Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja już kiedyś napisałem...normalnie było wielkie oburzenie, że np. mi było zimno i że miejscówa ciemna i parę osób się podpisało pod tym a potem..."my źli i nie dobrzy, bo zimno i ciemno". I zeście napisali i "odwołali" spoty. no właśnie...przedszkole :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 22:02_________________________________________________a logo...to poprostu chcemy se własne "zrobić" i nikogo bynajmniej ja uważam, że Daniel nie obraził :gwizdanie: nie życzę sobie aby cokolwiek jeszcze na ten temat było tu pisane, KONIEC..... KROPKA jeśli koniec i kropka, to nie najeżdzajcie więcej na Daniela i resztę
A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 chłopie opanuj się bo brniesz jak twój kolega
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 A Wy dalej tą bezsensowną gadkę ciągnięcie Dajcie już spokój , w Rybniku zawsze ktoś na spota podjechał , chociaż na 15 minut , czy było zimno , ciemno , nie było nic do jedzenia ... zawsze ktoś był i myślę , że się to nie zmieni ... kto będzie chciał ( miał czas itp. ) może sobie jeździć i dziennie na spoty , ja niestety tyle czasu nie mam i jak tylko zdrowie pozwala ( i nie mam jakiś jeszcze innych wyższych "ograniczeń" ) to zawsze staram się być na spocie ... w tygodniu niestety raczej odpadam I proszę koniec gadki na ten temat ... do póki nie zjawiło się kilku naszych kolegów na spotach ( choć byli kilka razy ) nie było między nami żadnych nieporozumień , zawsze dawaliśmy radę , nawet w największe mrozy , myślę , że zostanie tak jak było Już pisałem nie raz , jak komuś się nie podoba niech sobie siedzi w domu , zamiast przyjeżdżać i narzekać na tamto czy owamto ... Teraz mam nadzieję , że po czwartku w końcu ( co niektórzy ) jeżeli przyjadą do nas na spota już będą "najedzeni" , będzie im ciepło itp. ... albo w ogóle nie przyjadą , jeżeli przyjeżdżają z zamiarem narzekania ...
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 A Wy dalej tą bezsensowną gadkę ciągnięcie Dajcie już spokój , w Rybniku zawsze ktoś na spota podjechał , chociaż na 15 minut , czy było zimno , ciemno , nie było nic do jedzenia ... zawsze ktoś był i myślę , że się to nie zmieni ... kto będzie chciał ( miał czas itp. ) może sobie jeździć i dziennie na spoty , ja niestety tyle czasu nie mam i jak tylko zdrowie pozwala ( i nie mam jakiś jeszcze innych wyższych "ograniczeń" ) to zawsze staram się być na spocie ... w tygodniu niestety raczej odpadam I proszę koniec gadki na ten temat ... do póki nie zjawiło się kilku naszych kolegów na spotach ( choć byli kilka razy ) nie było między nami żadnych nieporozumień , zawsze dawaliśmy radę , nawet w największe mrozy , myślę , że zostanie tak jak było Już pisałem nie raz , jak komuś się nie podoba niech sobie siedzi w domu , zamiast przyjeżdżać i narzekać na tamto czy owamto ... Teraz mam nadzieję , że po czwartku w końcu ( co niektórzy ) jeżeli przyjadą do nas na spota już będą "najedzeni" , będzie im ciepło itp. ... albo w ogóle nie przyjadą , jeżeli przyjeżdżają z zamiarem narzekania ...
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Daniel skończmy się kłócić ( itp. ) , jak się Wam u nas nie podobało , zrobiliście sobie spoty u siebie , z żarłem , ciepełkiem itp. ... jak dla mnie to bardzo dobre "podejście do sprawy" ... więc
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 A Wy dalej tą bezsensowną gadkę ciągnięcie Dajcie już spokój , w Rybniku zawsze ktoś na spota podjechał , chociaż na 15 minut , czy było zimno , ciemno , nie było nic do jedzenia ... zawsze ktoś był i myślę , że się to nie zmieni ... kto będzie chciał ( miał czas itp. ) może sobie jeździć i dziennie na spoty , ja niestety tyle czasu nie mam i jak tylko zdrowie pozwala ( i nie mam jakiś jeszcze innych wyższych "ograniczeń" ) to zawsze staram się być na spocie ... w tygodniu niestety raczej odpadam I proszę koniec gadki na ten temat ... do póki nie zjawiło się kilku naszych kolegów na spotach ( choć byli kilka razy ) nie było między nami żadnych nieporozumień , zawsze dawaliśmy radę , nawet w największe mrozy , myślę , że zostanie tak jak było Już pisałem nie raz , jak komuś się nie podoba niech sobie siedzi w domu , zamiast przyjeżdżać i narzekać na tamto czy owamto ... Teraz mam nadzieję , że po czwartku w końcu ( co niektórzy ) jeżeli przyjadą do nas na spota już będą "najedzeni" , będzie im ciepło itp. ... albo w ogóle nie przyjadą , jeżeli przyjeżdżają z zamiarem narzekania ... wporzo lorzo powiem tak...chyba lepiej zakończmy ten czasem mi się zdaje, że słuszny spór a czasem śmieszny ...dorośnijmy jak to mówi moja babcia..."lepsza chuda zgoda niż tłusty sąd" a jestem pewien...że za jakiś czas będziemy się śmiać z tego
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Daniel skończmy się wadzić , jak się Wam u nas nie podobało , zrobiliście sobie spoty u siebie , z żarłem , ciepełkiem itp. ... jak dla mnie to bardzo dobre "podejście do sprawy" ... więc Robercie ale tu przeciez nie chodzi o to, czy podobalo czy nie, jak juz kilkakrotnie pisalem nie ma w tym zadnej przeciez konkurencji, zrobilismy u nas spot w czwartek, wiec i do Was w nd czy sb mozemy zawitac, nikt nikomu w droge nie wchodzi.
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Robercie ale tu przeciez nie chodzi o to, czy podobalo czy nie, jak juz kilkakrotnie pisalem nie ma w tym zadnej przeciez konkurencji, zrobilismy u nas spot w czwartek, wiec i do Was w nd czy sb mozemy zawitac, nikt nikomu w droge nie wchodzi. OK [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________ wporzo lorzo Ja nie jestem żadna lorza
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Daniel skończmy się wadzić , jak się Wam u nas nie podobało , zrobiliście sobie spoty u siebie , z żarłem , ciepełkiem itp. ... jak dla mnie to bardzo dobre "podejście do sprawy" ... więc Robercie ale tu przeciez nie chodzi o to, czy podobalo czy nie, jak juz kilkakrotnie pisalem nie ma w tym zadnej przeciez konkurencji, zrobilismy u nas spot w czwartek, wiec i do Was w nd czy sb mozemy zawitac, nikt nikomu w droge nie wchodzi. dobrze prawi, a jestem pewien, że np ja do Was też wpadnę na spota, bo u Was był "mój pierwszy raz" [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:46_________________________________________________ Robercie ale tu przeciez nie chodzi o to, czy podobalo czy nie, jak juz kilkakrotnie pisalem nie ma w tym zadnej przeciez konkurencji, zrobilismy u nas spot w czwartek, wiec i do Was w nd czy sb mozemy zawitac, nikt nikomu w droge nie wchodzi. OK [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________ wporzo lorzo Ja nie jestem żadna lorza tak mój sztygar mówi :gwizdanie: coś a'la spoko loko
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 No i "zły chłopiec" zawitał :gwizdanie: Teraz nas wszystkich poustawia [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:48_________________________________________________A jednak odpuścił Zaś żere ta świnia
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ale awantura ,a tylko kilka godzin mnie nie było . Szkoda nerwów na takie niepotrzebne przepychanki :gwizdanie:. Wyśpijcie się
srb38vx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 pisać do 3:17 a tera nikogo nima stować lynie
srb38vx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Synek lygej No kurna lepszy :polew:
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Teraz o normalnej porze się przywitam .
Rekomendowane odpowiedzi