Arturoo Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 synki prośba i sprawa 1. kto będzie na SR i umiał by z ASO odebrac mi czujnik światła Stop - dzis Aso do 16.00 jest itrza 50zl za niego wyłożyć mogę przelać albo co 2. kto miałby czas i chęci se umówić do wymiany go i 1 czujnika z PDC w tylnim zderzaku M3rvin ad 1 leko załatwione ad 2 przykro mi ale nie chca Ci nic zdupic :polew: :polew: :polew:
seves Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 synki prośba i sprawa 1. kto będzie na SR i umiał by z ASO odebrac mi czujnik światła Stop - dzis Aso do 16.00 jest itrza 50zl za niego wyłożyć mogę przelać albo co 2. kto miałby czas i chęci se umówić do wymiany go i 1 czujnika z PDC w tylnim zderzaku M3rvin ad 1 leko załatwione ad 2 przykro mi ale nie chca Ci nic zdupic :polew: :polew: :polew: hello Arturoo i do zajs leca
Arturoo Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ja 3 maj sie seves, dobre to było
wiesiek3d Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 jak pijak to nienormalny :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 09:21_________________________________________________ Artur..........czy chcesz o tym porozmawiać
danielom Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Wiesiu dalej mi ta ETKA na tym wirtualnym XP nie hula, ponownie probowalem instalowac i dalej Hardlock error, probowalem go instalowac tez na rozne sposoby ale ciagle to samo. chyba zainstaluje xp jako osobny system bo ten wirtualny nie bangla do konca.
wiesiek3d Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Wiesiu dalej mi ta ETKA na tym wirtualnym XP nie hula, ponownie probowalem instalowac i dalej Hardlock error, probowalem go instalowac tez na rozne sposoby ale ciagle to samo. chyba zainstaluje xp jako osobny system bo ten wirtualny nie bangla do konca. Tak zrób bedziesz miał po problemie
Arturoo Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 jak pijak to nienormalny :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 09:21_________________________________________________ Artur..........czy chcesz o tym porozmawiać no tak z kontekstu wyszlo [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 11:18_________________________________________________wiem ,czepiam się ale taki już jestem [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 11:19_________________________________________________uprzedzę Cię ..............nic z tym nie zrobię
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 z pomorza (Bytów) Kurna tylko 9 str. w dwa dni cienizna
Arturoo Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 my to piszemy tylko między kieliszkami ,Ty trzeźwy o tej porze :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Artur popadasz w skrajnosci
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 M3rwin za osro męczysz tego kucyka i ześ się nadgarstrk nadwyrężył
m3rvin Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 M3rwin za osro męczysz tego kucyka i ześ się nadgarstrk nadwyrężył ja chopie... zafarbuj se brwi u fryzjera by jak wrócisz umiolech Cie rozpoznac
seves Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 z pomorza (Bytów) Kurna tylko 9 str. w dwa dni cienizna co Ty tam zajs rezosz? [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 14:05_________________________________________________ oooooo urwa
seves Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 15:26_________________________________________________ i tak pewnie wyklepane jako nowki poszly
A-rek Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 ale jestem zajechany mała dała mi nieźle popalić, jak wstała o 9:00 tak do 16:00 był tylko płacz, noszenie, płacz, karmienie i płacz, a teraz wkońcu śpi aha, Artur znasz pin do centralnego :?: :>
seves Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ale jestem zajechany mała dała mi nieźle popalić, jak wstała o 9:00 tak do 16:00 był tylko płacz, noszenie, płacz, karmienie i płacz, a teraz wkońcu śpi aha, Artur znasz pin do centralnego :?: :> hello Arek hmm karmienie ja sie zbieram wypocznij tam
Rekomendowane odpowiedzi