybe ostatnio z tylu, kupilem klape ale okazala sie szpetna wiec zamiast malowac postanowilem kupic inno pod kolor i w fajnym stanie, to doszla z pozaginanymi rogami i i tak i tak do malowania.. ehh nie mam juz sily... Czemu nie pojedziesz np. do Jasienicy , giełda w Gliwicach ? Tam zobaczysz i wybierzesz sobie jaką chcesz Zjezdzilem wszystkie komisy na jasienicy i tylko jedna byla co sie do czegos nadawala wiec wzialem ale szyba zrysowana no i nie w kolor. nie taki prosty temat jakby sie wydawal
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Robert bier N Cyfra i tak nie zjedzie z ceny , Palanty Zjechali już i to całkiem fajnie , ale czekam na następne propozycje [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:30_________________________________________________ Zjezdzilem wszystkie komisy na jasienicy i tylko jedna byla co sie do czegos nadawala wiec wzialem ale szyba zrysowana no i nie w kolor. nie taki prosty temat jakby sie wydawal Niedawno bylem na giełdzie w Gliwicach i cała masa takich różnych teili tam była , ale tak to jest jak czegoś nie potrzebujesz to jest tego w uj a jak potrzebujesz to nie ma
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 A jo potrzebuja prawy błotni do B6 dolphin grau[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:34_________________________________________________ Zjechali już i to całkiem fajnie , ale czekam na następne propozycje :wink4 Do ile i co mają ................gówno, trzymają ludzi dzięki kontraktom na transmisje, jak odejdą ludzie to inni będą kontraktowac
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 A jo potrzebuja prawy błotni do B6 dolphin grau Do tego kumpla co my byli w Cieszynie oglądać ? To kolor dolphin grau ? Ja mam właśnie taki kolor
badboy Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 A jo potrzebuja prawy błotni do B6 dolphin grau Do tego kumpla co my byli w Cieszynie oglądać ? To kolor dolphin grau ? Ja mam właśnie taki kolor ktoś Ci go właśnie rysuje w garażu, Wiesiek już się o Ciebie martwi
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ktoś Ci go właśnie rysuje w garażu, Wiesiek już się o Ciebie martwi A widzisz jakiego mam kumpla [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:48_________________________________________________Spadam spać Narta
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Do tego kumpla co my byli w Cieszynie oglądać ? To kolor dolphin grau ? Ja mam właśnie taki kolor Nie dla synka od szwagra [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:49_________________________________________________Narta
m3rvin Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 :hi:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:50_________________________________________________na kierym nimcu i kiedy je ta kliczko-adamek walka ?
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Pisali że RTL[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:54_________________________________________________Dobranoc
m3rvin Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ja na RTL je za free yny kiedy dobranoc
badboy Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ja na RTL je za free yny kiedy dobranoc ~23
A-rek Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 Mileage z EDC15 - 179667 km a na zegarach 18050 km Widać że kręcone było no o jakieś 161 617 km [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 23:55_________________________________________________panowie jakby kto pytał to wczoraj..... ZOSTAŁEM OJCEM
blant88 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Arku To Najlepszego Ja niestety na spota nie przyjade bo ide na wesele 2-dniowe
wiesiek3d Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Arek serdeczne życzenia dla Ciebie, Natalii no i małej Paulinki
danielom Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Nowy mod Wczoaj z zalu pol nocy poswiecilem w garazu przy piwku i takie cos wymodzilem
Rekomendowane odpowiedzi