ROBERT Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 I sie w ogóle nie psują :gwizdanie: Nikt nie mówi , że się nie psują ( czytaj ze zrozumieniem ) ... ale na pewno mniej niż 2.0 ( szczególnie w porównaniu z tymi pierwszymi ) ... jak już zacząłeś o tym , że 2.0 TDI "kręcą" powiedzmy 4 letnie z ~ 250 kkm na ~ 150/160 kkm , teraz powiedzmy 8-10 letnie 1.9 TDI z ~ 400/500 kkm na ~ 180 kkm ... 2.0 po takim przebiegu ( "skręcone" o ~ 100 kkm ) zaczynają się sypać ( sam to przyznałeś kilka postów wyzej ) ... a z tak "skręconym" 1.9 ( ~ 200/300 kkm ) nic szczególnego się nie dzieje Ale nie będę się sprzeczał , z kimś kto jeździ 2.0 TDI ( dodatkowo chyba z jednym z najbardziej awaryjnych silników VW ostatnich lat ) i uważa ten silnik za mało awaryjny , albo inaczej ... za mniej awaryjny czy tak samo awaryjny jak 1.9 TDI
Arturoo Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 psują się jak każde inne ,nie psują się te co stoją nieużywane ,bo też czemu miały by się psuć
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 psują się jak każde inne ,nie psują się te co stoją nieużywane ,bo też czemu miały by się psuć Właśnie zużycie materiału jest wszędzie [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:19_________________________________________________ I sie w ogóle nie psują :gwizdanie: Nikt nie mówi , że się nie psują ( czytaj ze zrozumieniem ) ... ale na pewno mniej niż 2.0 ( szczególnie w porównaniu z tymi pierwszymi ) ... jak już zacząłeś o tym , że 2.0 TDI "kręcą" powiedzmy 4 letnie z ~ 250 kkm na ~ 150/160 kkm , teraz powiedzmy 8-10 letnie 1.9 TDI z ~ 400/500 kkm na ~ 180 kkm ... 2.0 po takim przebiegu ( "skręcone" o ~ 100 kkm ) zaczynają się sypać ( sam to przyznałeś kilka postów wyzej ) ... a z tak "skręconym" 1.9 ( ~ 200/300 kkm ) nic szczególnego się nie dzieje Ale nie będę się sprzeczał , z kimś kto jeździ 2.0 TDI ( dodatkowo chyba z jednym z najbardziej awaryjnych silników VW ostatnich lat ) i uważa ten silnik za mało awaryjny , albo inaczej ... za mniej awaryjny czy tak samo awaryjny jak 1.9 TDI Napisz to do jaro4444 to Ci co nieco powie o 2.0TDI a zwłaszcza o BLB
Arturoo Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 I sie w ogóle nie psują :gwizdanie: Nikt nie mówi , że się nie psują ( czytaj ze zrozumieniem ) ... ale na pewno mniej niż 2.0 ( szczególnie w porównaniu z tymi pierwszymi ) ... jak już zacząłeś o tym , że 2.0 TDI "kręcą" powiedzmy 4 letnie z ~ 250 kkm na ~ 150/160 kkm , teraz powiedzmy 8-10 letnie 1.9 TDI z ~ 400/500 kkm na ~ 180 kkm ... 2.0 po takim przebiegu ( "skręcone" o ~ 100 kkm ) zaczynają się sypać ( sam to przyznałeś kilka postów wyzej ) ... a z tak "skręconym" 1.9 ( ~ 200/300 kkm ) nic szczególnego się nie dzieje Ale nie będę się sprzeczał , z kimś kto jeździ 2.0 TDI ( dodatkowo chyba z jednym z najbardziej awaryjnych silników VW ostatnich lat ) i uważa ten silnik za mało awaryjny , albo inaczej ... za mniej awaryjny czy tak samo awaryjny jak 1.9 TDI są jeszcze 2.5 ,jak mamy się licytować pod względem awaryjności ,tylko ,czy ja wiem ,czy aby na pewno ,myślę,że to od wielu czynników zależy ,czy coś klęknie ,czy też nie. I nie ważne ,czy to 1.6, 1.9 , czy 2.5 ważne jak jeździ ,ile i na czym (oleum,paliwko)
ROBERT Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Właśnie zużycie materiału jest wszędzie Napisz to do jaro4444 to Ci co nieco powie o 2.0TDI a zwłaszcza o BLB
badboy Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 zazwyczaj to ja mam w mniemaniu kłócić się z robertem, proszę nie robić mi tutaj konkurencji co do 1.9 tdi ja w swoim skkromnym przypadku, odpukać oczywiście jak dotąd nie miałem żadnej awarii, a 80 tysi za mna :gwizdanie: nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego.
ROBERT Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 zazwyczaj to ja mam w mniemaniu kłócić się z robertem, proszę nie robić mi tutaj konkurencji to mu coś doyebey PS. gumy na Ciebie czekają
Arturoo Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę ale się porobiło
badboy Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę flaszka musi być bo my sie tylko na temat b(f)arsy nie zgadzomy kaś był wczoraj kibicu
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę nasuwa mi się tu powiedzonko "zrobisz loda, bydzie zgoda" :polew:
badboy Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 zazwyczaj to ja mam w mniemaniu kłócić się z robertem, proszę nie robić mi tutaj konkurencji to mu coś doyebey PS. gumy na Ciebie czekają za tydzien byda, przyjada z Damianem już na stałe to bydymy godać póki co je trzimej do kumpla z sąsiedniej wsi [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:30_________________________________________________ ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę nasuwa mi się tu powiedzonko "zrobisz loda, bydzie zgoda" :polew: nasuwa sie powiedzonko "głodnemu chleb na myśli"
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę nasuwa mi się tu powiedzonko "zrobisz loda, bydzie zgoda" :polew: nasuwa sie powiedzonko "głodnemu chleb na myśli" A głodny, głodnemu wypomni
ROBERT Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę flaszka musi być bo my sie tylko na temat b(f)arsy nie zgadzomy kaś był wczoraj kibicu No co chcesz 2:2
badboy Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę nasuwa mi się tu powiedzonko "zrobisz loda, bydzie zgoda" :polew: nasuwa sie powiedzonko "głodnemu chleb na myśli" A głodny, głodnemu wypomni burczy Ci w brzuchu to nie powtarzej yno idź coź zjeść
ROBERT Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 oglądałem na C+ najpierw REAL potem FCB
badboy Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę flaszka musi być bo my sie tylko na temat b(f)arsy nie zgadzomy kaś był wczoraj kibicu No co chcesz 2:2 a nic, nic, bayern mo w mniemaniu średnio 5:0 wygrywać
ROBERT Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Właśnie zużycie materiału jest wszędzie Napisz to do jaro4444 to Ci co nieco powie o 2.0TDI a zwłaszcza o BLB Zgadzam się z Wami w 100% , 1.9 TDI to takie same dziadostwo jak 2.0 TDI i 2.5 TDI
Arturoo Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 zazwyczaj to ja mam w mniemaniu kłócić się z robertem, proszę nie robić mi tutaj konkurencji to mu coś doyebey PS. gumy na Ciebie czekają za tydzien byda, przyjada z Damianem już na stałe to bydymy godać póki co je trzimej do kumpla z sąsiedniej wsi [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:30_________________________________________________ ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę nasuwa mi się tu powiedzonko "zrobisz loda, bydzie zgoda" :polew: nasuwa sie powiedzonko "głodnemu chleb na myśli" ... nie bez powodu ów silnik zasłużył na miano pancernego. chociaż raz się z Tobą zgodzę nasuwa mi się tu powiedzonko "zrobisz loda, bydzie zgoda" :polew: nasuwa sie powiedzonko "głodnemu chleb na myśli" A głodny, głodnemu wypomni :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi