Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

synki prośba i sprawa :)

1. kto będzie na SR i umiał by z ASO odebrac mi czujnik światła Stop - dzis Aso do 16.00 jest itrza 50zl za niego wyłożyć mogę przelać albo co

2. kto miałby czas i chęci se umówić do wymiany go i 1 czujnika z PDC w tylnim zderzaku :embarrassed:

M3rvin

ad 1 leko :naughty: załatwione :wink4:

ad 2 przykro mi ale nie chca Ci nic zdupic :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

synki prośba i sprawa :)

1. kto będzie na SR i umiał by z ASO odebrac mi czujnik światła Stop - dzis Aso do 16.00 jest itrza 50zl za niego wyłożyć mogę przelać albo co

2. kto miałby czas i chęci se umówić do wymiany go i 1 czujnika z PDC w tylnim zderzaku :embarrassed:

M3rvin

ad 1 leko :naughty: załatwione :wink4:

ad 2 przykro mi ale nie chca Ci nic zdupic :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

hello Arturoo :hi:

i do zajs :tongue4:

leca ;)

Opublikowano

ja 3 maj sie seves, dobre to było :good::decayed:

Opublikowano

jak pijak to nienormalny :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 09:21_________________________________________________ :hi::wink4:

Artur..........czy chcesz o tym porozmawiać :mysli:

Opublikowano

Wiesiu dalej mi ta ETKA na tym wirtualnym XP nie hula, ponownie probowalem instalowac i dalej Hardlock error, probowalem go instalowac tez na rozne sposoby ale ciagle to samo. chyba zainstaluje xp jako osobny system bo ten wirtualny nie bangla do konca.

Opublikowano

Wiesiu dalej mi ta ETKA na tym wirtualnym XP nie hula, ponownie probowalem instalowac i dalej Hardlock error, probowalem go instalowac tez na rozne sposoby ale ciagle to samo. chyba zainstaluje xp jako osobny system bo ten wirtualny nie bangla do konca.

Tak zrób bedziesz miał po problemie :good:

Opublikowano

jak pijak to nienormalny :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 09:21_________________________________________________ :hi::wink4:

Artur..........czy chcesz o tym porozmawiać :mysli:

no tak z kontekstu wyszlo :tongue4:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 11:18_________________________________________________wiem ,czepiam się ale taki już jestem :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 11:19_________________________________________________uprzedzę Cię ..............nic z tym nie zrobię :decayed::naughty:

Opublikowano

:hi: z pomorza (Bytów)

Kurna tylko 9 str. w dwa dni :thumbdown: cienizna :decayed:

Opublikowano

my to piszemy tylko między kieliszkami :tongue4: ,Ty trzeźwy o tej porze :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Artur popadasz w skrajnosci :decayed:

Opublikowano

M3rwin za osro męczysz tego kucyka i ześ się nadgarstrk nadwyrężył :decayed:

Opublikowano

M3rwin za osro męczysz tego kucyka i ześ się nadgarstrk nadwyrężył :decayed:

ja chopie... zafarbuj se brwi u fryzjera by jak wrócisz umiolech Cie rozpoznac :evil:
Opublikowano

nimają synki lekko :P
Opublikowano

:hi: z pomorza (Bytów)

Kurna tylko 9 str. w dwa dni :thumbdown: cienizna :decayed:

co Ty tam zajs rezosz? :decayed:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 14:05_________________________________________________

oooooo urwa :shocked:

Opublikowano
:blink:
Opublikowano

[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 15:26_________________________________________________

i tak pewnie wyklepane jako nowki poszly :decayed:

Opublikowano

:hi:

ale jestem zajechany :zemdlal: mała dała mi nieźle popalić, jak wstała o 9:00 tak do 16:00 był tylko płacz, noszenie, płacz, karmienie i płacz, a teraz wkońcu śpi :heat:

aha, Artur znasz pin do centralnego :?: :>

Opublikowano

ale jestem zajechany :zemdlal: mała dała mi nieźle popalić, jak wstała o 9:00 tak do 16:00 był tylko płacz, noszenie, płacz, karmienie i płacz, a teraz wkońcu śpi :heat:

aha, Artur znasz pin do centralnego :?: :>

hello Arek ;)

hmm karmienie :mysli:

:tongue4:

ja sie zbieram :hi:

wypocznij tam ;)