m3rvin Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 A to co za wynalazek zainstalowałeś No po tym formacie , ktoś mi tu na forum zaproponował coś takiego zainstalować , ale później to odinstalowałem bo nie szlo różnych zdjęć oglądać itp. ... najwidoczniej coś po nim jeszcze zostało i wczorajsze "odkurzanie" uruchomiło coś zo zostało po tym programie Dopisany: 24 Październik 2011, 21:20_________________________________________________ wczoraj w Wodzisławiu A8L :slina: to był jo z peerblockiem, bardzo dobry program pogodomy za kilka miesiecy jak bydziesz formata robił
wiesiek3d Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 No po tym formacie , ktoś mi tu na forum zaproponował coś takiego zainstalować , ale później to odinstalowałem bo nie szlo różnych zdjęć oglądać itp. ... najwidoczniej coś po nim jeszcze zostało i wczorajsze "odkurzanie" uruchomiło coś zo zostało po tym programie Krzysiek
ROBERT Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 to był jo z peerblockiem, bardzo dobry program pogodomy za kilka miesiecy jak bydziesz formata robił przedtem nie miałem nic poza Avast'em i Ccleaner'em i lapek śmigał prawie 3 lata bez formatu
ROBERT Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 A Wiesiek tego spybota też może wypieprzę ? Czy może go zostawić , przydatne to jest ? Raz robiłem jakieś wyszukiwanie szkodników i na razie nie znalazł nic
andy_sky Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 A mówiłem Ci znaczy imputowoł żeś mu
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 A Wiesiek tego spybota też może wypieprzę ? Czy może go zostawić , przydatne to jest ? Raz robiłem jakieś wyszukiwanie szkodników i na razie nie znalazł nic wywal
ROBERT Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 musisz mi jeszcze kiedyś wytłumaczyć tego "startup'a" ( jak się to obsługuje ) co mogę wyłączyć a co nie
andy_sky Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 musisz mi jeszcze kiedyś wytłumaczyć tego "startup'a" ( jak się to obsługuje ) co mogę wyłączyć a co nie wyjeb wsio co nie używasz
ROBERT Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 wywal Na razie to ujstwo zostawia , nie przeszkadza chyba w niczym na razie Ida [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 21:35_________________________________________________ musisz mi jeszcze kiedyś wytłumaczyć tego "startup'a" ( jak się to obsługuje ) co mogę wyłączyć a co nie wyjeb wsio co nie używasz ale kaj , bo są jakieś HKCU/Run ; Run Once ; HKLM Run ; Startup ( common ) ; Startup ( user) ... i uj wie co do czego jest :wallbash: [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 21:37_________________________________________________na razie zostawiłem tylko Avast , resztę wyłączyłem w uj
wiesiek3d Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Przyjedziesz po update ELSA to pogadamy.
ROBERT Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 zrob se format dwa abo trzy tygodnie temu był robiony [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 21:45_________________________________________________ Przyjedziesz po update ELSA to pogadamy. Wiesiek a ten "TruImageMonitor" zostawić w startup ?
andy_sky Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 dwa abo trzy tygodnie temu był robiony to nie poinno być problemów
ROBERT Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 dwa abo trzy tygodnie temu był robiony to nie poinno być problemów nie ma żadnych , tylko zainstalowałem jakieś gówniane programy i pozostałości po nich mi mieszają
wiesiek3d Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Zostaw tylko Avasta, resztę wyłącz
ROBERT Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Zostaw tylko Avasta, resztę wyłącz OK , tak zrobiłem
Rekomendowane odpowiedzi