H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja bym nie prał :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 22:09_________________________________________________ na śledzie też deczko zajeżdżo ? Nie bo mo zapach cherry :gwizdanie: a ten new car tak średnio mi podszedł Zapach starego sera ciężko zneutralizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 bierze ~ 120 za auto ( zależy jak jest zadupcone ), ale pierze wszystko ( włącznie z podsufitką itp. ... ) , ale w tym i przyszłym tygodniu odpada , ma full roboty ... poza tym powiedział , że w takich temp. jakie są teraz dłuuugo będzie to się suszyć , może lepiej jakbyś poczekał do wiosny , jak tam chcesz no właśnie też tak myślałem żeby przeczekać do wiosny dzięki wielkie za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a ten new car tak średnio mi podszedł podobno słabawo pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no raczej jak tapicerke sie pierze to jest mokra tzn wilgotna i paruje I grzanie d*py się pierdzieli :gwizdanie: ale ja takiego wyposażenia niemam wiec luZ [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 22:11_________________________________________________ a ten new car tak średnio mi podszedł podobno słabawo pachnie a właśnie jestem ciekawy jak pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no to kto otwiera :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 JA :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak masz wilgoć np. pod dywanikami podłóż na noc ( teraz zresztą będziesz mieć dużo czasu ) gazety , najlepiej jakieś trybuny itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a ten new car tak średnio mi podszedł podobno słabawo pachnie kaś to czytoł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 JA :> No , no GRATKI 2 litry trzeba będzie postawić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 JA :> blant gratki 2 tysi z takiej okazji to flacha musi być nima co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 JA :> No , no GRATKI 2 litry trzeba będzie postawić :gwizdanie: pierwszy raz otworzyłem nową strone , WKOŃCU a co do popijawy to sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 kaś to czytoł ? Chyba "Kosmetyka Aut" albo "Detailing World" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak masz wilgoć np. pod dywanikami podłóż na noc ( teraz zresztą będziesz mieć dużo czasu ) gazety , najlepiej jakieś trybuny itp. teraz chyba nie ma, może być po praniu w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ... z takiej okazji to flacha musi być nima co jedna ? jak żech Cię uczył :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 kaś to czytoł ? Chyba "Kosmetyka Aut" albo "Detailing World" no byłech trocha zawiedziony, dobrze żech puszki nie kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak masz wilgoć np. pod dywanikami podłóż na noc ( teraz zresztą będziesz mieć dużo czasu ) gazety , najlepiej jakieś trybuny itp. teraz chyba nie ma, może być po praniu w środku Aha , myślałem , że teraz ma wilgoć , zamotałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 JA :> gratulacje teraz mogę iść spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ale tam mają tych dupeczek w Tokyo, przynajmniej w tym filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no byłech trocha zawiedziony, dobrze żech puszki nie kupił Wiesiek kupił Vanilia i też mówił , że słabawo [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 22:17_________________________________________________ teraz mogę iść spać Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 JA :> gratulacje teraz mogę iść spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi