Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opublikowano

Taki olej teraz będę zalewał ( miałem już kiedyś Liqui Moly i byłem mega zadowolony ) :good:

klik -> LIQUI MOLY Top Tec 4600 5W-30 <- klik

A gdzie go będziesz zamawiać i za ile :?:[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 20:49_________________________________________________Pretor pierdziel audi kup sie ferrari :decayed:http://allegro.pl/ferrari-testarossa-replika-super-wykonana-i1941859144.html

Opublikowano

Taki olej teraz będę zalewał ( miałem już kiedyś Liqui Moly i byłem mega zadowolony ) :good:

klik -> LIQUI MOLY Top Tec 4600 5W-30 <- klik

Long Life :naughty:

Opublikowano

Long Life :naughty:

No i co , wymiana i tak będzie co 10 kkm :cool1:

Olej ten "bije na łeb" Motul'a :cool1:

[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 22:01_________________________________________________

A gdzie go będziesz zamawiać i za ile :?:

Napisałem do Dzika czy ma i po ile , na razie nie odpisał , jak co jest na innym forum od gościa z Siemianowic za ~ 190 zł

Opublikowano

A gdzie go będziesz zamawiać i za ile :?:

Napisałem do Dzika czy ma i po ile , na razie nie odpisał , jak co jest na innym forum od gościa z Siemianowic za ~ 190 zł

Jak co to dej znać :good:

Opublikowano

No i gitara :good: poza tym fajnie że long lige, bo co 3mies zmieniać olej je troche uciążliwe :gwizdanie:

Opublikowano

No i co , wymiana i tak będzie co 10 kkm :cool1

No chyba Cię straszy, nie dość że Long life to Ty masz wymianę co 15 a nie co 10 tkm, nie przesadzaj :cool1:

No i na dodatek ta cena

Motul to żadna rewelka :gwizdanie:

Opublikowano

No chyba Cię straszy, nie dość że Long life to Ty masz wymianę co 15 a nie co 10 tkm, nie przesadzaj :cool1:

No i na dodatek ta cena

Motul to żadna rewelka :gwizdanie:

Od zawsze wymieniam olej co 10 kkm i tego nie zmienię :cool1:

Motul wg. mnie to dobry olej ale bez jakiś rewelacji , powiedzmy porównałbym go do Megiuars'a jeżeli chodziło by o kosmetyki samochodowe ...

w grę wchodzi jeszcze taki >>> http://www.millersoils.pl/produkty/premium-samochody-osobowe/oleje-silnikowe/olej-silnikowy-polsyntetyczny-millers-oils-xfe-pd-5w40/ :wink4:

Opublikowano

Półsyntetyk :?: :mysli:

A dlaczego poprawiasz fabrykę ? żeby se wydatki podnieść ? jak pisze że co 15 to to tak ma być :cool1:[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 23:00_________________________________________________Spadam spać narka :hi:

Opublikowano

Półsyntetyk :?: :mysli:

A Motul to co :?: :cool1: myślisz , że to że piszą 100 Syntetyk to prawda :cool1: :gwizdanie:

Nie ma w tej chwili oleju spełniającego normę 505.01 Full Syntetycznego :wink4:

A dlaczego poprawiasz fabrykę ? żeby se wydatki podnieść ? jak pisze że co 15 to to tak ma być :cool1:

Fabryka do mojego silnika przewidziała olej 506.01 ( wymiana co 30 kkm ) :wink4:

[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 23:11_________________________________________________

Spadam spać narka :hi:

Nara :hi:

Opublikowano

A dlaczego poprawiasz fabrykę ? żeby se wydatki podnieść ? jak pisze że co 15 to to tak ma być :cool1:

Bo Robert rocznie nie robi więcej niż 10kkm to sobie może pozwolić na wymiana co 10kkm :decayed:

Opublikowano

Bo Robert rocznie nie robi więcej niż 10kkm to sobie może pozwolić na wymiana co 10kkm :decayed:

15-17 kkm rocznie robię :cool1:

Opublikowano

15-17 kkm rocznie robię :cool1:

Przy takich przebiegach, to bym benzynę kupił :gwizdanie: 2.0TFSI :naughty:

Opublikowano

Nie ma/nie było takich w [b6] :cool1:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 08:30_________________________________________________

Nie ma/nie było takich w [b6] :cool1:

To 1.8T angola :naughty: