ROBERT Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Ja w 7.3 nie mam zadnej mozliwej aktualizacji, a do tego wyswietla mi ze zostalo 2x dni do konca? Bo masz jakąś zjebaną wersję Pojawił się też nowy cennik , który obowiązuje od jutra , sporo części staniało
danielom Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Tę zj***na wskazał mi Wiesiek Aktualizacje jednak mam
ROBERT Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Tę zj***na wskazał mi Wiesiek Aktualizacje jednak mam Czyli wszystko OK , a Ty zaraz że nie ma Tu masz nowiutki , jeszcze ciepły cennik http://update1.lex-com.net/update/vw/pol/prsv118.exe Sporo częsci staniało o około 20/30 % Najświeższe aktualizacje to : VW/AUDI 877 ( 118 ) , SKODA 411 ( 324 ) , SEAT 405
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 muszę to też ściągnąć by mi się nieraz przydała
danielom Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Czyli robercie ten cennik pokrywa sie z rzeczywistością?
ROBERT Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Czyli robercie ten cennik pokrywa sie z rzeczywistością? Ze sklepem GAJOS tak , ale np. z MAGRO są już minimalne różnice ( ale minimalne ) [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 00:04_________________________________________________ muszę to też ściągnąć by mi się nieraz przydała Mam instalkę na lapku także zabierz sobie pendi lub lapka jak przyjedziecie i zainstalujemy
danielom Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja i tak zawsze sprawdzam u Gajosa. Dzieki miałem akt do 870 VW/Audi
ROBERT Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja i tak zawsze sprawdzam u Gajosa. Dzieki miałem akt do 870 VW/Audi Teraz będziesz mógł w ETKA od razu sprawdzić po wyszukaniu danej części [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 00:09_________________________________________________Szkoda tylko , że nie można już tych plików txt. z VINem generować na tej ruskiej stronce , ale mój mam wygenerowany jeszcze z tych "dobrych czasów" i jak potrzebuję jakiejś części do konkretnie mojego auta to bez problemu znajduję bo są wyróżnione
danielom Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja mam plik z tecar etki, pasuje?
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Mam instalkę na lapku także zabierz sobie pendi lub lapka jak przyjedziecie i zainstalujemy ok
ROBERT Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja mam plik z tecar etki, pasuje? Plik txt. ? Chyba powinien pasować , spróbuj go zapodać do ETKA > USERDATA > FGST PS. dla [b5] nie wyróżnia jeszcze części ( dopiero od [b6] wzwyż ) ale wszystkie kody wyposażenia , kolor , datę produkcji itp. rozkoduje [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 00:15_________________________________________________Dobra , spadam spać Narka
danielom Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 etka mi wywala ten plik stamtad, ale skoro nie podkresla to wlasciwie nic nie da
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja Ci przy tym nie pomoge ,no chyba ,że zepsuć [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 00:28_________________________________________________dobra trza wziąć na oko coś ,
seves Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 dobry Synki alescie mi w watku pospamowali
wiesiek3d Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Z rana dobry Synki alescie mi w watku pospamowali No i Szymek jeździsz ze mną do kolegów jako kierowca.
Arturoo Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 No troche my tam u Ciebie nagryzmolili seves.
Rekomendowane odpowiedzi