A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: mój kumpel się tym zajmuje 517-330-114 jego nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: Robertowi mówisz Robert za wiela :?: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 sądząc po preferencjach roberta, każdy sobie może wyobrazić kaj on swój palec cisssssss :decayed: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: mój kumpel się tym zajmuje 517-330-114 jego nr a w zime też czyści bo zazwyczaj ludzie czyszcza w lato gdzie cieplo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: Robertowi mówisz Robert za wiela :?: :> Ja nie czyszczę tapicerek ( nie mam czym ) Hammer'owi coś się chyba pozdało , ale jak chcesz to mój sąsiad ma sprzęt do tego i może Ci wyczyścić ( wg. mnie konkretnie to robi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: Robertowi mówisz Robert za wiela :?: :> Ja nie czyszczę tapicerki Hammer'owi coś się chyba pozdało , ale jak chcesz to mój sąsiad ma sprzęt do tego i może Ci wyczyścić ( wg. mnie konkretnie to robi ) żarcik przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a w zime też czyści bo zazwyczaj ludzie czyszcza w lato gdzie cieplo jest Zapytam go jutro jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a w zime też czyści bo zazwyczaj ludzie czyszcza w lato gdzie cieplo jest Zapytam go jutro jak chcesz a wiela biere ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: mój kumpel się tym zajmuje 517-330-114 jego nr a w zime też czyści bo zazwyczaj ludzie czyszcza w lato gdzie cieplo jest dzwoń i pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a wiela biere ? Nie wiem , ale zaraz zadzwonię do niego i Ci napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a wiela biere ? Nie wiem , ale zaraz zadzwonię do niego i Ci napiszę LuZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: mój kumpel się tym zajmuje 517-330-114 jego nr a w zime też czyści bo zazwyczaj ludzie czyszcza w lato gdzie cieplo jest ale do 30ego siedzisz w doma bo mosz L4 !! [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 22:04_________________________________________________ a wiela biere ? Nie wiem , ale zaraz zadzwonię do niego i Ci napiszę LuZ jakiś latexowy kolega że o takiej porze dzwonisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: mój kumpel się tym zajmuje 517-330-114 jego nr a w zime też czyści bo zazwyczaj ludzie czyszcza w lato gdzie cieplo jest ale do 30ego siedzisz w doma bo mosz L4 !! no tak ale chodzi o to żeby wilgoć w aucie nie siedziała ja nie mam garażu ogrzewanego jak wy :> :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: mój kumpel się tym zajmuje 517-330-114 jego nr a w zime też czyści bo zazwyczaj ludzie czyszcza w lato gdzie cieplo jest ale do 30ego siedzisz w doma bo mosz L4 !! no tak ale chodzi o to żeby wilgoć w aucie nie siedziała ja nie mam garażu ogrzewanego jak wy :> :gwizdanie: co tam robisz w tym aucie że mosz wilgoć [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 22:06_________________________________________________na śledzie też deczko zajeżdżo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 na śledzie też deczko zajeżdżo ? Nie bo mo zapach cherry :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: mój kumpel się tym zajmuje 517-330-114 jego nr a w zime też czyści bo zazwyczaj ludzie czyszcza w lato gdzie cieplo jest ale do 30ego siedzisz w doma bo mosz L4 !! no tak ale chodzi o to żeby wilgoć w aucie nie siedziała ja nie mam garażu ogrzewanego jak wy :> :gwizdanie: co tam robisz w tym aucie że mosz wilgoć [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 22:06_________________________________________________na śledzie też deczko zajeżdżo ? no raczej jak tapicerke sie pierze to jest mokra tzn wilgotna i paruje [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 22:07_________________________________________________a w zime to zamarznie mi od środka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no raczej jak tapicerke sie pierze to jest mokra tzn wilgotna i paruje I grzanie d*py się pierdzieli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 bierze ~ 120 za auto ( zależy jak jest zadupcone ), ale pierze wszystko ( włącznie z podsufitką itp. ... ) , ale w tym i przyszłym tygodniu odpada , ma full roboty ... poza tym powiedział , że w takich temp. jakie są teraz dłuuugo będzie to się suszyć , może lepiej jakbyś poczekał do wiosny , jak tam chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 na śledzie też deczko zajeżdżo ? Nie bo mo zapach cherry :gwizdanie: a ten new car tak średnio mi podszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi