wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 dowej i dwie przygarna rushoooofffffy sie tu bydzie wygrażoł :polew: Na serio chcesz ? :gwizdanie: Eeeee tam skopiemy mu przedni zderzak tak na początek
badboy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 dowej i dwie przygarna rushoooofffffy sie tu bydzie wygrażoł :polew: Na serio chcesz ? :gwizdanie: jak Ci to zrobi dobrze niech Cie sztajger jutro też z kropki przywito ida spać, trzymta sie synki [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:31_________________________________________________ dowej i dwie przygarna rushoooofffffy sie tu bydzie wygrażoł :polew: Na serio chcesz ? :gwizdanie: Eeeee tam skopiemy mu przedni zderzak tak na początek kopcie kopcie przestoł mi se podobać, jakiś ujowy :sick3:
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 No tu Już do wyra bo mama zrobi :bicz3: :bicz3: :bicz3:
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 jak Ci to zrobi dobrze niech Cie sztajger jutro też z kropki przywito ida spać, trzymta sie synki A co mo sztajger z tym wspólnego ? PS. ale sie wylękał :gwizdanie: kopcie kopcie przestoł mi se podobać, jakiś ujowy :sick3: No , teraz dopiero do Ciebie to dotarło ? :gwizdanie: :tongue4: [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:38_________________________________________________ ida spać, trzymta sie synki Nara [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:38_________________________________________________ No tu Już do wyra bo mama zrobi :bicz3: :bicz3: :bicz3: No właśnie :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Jo też leca ,jutro Robert byda dzwonił do Cia
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Jo też leca ,jutro Robert byda dzwonił do Cia Narka Ja też spadam
srb38vx Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 A panowie Andrzej robi na Pniówku bo go dziś tam widziałem jak stał przy swojej furce :hi: Z kursu wracałem kumpel musiał w kszokach coś oddać :sick3:
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 dzień Wszystkim :hi: Z kursu wracałem kumpel musiał w kszokach coś oddać :sick3: Pod mojom grubom nooooooooo :decayed:
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Heloł prezes Tyś w chacie :?:
srb38vx Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Pod mojom grubom nooooooooo :decayed: Wiesiek ty tam ponoć na grziby chodzisz
A-rek Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Heloł prezes Tyś w chacie :?: ano w chacie, przed 2:00 w nocy byłem na miejscu. tydzień bez internetu i tyle rozmów merytorycznych :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Arek pewnie nadrabia teraz zaleglosci [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 10:18_________________________________________________Uprzedziles mnie czesc Prezes
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Wiesiek ty tam ponoć na grziby chodzisz :tongue4 Nie zbierom grzibów na szczęści :gwizdanie: ano w chacie, przed 2:00 w nocy byłem na miejscu. tydzień bez internetu i tyle rozmów merytorycznych :gwizdanie No to pięknie. Tak merytoryka się nam rozwinęła oraz dogłębne i wnikliwe badanie zagadnień techniczno - psychicznych problemów :kox:
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Techniczno-psychicznych Wiem, wiem.........Artur po ostatnich przejściach trudno Ci to zrozumieć :gwizdanie:
seves Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 dobry po przerwie ani spamu nie nadrabiam
Rekomendowane odpowiedzi