m3rvin Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 A czemu nie zamawiacie od Dzika?[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 15:56_________________________________________________Ja już cztery razy zamawiałem oliwę od Dzika i zawsze było ok. Super ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany i dobra cena. ja też u dzika
ROBERT Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 A czemu nie zamawiacie od Dzika? A czemu nie zamawiasz od Tom'a :?: :decayed: Ja już cztery razy zamawiałem oliwę od Dzika i zawsze było ok. Super ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany i dobra cena. Dokładnie tak samo to wygląda , nawet więcej niż cztery razy zamawiałem u niego
A-rek Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 właśnie przyszedł mi olej od Tom'a więc to będzie priorytet na ten tydzień ale będę do ciebie Wiesiek dzwonił któryś dzień w południe Szkoda , że nie dałeś znać że kupujesz coś od Tom'a , ja właśnie przed sekundą zamówiłem pytałem A czemu nie zamawiacie od Dzika?[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 15:56_________________________________________________Ja już cztery razy zamawiałem oliwę od Dzika i zawsze było ok. Super ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany i dobra cena. ma drożej niż Tom :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 pytałem Kiedy No nic może przegapiłem To i tak przesyłka do kumpla wiec ja nic nie tracę , dla mnie zamówienie pójdzie na początku grudnia [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 16:15_________________________________________________ ma drożej niż Tom :gwizdanie: Dokładnie , przesyłka niby jest gratis jak weźmiesz wszystkie filtry i oliwę ale i tak n całości wychodzi drożej
A-rek Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 pytałem Kiedy niecałe 2 tygodnie temu. chyba tylko ja cały spam nadrabiam....... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 niecałe 2 tygodnie temu. chyba tylko ja cały spam nadrabiam....... :gwizdanie: 2 tygodnie , to może i tak ale wtedy o takim czymś nie myślałem jeszcze , w piątek czy jakoś tak kumpel mi dzwonił , żebym mu zamówił olej itp. [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 16:19_________________________________________________W każdym razie ja za jakiś miesiąc do mnie zamawiam , wiec jak by ktoś chciał podzielić koszta wysyłki to dawać znać
A-rek Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 aktualnie mam wycene od Toma i Dzika na PW i ceny za olej + filtry wyglądają tak, że Tom ma za wszystko 228 zł (w tym wysyłka kurierem 20 zł), a Dzik 251 zł (wysyłka gratis)
ROBERT Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 aktualnie mam wycene od Toma i Dzika na PW i ceny za olej + filtry wyglądają tak, że Tom ma za wszystko 228 zł (w tym wysyłka kurierem 20 zł), a Dzik 251 zł (wysyłka gratis) No właśnie tak to wygląda , bo też kiedyś sprawdzałem Ale chyba nie masz wszystkich filtrów w tej cenie dla mnie olej + filtry ( wszystkie ) to ~ 310 zł [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 16:24_________________________________________________ ma drożej niż Tom :gwizdanie: Dokładnie , przesyłka niby jest gratis jak weźmiesz wszystkie filtry i oliwę ale i tak na całości wychodzi drożej
A-rek Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Ale chyba nie masz wszystkich filtrów w tej cenie to ceny bez filtra paliwa
ROBERT Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 to ceny bez filtra paliwa Też tak myślałem Teraz dostałem info od Tom'a i cena do A6 C6 2006 [bRE] ( za olej 507.00 z DPF + wszystkie filtry , kabinowe tam są dwa ) 365 zł za pobraniem , po przedpłacie było by to 348 zł
m3rvin Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Kabaret Młodych Panów - na przodku poległem " Andrzej sprzedej audica " :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Pretor Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Czyli od Toma wychodzi taniej . Nigdy nie patrzyłem jak to u niego wygląda bo zawsze kupowałem od Dzika i byłem zadowolony, ale następnym razem rozważę kupno od Toma bo w sierpniu wymieniałem olej.
ROBERT Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Czyli od Toma wychodzi taniej . Nigdy nie patrzyłem jak to u niego wygląda bo zawsze kupowałem od Dzika i byłem zadowolony, ale następnym razem rozważę kupno od Toma bo w sierpniu wymieniałem olej. Przesyłka gratis u Dzika ale nadrabia to cenami , chociaż obaj mają b. dobre ceny [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 19:32_________________________________________________I jestem po przeglądzie , wszystko sprawne , amorki 61 % [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 19:35_________________________________________________Wiesiek na razie to chodzi ( te schematy w ELSA) THX
wiesiek3d Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 No problem [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:11_________________________________________________Robert a światła ustawione :?:
ROBERT Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Robert a światła ustawione :?: Ja ale był inny gościu niż zawsze i troszkę się pluł
wiesiek3d Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Robert a światła ustawione :?: Ja ale był inny gościu niż zawsze i troszkę się pluł O HIDy Spadam spać narka
ROBERT Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 O HIDy Nooo Ale przeszło Narka , ja też spadam
Arturoo Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Kurna tylko 1 stronka do nadrobienia byla ,co jest z Wami :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 01:28_________________________________________________ Tez spadam do wyrka ,od 8 w pracy siedzialem .
Rekomendowane odpowiedzi