Kuna Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 robert to jest ciekawość każdy chce sprawdzić co się dzieje
Kuna Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nic Panowie ja zbieram się lulu 6:30 wstaje i sru na Katowice zaliczyć egzamin z prawa 3-majta kciuki,
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nic Panowie ja zbieram się lulu 6:30 wstaje i sru na Katowice zaliczyć egzamin z prawa 3-majta kciuki, Powodzenia
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nic Panowie ja zbieram się lulu 6:30 wstaje i sru na Katowice zaliczyć egzamin z prawa 3-majta kciuki, nie daj się
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nic Panowie ja zbieram się lulu 6:30 wstaje i sru na Katowice zaliczyć egzamin z prawa 3-majta kciuki, Powodzenia
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 wiem ale doszedłem do wniosku ,że wrzuce cokolwiek innego od ostatniego podpisu a dupek nie chcę
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Niedawno zmieniłem Motul'a Spec. 505.01 ( 5W40 ) na Liqui Moly ( 5W30 ) ... różnice to : dłużej rozgrzewa się na tym LM , co wg. Was może być przyczyną ??? Wg. mnie lepsze smarowanie > mniejsze tarcie > mniejsza temp. ??? ... a może się mylę Zauważalna różnica to też : podczas gwałtownego przyśpieszania na LM motorownia o wieeeele ciszej gada ( wiadomo tylko wtedy gdy silnik jest rozgrzany do temp. roboczej ) [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 00:34_________________________________________________ spadam dychnąć Dychnij synku
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 no tak ale jeśli się dłużej grzeje to ................złudzenie pewnie "....lepsze smarowanie > mniejsze tarcie > mniejsza temp. ...." [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 00:38_________________________________________________ spadam dychnąć jeszcze zdążysz się wyspać [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 00:40_________________________________________________to ja też
seves Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Seves o Tobie zapomniałem Cześć Szymek :tongue4: Coś takiego http://allegro.pl/e270-cdi-1-wlasciciel-salon-polska-bezwypadek-i1976783548.html fest nowocześnie wygladają yno to taki lansik na dziadka z Nimiec :gwizdanie: abo prezes abo emeryt i jak napisoł Artur wszystko pasuje
ROBERT Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 no tak ale jeśli się dłużej grzeje to ................złudzenie pewnie Na pewno nie złudzenie Na pewno trzeba kilka km zrobić więcej ( przy tych samych warunkach ) żeby osiągnąć daną temp. [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 00:57_________________________________________________ Coś takiego http://allegro.pl/e270-cdi-1-wlasciciel-salon-polska-bezwypadek-i1976783548.html fest nowocześnie wygladają yno to taki lansik na dziadka z Nimiec :gwizdanie: abo prezes abo emeryt i jak napisoł Artur wszystko pasuje Dla mnie :sick3: Ale są gusta i guściki ( a o tym przecież nie dyskutujemy :gwizdanie: ) ... chociaż :mysli: :evil:
seves Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nic prawo zakute Panowie, jutro egzamin mam nadzieje że pyknie powodzenia tam Nic prawo zakute Panowie, jutro egzamin mam nadzieje że pyknie pyknij se najpierw koleżanka to Ci pójdzie napewno :decayed: hahaha dobry seks z rana na szczęście :evil: :evil: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 01:06_________________________________________________ Coś takiego http://allegro.pl/e270-cdi-1-wlasciciel-salon-polska-bezwypadek-i1976783548.html fest nowocześnie wygladają yno to taki lansik na dziadka z Nimiec :gwizdanie: abo prezes abo emeryt i jak napisoł Artur wszystko pasuje Dla mnie :sick3: Ale są gusta i guściki ( a o tym przecież nie dyskutujemy :gwizdanie: ) ... chociaż :mysli: :evil: :polew: :polew: :polew: :polew: no myśl myśl emerytura tuż tuż :gwizdanie:
seves Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 kurde Synki aleście zajś pospamowali w ogóle pssssyt raciborskie z miodem kurde kompel mi polecił i żech dziś 5rodzajów raciborskigo kupił to tera testuja -z miodem -czorne -niepasteryzowane -tradycyjnie ważone -zielone uj wie co to ale podobno kolor mo zielony
ROBERT Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 w ogóle pssssyt raciborskie z miodem kurde kompel mi polecił To też mi kumpel polecał ale jeszcze nie "kosztowałem' ... ja raczej preferuję Żubra ( takiego "normalnego" ) ... już teo teraz dopić nie potrafię ... co za dużo to nie zdrowo zaraz spadam spać
Rekomendowane odpowiedzi