A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Spoko tylko jak zimą zawieje to długo nie postoimy a na BP siedzieć trochę lipa. czemu lipa, stoliki są przy których można siedzieć a tak poważnie mówiąc to jakieś 100 metrów od tego miejsca jest nowo otwarty klubik ale nie wiem czy jest tam coś do jedzenia czy jest to tylko klubik to potańczenia a jeśli już tak poważnie mówimy to co powiecie na knajpke "Chatka Renatka" w Rybniku na ul.Wodzisławskiej (okolice Video World), można by z właścicielem pogadać i zrobić stałą rezerwacje raz w miesiącu na pare stolików :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 :gwizdanie: Nie namowimy ich chyba Nie koniecznie trzeba do żor jechać, wystarczy miejsce zmienić w SRB :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 18:53_________________________________________________ a jeśli już tak poważnie mówimy to co powiecie na knajpke "Chatka Renatka" w Rybniku na ul.Wodzisławskiej (okolice Video World), można by z właścicielem pogadać i zrobić stałą rezerwacje raz w miesiącu na pare stolików :gwizdanie: Zawsze można wbić i obadać lokal
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Lokali w rybolu multum tylko odpowiedni znaleźć.
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Tomek ja wiem ,ze do Zor nie trza jechac . A jak jest w Carefurze ? Nie ma tam gdzies kilku stolikow i jadlodajni z napojami ? :!: :!: :!: Rybniczanie :!: :!: :!: to trza takiej miejscowki szukac ,a nie knajpki strikte . Strikte knajpe trza szykowac owszem ale na urodziny spot rybnickich ,a nie po to by sie spotkac i poklachac o d*pach.[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 19:05_________________________________________________Spokoj Artur bo Ci zylka na czole pulsuje :decayed: [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 19:08_________________________________________________A i to tylko moje zdanie,moze reszta ekipy cos powie bo ja to mam juz panel dotykowy z wgniotami
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 A jak jest w Carefurze ? Nie ma tam gdzies kilku stolikow i jadlodajni z napojami ? :!: :!: :!: Rybniczanie :!: :!: :!: to trza takiej miejscowki szukac ,a nie knajpki strikte . ale jak ja proponowałem zmiane miejsca spotkań na duże Tesco w Rybniku ale ten mały parking u góry to wszyscy mnie zj***li, a w Tesco czy nawet w Praktikerze są miejsca gdzie można usiąść wypić kawę i zjeść coś na gorąco (budka z kebabami i podobnymi stoi pod Tesco)
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 A jak jest w Carefurze ? Nie ma tam gdzies kilku stolikow i jadlodajni z napojami ? :!: :!: :!: Rybniczanie :!: :!: :!: to trza takiej miejscowki szukac ,a nie knajpki strikte . ale jak ja proponowałem zmiane miejsca spotkań na duże Tesco w Rybniku ale ten mały parking u góry to wszyscy mnie zj***li, a w Tesco czy nawet w Praktikerze są miejsca gdzie można usiąść wypić kawę i zjeść coś na gorąco (budka z kebabami i podobnymi stoi pod Tesco) No bo marudni są i tyle :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 tak zmieniając na chwilę temat to wrzucam galerie z sobotniego zlotu samochodowego w Katowicach https://picasaweb.google.com/Zigi.gce/SCP2011?authkey=Gv1sRgCLWojai_7bOlygE#
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 tak zmieniając na chwilę temat to wrzucam galerie z sobotniego zlotu samochodowego w Katowicach https://picasaweb.google.com/Zigi.gce/SCP2011?authkey=Gv1sRgCLWojai_7bOlygE# A w Bohuminie nie byłeś wczoraj
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Arku ja tylko mowie ,ze teraz to idzie i butelczyne zrobic bo cieplo jest ale jak bedzie 0 stopni albo jeszcze chlodniej to 20 minut i do domu sie ucieknie.
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 tak zmieniając na chwilę temat to wrzucam galerie z sobotniego zlotu samochodowego w Katowicach https://picasaweb.google.com/Zigi.gce/SCP2011?authkey=Gv1sRgCLWojai_7bOlygE# A w Bohuminie nie byłeś wczoraj byłem ale dzisiaj o 3:30 nad ranem fotki z Bochumina już widziałem
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 panowie co jest, wkleiłem pare zdjęc i rozmowa się skończyła
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 ty na chwilke zniknąłeś z forum więc pewnie byłeś w ubikacji
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Siedze na fonie bo jestem w pracy
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Net mi się pierdzieli, jutro muszę ich pognębić :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Siedze na fonie bo jestem w pracy a co w pracy nie ma ubikacji
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Siedze na fonie bo jestem w pracy a co w pracy nie ma ubikacji :nabijasie:
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 :polew: dobra Arek Twój punkt Ręki Ci już nie podam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi