wiesiek3d Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 :polew: Koszmar, nie dość że dziewczę bez poczucia rytmu to jeszcze piesio zerżnął jej misia . :polew: :polew: :polew:
andy_sky Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 łowmordesz jakieże tutejże pustosłowie kajeśtasom paniska
A-rek Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 mnie tez pytał czy mam hak bo nie widac spod zderzaka a mam doczepiany. te 30zl nie pieniadz a w razie czego jaj nie bedzie. zadnej wtyki mi nie sprawdzal A niby jakie jaja mają być :?: Nikt mnie nie pytał czy mam hak czy nie mam Przecież to tylko i wyłącznie jego błąd , że nie sprawdzał mi tej instalacji , nikt mi z tego powodu tez "jaj" robić nie będzie Robert jaja będą jak pojedziesz z przyczepką (jeśli oczywiście pojedziesz), a natrafisz na kontrole pilicyjną panowie pamiętacie moje przeboje ze wspomaganiem :> tydzień temu wymieniłem płyn na ori jak radziliście, a dziś gdy samochód postał na dworze pare godzin wspomagania nadal brak i dodam jeszcze że jest dużo gorzej niż było bo teraz wspomagania po odpaleniu brakuje jakieś 2-3 min, a nie jak przedtem 20-30 sec
andy_sky Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 kiedy zostaniesz szczęśliwym tatą
A-rek Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 kiedy zostaniesz szczęśliwym tatą zostałem 8 września
andy_sky Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 kiedy zostaniesz szczęśliwym tatą zostałem 8 września przegapiłem GRATULACJE :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
A-rek Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 kiedy zostaniesz szczęśliwym tatą zostałem 8 września przegapiłem GRATULACJE :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
A-rek Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 Paulina Arturoo pytanko do ciebie: gdzie przyciemniałeś szyby i czy jesteś zadowolony z wykonanej usługi :?:
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Paulina Arturoo pytanko do ciebie: gdzie przyciemniałeś szyby i czy jesteś zadowolony z wykonanej usługi :?: Arturo przyciemniał tam gdzie ja, czyli maxfol.pl w Rybniku i z tego co wiem jest zadowolony
Arturoo Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Smialo moge faceta polecic ,pelna profeska . Walcze z lazienka (stara) ,gruzu i kafli jak z domku
ROBERT Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Robert jaja będą jak pojedziesz z przyczepką (jeśli oczywiście pojedziesz), a natrafisz na kontrole pilicyjną A to oświeć mnie czemu ? :mysli: panowie pamiętacie moje przeboje ze wspomaganiem :> tydzień temu wymieniłem płyn na ori jak radziliście, a dziś gdy samochód postał na dworze pare godzin wspomagania nadal brak i dodam jeszcze że jest dużo gorzej niż było bo teraz wspomagania po odpaleniu brakuje jakieś 2-3 min, a nie jak przedtem 20-30 sec Najwidoczniej przyczyną nie był płyn a na to że jest gorzej może mieć wpływ , że zrobiło się też chłodniej
Arturoo Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Z tym ,ze plyn byl najtanszym testem ,a to tez wazne
cabriofan Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 00:33_________________________________________________Arturoo chyba Cię widziałem wczoraj w okolicach Kauflandu w SJZ :wink4:wróć-przedwczoraj do południa [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 00:39_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: To ci jebaka Drugi plan stał się pierwszym
ROBERT Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 :> Robercik kupe czasu No :gwizdanie: usuń w końcu ten podpis Spadam spać tylko browarka dopiję Narka
Rekomendowane odpowiedzi