Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry :hi:

po przerwie ani spamu nie nadrabiam :rolleyes:

:hi:

Nadrabiej bo jest co :decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry :hi:

po przerwie ani spamu nie nadrabiam :rolleyes:

a ja z rana nadrabiałem te 30 stron :baseball:

Wiesiek byłem teraz w MM po ten aparat i jest już 100 zł droższy :blink: a kupić też go nie kupiłem bo do Lukasa była kolejka że ho ho :wallbash:

Opublikowano

Wiesiek byłem teraz w MM po ten aparat i jest już 100 zł droższy :blink: a kupić też go nie kupiłem bo do Lukasa była kolejka że ho ho :wallbash:

Oooo to nie dobrze :kwasny:[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 12:14_________________________________________________Nikogo nie ma :?:

Opublikowano

jak Ci to zrobi dobrze :)

niech Cie sztajger jutro też z kropki przywito :polew:

ida spać, trzymta sie synki :good:

A co mo sztajger z tym wspólnego ?

PS. ale sie wylękał :gwizdanie: :naughty:

kopcie kopcie przestoł mi se podobać, jakiś ujowy :sick3: :sick3: :sick3:

No , teraz dopiero do Ciebie to dotarło ? :gwizdanie:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:38_________________________________________________

ida spać, trzymta sie synki :good:

Nara :hi::wink4:

[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:38_________________________________________________

No tu Już do wyra bo mama zrobi :bicz3: :bicz3: :bicz3:

No właśnie :gwizdanie: :polew::decayed:

sztajger mo z tym to wspólnego że może w każdej chwili na Ciebie :bicz3: :bicz3: :bicz3: użyć haha

no jo mom zderzak ujowy, a w tej Twojej padlinie, to wszystko je kupa :sick3: :sick3: :sick3:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 14:59_________________________________________________lękoł to jo se Ciebie od samego początku, ale z innej strony, bo mi na wazelinowca zalatujesz :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ożeż jak Robert przidzie z roboty to się bydzie robić :gwizdanie:

Opublikowano

Przeglad zrobiony :kox:

Auto gotowe :shocked:

Opublikowano

Przeglad zrobiony :kox:

:good:

papiery masz też ?[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 15:15_________________________________________________

lękoł to jo se Ciebie od samego początku, ale z innej strony, bo mi na wazelinowca zalatujesz :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zdazylem do urzedu :) Zrobione powierzchownie, zostalo poszpachlowac i polakierowac. Nie zauwazylem ze napinacz zaciagnal pas, w ogole dziko ze wystrzelila poducha i zaciaglo pas od pasazera jak nikogo tam nie bylo.

Opublikowano

no ciekawe z tm pasem ale dobrze ,ze juz szamty masz :wink4:[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 15:20_________________________________________________szmaty :polew:

Opublikowano

Papiery najważniejsze, resztę dorobisz :decayed:[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 15:22_________________________________________________Spadam na urodziny

Opublikowano

no ja też dzisiaj co nieco wleje w siebie by naczynka mi się porozszerzały troszeczkę :kox:

Opublikowano

robert. czy ja moglem Cie widziec dzis na Żorach na wiadukcie na wodzislawskiej?

Opublikowano

sztajger mo z tym to wspólnego że może w każdej chwili na Ciebie :bicz3: :bicz3: :bicz3: użyć haha

I tu się mylisz :cool1:

no jo mom zderzak ujowy, a w tej Twojej padlinie, to wszystko je kupa :sick3: :sick3: :sick3:

:decayed:

lękoł to jo se Ciebie od samego początku, ale z innej strony, bo mi na wazelinowca zalatujesz :decayed: :decayed: :decayed:

:sex: :sex: :sex::decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

robert. czy ja moglem Cie widziec dzis na Żorach na wiadukcie na wodzislawskiej?

Nie mogłeś :wink4: ... Na Wodzisławskiej w Rybniku tak ale nie w Żorach

Opublikowano

Mervin :notworthy: kolejny lapek w domu :decayed:

Wiesiek wiem że dzisiaj :drunk: ale chciałem zapytać jak tam sprawa rozszyfrowywania instalki pod moduł :rolleyes:

Opublikowano

kurw a mi padły brake light switch i nimom swiatel hamulca z tylu a za tym idzie abs i esp tez odcina bo na budziku wywala je :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ;([br]Dopisany: 07 Październik 2011, 19:00_________________________________________________

Mervin :notworthy: kolejny lapek w domu :decayed:

Wiesiek wiem że dzisiaj :drunk: ale chciałem zapytać jak tam sprawa rozszyfrowywania instalki pod moduł :rolleyes:

no problem mom dom :) byle służyć dobrze będzie :)
Opublikowano

koledzy sprawdzcie mi ten nr 8D2061225ED7EX

jest to kolor ciemno-szary i razem z klipsami :?: