Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 myslalem ,ze na fonie w garażu - tez szukam teraz o rozbieraniu fotela ,daj mi chwilke
danielom Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 w garazu nie bylem kupe czasu, musze naprawic prad tam, a auto stoi u szwagra i tam je robimy, ale fotel przytargalem do domu.
seves Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 helo poza tym audi c**jowo wymyslilo, ze rozrywa bok fotela, mogli jak opel dac wkladke ktora sie przeklada i z bani ;/ [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 00:04_________________________________________________tydzien bez auta i czlowiek do glowy dostaje.. kur...wa nie gadaj ze Ci poduszka strzelila a taki delikatny strzal ;( poza tym audi lepiej wymyslilo (vw ma tak samo wiec mysle ze skoda i seat podobnie) bo przynajmniej przy kupnie kolejna czesc ktora sprawdzasz i mozesz zauwazyc ze cos bylo albo nie bylo wiadomo mozna obejjsc ale zawsze to wiekszy problem..
danielom Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 helo poza tym audi c**jowo wymyslilo, ze rozrywa bok fotela, mogli jak opel dac wkladke ktora sie przeklada i z bani ;/ [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 00:04_________________________________________________tydzien bez auta i czlowiek do glowy dostaje.. kur...wa nie gadaj ze Ci poduszka strzelila a taki delikatny strzal ;( poza tym audi lepiej wymyslilo (vw ma tak samo wiec mysle ze skoda i seat podobnie) bo przynajmniej przy kupnie kolejna czesc ktora sprawdzasz i mozesz zauwazyc ze cos bylo albo nie bylo wiadomo mozna obejjsc ale zawsze to wiekszy problem.. No boczna wystrzeliła. Nie wiem czy taki delikatny, zdjecia tego nie oddaja jak dostalem to sie obrocilem o 180', zlamałem znak i podskoczylem na dupny kraweznik szlag był.. teraz musze poduche wymienic , poszyc fotel i nie wiem co ze sterownikami.. ehh kupa zachodu
Arturoo Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 masakra ,dobrze,że Wam się nic nie stało
danielom Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 sam jechalem, jeszcze w pracy Arturoo Ty masz kontakty na jasienicy ? Nie wybierasz sie tam? Potrzebuje poduszke
danielom Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 jakbys mogl zapytaj o poduszke 8L0880242B
m3rvin Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 :hi: wiesiek3d niemam ale by się sprzydała i new Etka :gwizdanie: :>
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 :hi: wiesiek3d niemam ale by się sprzydała i new Etka :gwizdanie: :> No to trudno mi będzie wytłumacz rozbieranie fotela, tym bardziej że jest kilka wersji. Z czym masz problem przy rozbieraniu :?:
m3rvin Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 wiesiek3d hihi ja nieDaniel tys je jeszcze na rauszu
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej zabierają prawko ,masakra A gdzie to pisze , pokaz bo nie potrafię znaleźć. Z paleniem i jedzeniem też, poczytaj kiedy i za co i w jakich pojazdach.
danielom Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Wiesiu mam ale kurwosci po germansku i nie wiem jak tego szukac ;/
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Wiesiu mam ale kurwosci po germansku i nie wiem jak tego szukac ;/ To masz czy nie masz :?: Ja też mam po niemiecku, pomogę
danielom Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Mam else tylko po niemiecku i nie trybie. W domu bede ok 18, dasz rade wtedy ?
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Ale szybko muszę lecieć[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 11:22_________________________________________________ Mam else tylko po niemiecku i nie trybie. W domu bede ok 18, dasz rade wtedy ? Dzwoń nr na PW
seves Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 helo poza tym audi c**jowo wymyslilo, ze rozrywa bok fotela, mogli jak opel dac wkladke ktora sie przeklada i z bani ;/ [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 00:04_________________________________________________tydzien bez auta i czlowiek do glowy dostaje.. kur...wa nie gadaj ze Ci poduszka strzelila a taki delikatny strzal ;( poza tym audi lepiej wymyslilo (vw ma tak samo wiec mysle ze skoda i seat podobnie) bo przynajmniej przy kupnie kolejna czesc ktora sprawdzasz i mozesz zauwazyc ze cos bylo albo nie bylo wiadomo mozna obejjsc ale zawsze to wiekszy problem.. No boczna wystrzeliła. Nie wiem czy taki delikatny, zdjecia tego nie oddaja jak dostalem to sie obrocilem o 180', zlamałem znak i podskoczylem na dupny kraweznik szlag był.. teraz musze poduche wymienic , poszyc fotel i nie wiem co ze sterownikami.. ehh kupa zachodu oszzzz no fakt to foty tego faktycznie nie oddaja
Rekomendowane odpowiedzi