wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 dobry po przerwie ani spamu nie nadrabiam Nadrabiej bo jest co
A-rek Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 dobry po przerwie ani spamu nie nadrabiam a ja z rana nadrabiałem te 30 stron Wiesiek byłem teraz w MM po ten aparat i jest już 100 zł droższy a kupić też go nie kupiłem bo do Lukasa była kolejka że ho ho
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Wiesiek byłem teraz w MM po ten aparat i jest już 100 zł droższy a kupić też go nie kupiłem bo do Lukasa była kolejka że ho ho Oooo to nie dobrze [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 12:14_________________________________________________Nikogo nie ma :?:
badboy Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 jak Ci to zrobi dobrze niech Cie sztajger jutro też z kropki przywito ida spać, trzymta sie synki A co mo sztajger z tym wspólnego ? PS. ale sie wylękał :gwizdanie: kopcie kopcie przestoł mi se podobać, jakiś ujowy :sick3: No , teraz dopiero do Ciebie to dotarło ? :gwizdanie: :tongue4: [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:38_________________________________________________ ida spać, trzymta sie synki Nara [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:38_________________________________________________ No tu Już do wyra bo mama zrobi :bicz3: :bicz3: :bicz3: No właśnie :gwizdanie: sztajger mo z tym to wspólnego że może w każdej chwili na Ciebie :bicz3: :bicz3: :bicz3: użyć haha no jo mom zderzak ujowy, a w tej Twojej padlinie, to wszystko je kupa :sick3: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 14:59_________________________________________________lękoł to jo se Ciebie od samego początku, ale z innej strony, bo mi na wazelinowca zalatujesz :decayed: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Ożeż jak Robert przidzie z roboty to się bydzie robić :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Przeglad zrobiony Auto gotowe
Arturoo Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Przeglad zrobiony papiery masz też ?[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 15:15_________________________________________________ lękoł to jo se Ciebie od samego początku, ale z innej strony, bo mi na wazelinowca zalatujesz :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew:
danielom Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Zdazylem do urzedu Zrobione powierzchownie, zostalo poszpachlowac i polakierowac. Nie zauwazylem ze napinacz zaciagnal pas, w ogole dziko ze wystrzelila poducha i zaciaglo pas od pasazera jak nikogo tam nie bylo.
Arturoo Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 no ciekawe z tm pasem ale dobrze ,ze juz szamty masz [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 15:20_________________________________________________szmaty
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Papiery najważniejsze, resztę dorobisz [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 15:22_________________________________________________Spadam na urodziny
Arturoo Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 no ja też dzisiaj co nieco wleje w siebie by naczynka mi się porozszerzały troszeczkę
danielom Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 robert. czy ja moglem Cie widziec dzis na Żorach na wiadukcie na wodzislawskiej?
ROBERT Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 sztajger mo z tym to wspólnego że może w każdej chwili na Ciebie :bicz3: :bicz3: :bicz3: użyć haha I tu się mylisz no jo mom zderzak ujowy, a w tej Twojej padlinie, to wszystko je kupa :sick3: lękoł to jo se Ciebie od samego początku, ale z innej strony, bo mi na wazelinowca zalatujesz :decayed: :sex:
ROBERT Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 robert. czy ja moglem Cie widziec dzis na Żorach na wiadukcie na wodzislawskiej? Nie mogłeś ... Na Wodzisławskiej w Rybniku tak ale nie w Żorach
A-rek Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Mervin kolejny lapek w domu Wiesiek wiem że dzisiaj ale chciałem zapytać jak tam sprawa rozszyfrowywania instalki pod moduł
m3rvin Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 kurw a mi padły brake light switch i nimom swiatel hamulca z tylu a za tym idzie abs i esp tez odcina bo na budziku wywala je :wallbash: :wallbash: ;([br]Dopisany: 07 Październik 2011, 19:00_________________________________________________ Mervin kolejny lapek w domu Wiesiek wiem że dzisiaj ale chciałem zapytać jak tam sprawa rozszyfrowywania instalki pod moduł no problem mom dom byle służyć dobrze będzie
A-rek Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 koledzy sprawdzcie mi ten nr 8D2061225ED7EX jest to kolor ciemno-szary i razem z klipsami :?:
Rekomendowane odpowiedzi