wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zasiadam do stołu goście z D przybyli
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zasiadam do stołu goście z D przybyli łooo to grubo :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zasiadam do stołu goście z D przybyli łooo to grubo :gwizdanie: Nie spokojnie
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 jasne :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:58_________________________________________________ :decayed:
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie spokojnie Na pewno :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 łże :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 17:00_________________________________________________ :decayed:
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 łże :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 17:00_________________________________________________ :decayed: Ja Jim Beam i Soplica spoko
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 :hi: a tak apropo, to chyba sie poloze spac, bo jeszcze nie spalem po nocce kolorowych taa niech se jeszcze kaszkę zrobi co by na głodno nie musiał zasypiać :decayed: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:48_________________________________________________wstanie o 2 wyspany :> i jego Żonka będzie miała natarczywego chłopa koło siebie :baseball: :decayed: ojj...nie prawda, bo o 18.30 jechalem po moja zonke do szkoly, a potem My ogladali "Transportera III" na pierwszym potem oczywiscie relax i dopiero nyny a o 6 pobudka do kosciola [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 08:34_________________________________________________a wlasnie...Artur... tys sie bujal furka (SJZ 5A.. , to Twa rejestracja :?: ) wczoraj dokladnie o 7.59 z sjz do swd ...ja stalem na swiatlach na tym remontowanym odcinku w wodzislawiu jesli tak,to ale Cisie blyszczy ta fura
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Pretor dowiadywałeś się coś wiecej o tej B6 z Włoch :?:
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 a wlasnie...Artur... tys sie bujal furka (SJZ 5A.. , to Twa rejestracja :?: ) wczoraj dokladnie o 7.59 z sjz do swd ...ja stalem na swiatlach na tym remontowanym odcinku w wodzislawiu jesli tak,to ale Cisie blyszczy ta fura no gdzieś o tej porze jechałem na swd'u do pracy ,9A50 ,nie myłem klekota z tydzień :polew: :polew: :polew: woska nakładałem u H4mm3R'a z 3 miechy temu to może jakieś inne nagaro jechało :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie bądź taki skromny :gwizdanie:
Pretor Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Pretor dowiadywałeś się coś wiecej o tej B6 z Włoch :?: Gadałem jeszcze raz z gościem i powiedział, że prześle mi zdjęcia jak auto wyglądało przed malowaniem prawej strony i dalej czekam. Mówił, że długo szukał za granicą bo nie chciał kupować byle czego i książka jest na pewno autentyczna. Mówił, że mogę przyjechać i podpiąć pod VAGa jak chcę tylko na razie czekam na kabelek bo nie mam do B6. Jak będę miał to pojadę zobaczyć to auto bo tak nie ma sensu. Szczerze to dla mnie to trochę dziwne, że tyle szukał takiego auta i sprzedaje po wymianie gratów. Mówił, że przedtem też jeździł długo B5 ale później powiedział że też sprzedał po pół roku bo dłużej autami nie jeździ . Czuję że coś jest nie tak choć niby wszystko jest ok dlatego jak pojadę muszę wszystko dokładnie posprawdzać. Obiecywałem sobie też, że następnego auta na pewno nie kupię ponownie malowanego, a ten jest, choć z drugiej strony zależy jak ta naprawa jest zrobiona, jak dobrze to nie jest to jakaś duża wada.
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie bądź taki skromny :gwizdanie: takich na sjz jest 6 [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 11:13_________________________________________________nawet na takich alu jak ja
Rekomendowane odpowiedzi