H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Arek nie myślałeś żeby oddać pałeczkę pierwszego posta osobie która się tu częściej udziela (np. Robert albo Wiesiek), na pewno usprawniło by to planowanie spotów, imprez itp. ?!
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mi tam osobiście pasuje tak jak jest
cabriofan Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 w Nowym Roku -Najlepszego [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 21:28_________________________________________________zaś do roboty
wiesiek3d Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mi tam osobiście pasuje tak jak jest
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Arek nie myślałeś żeby oddać pałeczkę pierwszego posta osobie która się tu częściej udziela (np. Robert albo Wiesiek), na pewno usprawniło by to planowanie spotów, imprez itp. ?! a co ma pierwszy post do tego? ps: to że się nie udzielam nie znaczy że tu nie zaglądam
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Arek nie myślałeś żeby oddać pałeczkę pierwszego posta osobie która się tu częściej udziela (np. Robert albo Wiesiek), na pewno usprawniło by to planowanie spotów, imprez itp. ?! a co ma pierwszy post do tego? ps: to że się nie udzielam nie znaczy że tu nie zaglądam Np. Andrzejki, żadnej listy nie było a nie każdy nadrabia cały spam. To była tylko propozycja z mojej strony
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Np. Andrzejki, żadnej listy nie było nigdy nie robiliśmy żadnych list obecności, bo po co? to nie szkoła więc obecności się nie sprawdza
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Np. Andrzejki, żadnej listy nie było nigdy nie robiliśmy żadnych list obecności, bo po co? to nie szkoła więc obecności się nie sprawdza No i później jest frekwencja na spocie jaka jest... Ja nie mówię o sprawdzaniu obecności i wpisach do dzienniczka
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 No i później jest frekwencja na spocie jaka jest... ja nie widzę problemu w frekfencji więc nie wiem w czym problem
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 No i później jest frekwencja na spocie jaka jest... ja nie widzę problemu w frekfencji więc nie wiem w czym problem To była tylko propozycja, Twoja piaskownica i Twoje zabawki
Rekomendowane odpowiedzi