ROBERT Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 09:18_________________________________________________ Mój też nic nie obsługuje Pany jak skonfigurować tel. HTC żeby można było MMSy wysyłać ( karata sim z Playa a tel. z T-Mobile bez simlocka ) W ustawieniach sieci komurkowej > Punkty dostępowe > (Tworzysz nowy APN) Nazwa: P4 MMS APN: mms MMSC: http://10.10.28.164/mms/wapenc Proxy: 10.10.25.5 Port MMS: 8080 Proyokół MMS: WAP 2.0 MCC: 260 MNC: 06 Typ APN: mms Tak długo masz tel i teraz się o to pytasz Internet Ci dzała? Zaraz to zapodam do fona i zobaczę czy działa
ROBERT Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Mam tam proxy i proxy dla mms w obydwu wpisać 10.10.25.5 ? Nazwa użytkownika , hasło , serwer i proxy dla mms nic nie wpisywać ?
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 dobrze ,że Hammer ma komplet info bo ja tych rzeczy nie wiedziałem bo też nie wpisywałem
ROBERT Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 dobrze ,że Hammer ma komplet info bo ja tych rzeczy nie wiedziałem bo też nie wpisywałem Jak masz telefon wzięty z salonu to jest to już ustawione , ja mam tel. dokupiony osobno z innej sieci ( bez simlocka ) [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 09:56_________________________________________________Aha Hammer wpisałem to ale i tak nie idzie wysłać mms'a
H4mm3R Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Mam tam proxy i proxy dla mms w obydwu wpisać 10.10.25.5 ? Nazwa użytkownika , hasło , serwer i proxy dla mms nic nie wpisywać ? tylko w Proxy dla MMS [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:04_________________________________________________Dla internetu> Nazwa: P4 Internet APN: internet Protokół MMS: WAP 2.0 MCC: 260 MNC: 06 Typ APN: default reszty nie ustawiasz
seves Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 dobry to co jedzie kiery na narty? byłem wczoraj, wszystko ładnie pięknie ale piździ nieziemsko to wczoraj było dokładnie tak samo.. cienków -21 na parkingu.. więc na stoku pewnie trochę więcej od 16:30 do 19:30 nie wyjeździłem się w sumie tylko bardziej wymarzłem ale i tak było warto bo praktycznie żadnej kolejki przy takim mrozie hahaha
ROBERT Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Teraz działa Zapisałem to w "Proxy dla MMS" a w "proxy" to usunąłem ... jest jeszcze "port" i "port mms" mam tylko w tym drugim zapisane [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:16_________________________________________________Internetu nie trzeba było wpisywać w ogóle
A-rek Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam Rybnik witaj Guru i witam reszte
wiesiek3d Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Arek ty jesteś w kraju :?:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:54_________________________________________________ Teraz działa Zapisałem to w "Proxy dla MMS" a w "proxy" to usunąłem ... jest jeszcze "port" i "port mms" mam tylko w tym drugim zapisane [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:16_________________________________________________Internetu nie trzeba było wpisywać w ogóle Ale żeby odebrać MMS musisz mieć internet i po co Ci jakiś MMSy zdzwonić nie umisz
A-rek Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Arek ty jesteś w kraju :?: tak jestem
wiesiek3d Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Arek ty jesteś w kraju :?: tak jestem A nic nie gadasz [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 11:01_________________________________________________Lecę jeszcze do sklepu i do roboty narka
A-rek Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 myślałem że coś odpocznę ale zawsze jak się jest w domu to człowiek tyle zadań sobie wymyśli jeszcze dzisiaj dostaliśmy tel że babcia od Natali odeszła podczas operacji którą miała dziś w nocy [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 11:09_________________________________________________Wiesiek czy ważne jest jakiej marki kupuje się dysk zewnętrzny :?: czy marka nie ma nic do tego i wystarczy patrzeć na pojemność :?:
danielom Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 myślałem że coś odpocznę ale zawsze jak się jest w domu to człowiek tyle zadań sobie wymyśli jeszcze dzisiaj dostaliśmy tel że babcia od Natali odeszła podczas operacji którą miała dziś w nocy [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 11:09_________________________________________________Wiesiek czy ważne jest jakiej marki kupuje się dysk zewnętrzny :?: czy marka nie ma nic do tego i wystarczy patrzeć na pojemność :?: Jeśli moge sie wtracic. oczywiscie ze ma znaczenie marka, ale najwazniejsze to pojemnosc, predkosc obrotowa, czy zasilany czy tylko po usb, predkosci odczytu i zapisu, rozmiar bufora , jakos obudowy itd praktycznie jak przy zwyklym dysku
Kuna Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Dobry Zamówiłem sobie właśnie niezawodną nokie n96
wiesiek3d Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 myślałem że coś odpocznę ale zawsze jak się jest w domu to człowiek tyle zadań sobie wymyśli jeszcze dzisiaj dostaliśmy tel że babcia od Natali odeszła podczas operacji którą miała dziś w nocy [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 11:09_________________________________________________Wiesiek czy ważne jest jakiej marki kupuje się dysk zewnętrzny :?: czy marka nie ma nic do tego i wystarczy patrzeć na pojemność :?: Jeśli moge sie wtracic. oczywiscie ze ma znaczenie marka, ale najwazniejsze to pojemnosc, predkosc obrotowa, czy zasilany czy tylko po usb, predkosci odczytu i zapisu, rozmiar bufora , jakos obudowy itd praktycznie jak przy zwyklym dysku Masz rację, ale teraz prawie wszystkie dyski mają zbliżone parametry, ale warto poszukać najszybszego i z większym buforem. Kupować tylko 2,5 cala bo nie potrzebują oddzielnego zasilania. Ja mam LG 500 GB i nie narzekam, a dysk tam siedzi chyba TOSHIBA. [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 16:30_________________________________________________ Dobry Zamówiłem sobie właśnie niezawodną nokie n96
Rekomendowane odpowiedzi