H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a o której przyjechałeś na spota :?: No właśnie :gwizdanie: Ja może nie godzinę , ale może ze 45 minut poza tym ręka mnie napierdzielała Ja mam coś takiego jak studia zaoczne i specjalnie goniłem z Bielska na tego spota, bo miałem naklejki i środek do felg [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 09:25_________________________________________________ :hi:
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 09:59_________________________________________________ Ja mam coś takiego jak studia zaoczne i specjalnie goniłem z Bielska na tego spota, bo miałem naklejki i środek do felg To jesteś "wytłumaczony"
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja mam coś takiego jak studia zaoczne i specjalnie goniłem z Bielska na tego spota, bo miałem naklejki i środek do felg To jesteś "wytłumaczony" Takie rzeczy to powinieneś wiedzieć :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Takie rzeczy to powinieneś wiedzieć :gwizdanie: Wiedziałem ale czekałem aż się wytłumaczysz :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 10:16_________________________________________________ ].flv[/url]Hammer ?
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 ].flv[/url]Hammer ? Żeby tak wolno jechał :?: Panowie proponujcie coś bo ja już nie mam pomysłów żeby było tanio, ciepło i dużo miejsca, nie wiem jak Was zadowolić ;( [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 11:11_________________________________________________ Tobie chyba te opony na głowe spadły... Przecież opcja zimowa to nałęze + dużo drewna :decayed: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 09:48_________________________________________________ ...chociaż nie Ty zawsze mało bystry byłeś... tojuż wiem kto dziś euro palety przywiezie ,wczoraj widziałem nadstan nie nie mnie dzis nie będzie [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 11:24_________________________________________________ja myśle że Wihu powinien wziąć przykład z Rybnickich dzieciaczków, strzelić focha i zawiesić spoty do odwołania :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No koment. Przywitał byś się jak tu jesteś, no i synku zastanów się co piszesz.
siemian Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 czytałem do końca dlatego sie nie przywitałem... (10 stron to troche trwało) :hi: :hi: Powiem tak... dawno się tak nie uśmiałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 11:43_________________________________________________powiem tak ŻENUAAA!!!! Na szczęscie to nie moje małpy, nie mój cyrk... Spadam stąd bo robi się to powoli żałosne...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 czytałem do końca dlatego sie nie przywitałem... (10 stron to troche trwało) :hi: :hi: Powiem tak... dawno się tak nie uśmiałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 11:43_________________________________________________powiem tak ŻENUAAA!!!! Na szczęscie to nie moje małpy, nie mój cyrk... Spadam stąd bo robi się to powoli żałosne... Jak nie twoje małpy to nie komentuj, a uśmiech można zmyć.
siemian Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 czytałem do końca dlatego sie nie przywitałem... (10 stron to troche trwało) :hi: :hi: Powiem tak... dawno się tak nie uśmiałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 11:43_________________________________________________powiem tak ŻENUAAA!!!! Na szczęscie to nie moje małpy, nie mój cyrk... Spadam stąd bo robi się to powoli żałosne... Jak nie twoje małpy to nie komentuj, a uśmiech można zmyć. takimi wypowiedziami wystawiasz sobie tylko wizytówke... Widać że reprezentujesz wysoki poziom... pogratulować...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 czytałem do końca dlatego sie nie przywitałem... (10 stron to troche trwało) :hi: :hi: Powiem tak... dawno się tak nie uśmiałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 11:43_________________________________________________powiem tak ŻENUAAA!!!! Na szczęscie to nie moje małpy, nie mój cyrk... Spadam stąd bo robi się to powoli żałosne... Jak nie twoje małpy to nie komentuj, a uśmiech można zmyć. takimi wypowiedziami wystawiasz sobie tylko wizytówke... Widać że reprezentujesz wysoki poziom... pogratulować... Za to twoja wypowiedź aż kipi elokwencją. :oklaski: Ja bo stary i głupi jestem to tak piszę ,trudno ;(
siemian Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Wiesiek ale poczytaj sobie na spokojnie , na chłodno Wasze wypowiedzi. Ostatnie 10 stron to rozmowa głuchego z głuchym... Każdy mówi swoje po 10 razy i nikt nie przyjmuje innych argumentów poza swoimi... Nie wierze że nie jesteście w stanie osiągnąc kompromisu...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Wiesiek ale poczytaj sobie na spokojnie , na chłodno Wasze wypowiedzi. Ostatnie 10 stron to rozmowa głuchego z głuchym... Każdy mówi swoje po 10 razy i nikt nie przyjmuje innych argumentów poza swoimi... Nie wierze że nie jesteście w stanie osiągnąc kompromisu... No wreszcie normalnie Są propozycje ale nie pasują, nie da się zrobić tak aby wszyscy byli zadowoleni. Nie ma miejsc za darmo w ciepłym i z napitkiem, a w centrum handlowym nie będziemy siedzieć. Pisałem o propozycje i nic tylko wytykanie. ;([br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:03_________________________________________________No to jak nas tylu to jazda z propozycjami :gwizdanie:
siemian Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 no i właśnie o tym pisze. Każdy narzeka a nikt nic nie proponuje KONKRETNEGO. Przynajmniej tutaj na forum nie padło zbyt wiele takich propozycji. Macie spoty dość rzadko bo co dwa tygodnie więc tym bardziej nie widze problemu w zarezerwowaniu miejsca w jakiejś knajpie. Wydaje mi się że wydanie 10-15zł raz na dwa tygodnie na coś do picia nie jest wielkim wydatkiem (tym bardziej że nie wszyscy muszą coś zamawiać). Nie chce mi się również wierzyć żeby nie dało się podjechać choćby do głupiego McDonalda (nie wiem czy macie w Rybniku) czy czegoś w tym rodzaju. Z doświadczenia wiem że jak jeszcze mieszkałem w Krk to często po spocie jechaliśmy na 10 aut do McDonalda czy KFC i zawsze znalazło się miejsce. Wydaje mi się że ceny w takich fast-foodach są w miare przystępne, a teren na tyle "neutralny" że nie trzeba robić żadnych rezerwacji tylko poprostu się "wbić". Jeśli tak nie chcecie to możecie zawsze zrobić spoty rotacyjne. Raz na powietru a za dwa tygodnie w knajpce jakiejś. To daje realną szanse że ktoś kto nie chce marznąć na zewnątrz (osobiście mnie to troche dziwi bo każdy ma chyba w domu jakąs cieplejszą kurtke, ale jestem w stanie to zrozumieć) będzie raz w miesiącu na spocie. Pozdro
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Do Maca w weekend nie wejdziesz ,mamy 2 - odpada. Zaproponowałem fajna knajpę za miastem - źle bo ponoć nie jest tanio No to ja się pytam KUR*A CO !!!
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 no i właśnie o tym pisze. Każdy narzeka a nikt nic nie proponuje KONKRETNEGO. Przynajmniej tutaj na forum nie padło zbyt wiele takich propozycji. Macie spoty dość rzadko bo co dwa tygodnie więc tym bardziej nie widze problemu w zarezerwowaniu miejsca w jakiejś knajpie. Wydaje mi się że wydanie 10-15zł raz na dwa tygodnie na coś do picia nie jest wielkim wydatkiem (tym bardziej że nie wszyscy muszą coś zamawiać). Nie chce mi się również wierzyć żeby nie dało się podjechać choćby do głupiego McDonalda (nie wiem czy macie w Rybniku) czy czegoś w tym rodzaju. Z doświadczenia wiem że jak jeszcze mieszkałem w Krk to często po spocie jechaliśmy na 10 aut do McDonalda czy KFC i zawsze znalazło się miejsce. Wydaje mi się że ceny w takich fast-foodach są w miare przystępne, a teren na tyle "neutralny" że nie trzeba robić żadnych rezerwacji tylko poprostu się "wbić". Jeśli tak nie chcecie to możecie zawsze zrobić spoty rotacyjne. Raz na powietru a za dwa tygodnie w knajpce jakiejś. To daje realną szanse że ktoś kto nie chce marznąć na zewnątrz (osobiście mnie to troche dziwi bo każdy ma chyba w domu jakąs cieplejszą kurtke, ale jestem w stanie to zrozumieć) będzie raz w miesiącu na spocie. Pozdro No i wreszcie "normalnie" gadasz Jeśli tak nie chcecie to możecie zawsze zrobić spoty rotacyjne. Raz na powietru a za dwa tygodnie w knajpce jakiejś. To daje realną szanse że ktoś kto nie chce marznąć na zewnątrz (osobiście mnie to troche dziwi bo każdy ma chyba w domu jakąs cieplejszą kurtke, ale jestem w stanie to zrozumieć) będzie raz w miesiącu na spocie. No właśnie mnie też to dziwi , po drugie kto kumu zabrania jechać do MC czy tym podobnych , w ogóle do teraz nie wiem "o co halo ... " no ale trudno , może nie mam tak wysokiego ilorazu inteligencji co niektórzy W zeszłym roku w zimie spoty normalnie odbywały się tak samo jak w lecie i jakoś daliśmy rady , w tym roku coś widzę , że albo co niektórzy zmiękli w gaciach albo ... już sam nie wiem Ja jestem za tym , że następny spot odbywa się normalnie w "starym" miejscu , tylko wyjątkowo z okazji zbliżających się "Andrzejek" rezerwujemy miejsce a czy to zrobi Blant , czy zamówimy miejscówę w "Kobyłce" czy w "Sękatej" czy jeszcze innym miejscu jest mi obojętne Co jakiś tam czas ( powiedzmy co drugi spot można robić rezerwację w jakimś lokalu ) i po sprawie , komu będzie za zimno itp. to po prostu nie przyjedzie i tyle
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 A ja dalej czekam i nie widzę propozycji. ;( Trzech ludzi stara się żeby było jako tako i nic, jak coś wymyślimy to znowu będzie źle.
siemian Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Do Maca w weekend nie wejdziesz ,mamy 2 - odpada. Zaproponowałem fajna knajpę za miastem - źle bo ponoć nie jest tanio No to ja się pytam KUR*A CO !!! choćby herbata kosztowała 15zl to czy to naprawde tak trudno wydać na nią 15 zł raz na 2 tygodnie? To wychodzi złotówka dziennie... A napewno tyle nie kosztuje...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 choćby herbata kosztowała 15zl to czy to naprawde tak trudno wydać na nią 15 zł raz na 2 tygodnie? To wychodzi złotówka dziennie... A napewno tyle nie kosztuje... To już pytanie do tych "narzekających"
danielom Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 A to czego oczekujesz, ze np ja z poza Rybnika bede szukał u Was lokali? Ja zaproponowałem u siebie bo wiem co jest i co mozna zalatwic ale to własnie WY żeście biadolili że to nie Żorskie tylko Rybnickie spoty, w takim razie nie oczekuj propozycji od osob spoza Rybnika, skoro macie problem poza granice tego miasta wyjechać.
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 choćby herbata kosztowała 15zl to czy to naprawde tak trudno wydać na nią 15 zł raz na 2 tygodnie? To wychodzi złotówka dziennie... A napewno tyle nie kosztuje... To już pytanie do tych "narzekających" Dokładnie, a za 15 zł to dostaniesz kawę z ciepłą szarlotką, i co źle. Tak źle bo mi się nie podoba [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:28_________________________________________________ A to czego oczekujesz, ze np ja z poza Rybnika bede szukał u Was lokali? Ja zaproponowałem u siebie bo wiem co jest i co mozna zalatwic ale to własnie WY żeście biadolili że to nie Żorskie tylko Rybnickie spoty, w takim razie nie oczekuj propozycji od osob spoza Rybnika, skoro macie problem poza granice tego miasta wyjechać. Daniel to nie problem ,ale daje propozycję no to jedna odpowiedź że tanio nie jest, a gdzie reszta opinii między innymi twoja :?: Jak reszta powie OK to jedziemy i już, ale jest martwa cisza i narzekanie.
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Mam pewne zdanie na ten temat ale na razie się wstrzymam jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi