H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 seves nimom pytań :decayed: PS. w sprawie felg byda w pon. dzwonić, dziś mi się nie chciało :gwizdanie:
seves Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 seves nimom pytań :decayed: PS. w sprawie felg byda w pon. dzwonić, dziś mi się nie chciało :gwizdanie: ok jak bydą jak my godali to z 6kompletów wezna
Kuna Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 seves powiadasz 12 tys za r6- kurde szkoda ze nie r1
seves Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 seves powiadasz 12 tys za r6- kurde szkoda ze nie r1 no szkoda i dlatego tylko jak mnie będzie stać żeby dołożyć to będę sprzedawał moja jest jeszcze na gaźniku 2002 a chcę r1 ok.2006 a to ponad 20trzeba wyłożyć
Kuna Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 cbr 1000rr repsol też tak z 19-21 trzeba dać
seves Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 http://otomoto.pl/yamaha-r1-2005-M3033486.html cena rewelacja
wiesiek3d Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Panowie bo ida spać ale Hond to Honda
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 dobry Panowie bo ida spać ale Hond to Honda zgadza się dlatego 2opcje jakie biore to właśnie cbr 1000rr albo r1 ale malowanie hondy mi jakoś nie podchodzą
Arturoo Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Best-Snowboard-Video-Ever-(dedicated-to-my-special-friend)[www.savevid.com] Się pooglądajcie mamlasy sportów zimowych mo ktoś pożyczyc deska na weekend ? jednak postanowione.. naucza sie tego sportu :tongue4: Nie wiem jakie są Twoje pobudki ale dobrze robisz garnąc się do tej dyscypliny [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 10:22_________________________________________________
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 na sprzedaż mój rower szosowy najwyższy model MERIDA SCULTURA EVO 909 fotki na email jeśli któs jest zainteresowany tanio cena do negocjacji - mogę dołożyć pedały buty opony gratis http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=244092.msg2930635#msg2930635
Kuna Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 twój rower jest tyle wart co mój samochód
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Kuna zapytaj lakiego ile w tym momencie mam rowerów w domu :polew: :polew: są 2razy tyle warte co mój samochód Best-Snowboard-Video-Ever-(dedicated-to-my-special-friend)[www.savevid.com] Się pooglądajcie mamlasy sportów zimowych mo ktoś pożyczyc deska na weekend ? jednak postanowione.. naucza sie tego sportu :tongue4: Nie wiem jakie są Twoje pobudki ale dobrze robisz garnąc się do tej dyscypliny [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 10:22_________________________________________________ Arturo pobudki są jasne... Gooooołe Duuuupy
Kuna Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Seves nie pisz tego publicznie bo jeszcze ktoś Ci wjazd na chate zrobi A to jakoś inaczej się jeździ takim rowerem?
wiesiek3d Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 zgadza się dlatego 2opcje jakie biore to właśnie cbr 1000rr albo r1 ale malowanie hondy mi jakoś nie podchodzą Seves bierz Hondę, R1 fajna i dobrze jeździ, ale poczytaj opinie o CBR, niby średniak we wszystkich dyscyplinach, ale w końcowej ocenie i tak zawsze wychodzi na prowadzenie. :gwizdanie: Zawsze piszą w testach, najlepiej się prowadzi, najbardziej przewidywalna itd. itp. ,a malowanie przyzwyczaisz się [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 12:44_________________________________________________ Kuna zapytaj lakiego ile w tym momencie mam rowerów w domu :polew: :polew: są 2razy tyle warte co mój samochód Best-Snowboard-Video-Ever-(dedicated-to-my-special-friend)[www.savevid.com] Się pooglądajcie mamlasy sportów zimowych mo ktoś pożyczyc deska na weekend ? jednak postanowione.. naucza sie tego sportu :tongue4: Nie wiem jakie są Twoje pobudki ale dobrze robisz garnąc się do tej dyscypliny [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 10:22_________________________________________________ Arturo pobudki są jasne... Gooooołe Duuuupy Bo Laki co kurs z roboty to wozi rowery Pewnie jak by nie gołe biczesss to byś na parapet nie wlazł
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Seves nie pisz tego publicznie bo jeszcze ktoś Ci wjazd na chate zrobi A to jakoś inaczej się jeździ takim rowerem? inaczej przepaść jest.. dużo lżej dużo szybciej .. 2najważniejsze sprawy- waga i sztywność znaczy jak Ci się łatwo pojedzie pod górkę i ile siły z ruchów przekażesz na poruszanie sie w przód Wiesiek wiem wiem ale mam kumpli z którymi jeździmy i 2ma i cbr rr i 2 r1 i nie ma różnicy tak w awaryjności jak i jeździe tzn nikt nie narzeka także mi jest w takim wypadku obojętne, więc decyduje wzrok i kolor.. ja jakoś jeśli chodzi o moto to zawsze kolor niebieski żeby mi do skory pasował :polew: :polew: [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 13:03_________________________________________________kurde Wiesiek masz jakięs programy że te reklamy na forum mnie tak nie wqrwiały... masakra jest... klnę jak chu
wiesiek3d Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 kurde Wiesiek masz jakięs programy że te reklamy na forum mnie tak nie wqrwiały... masakra jest... klnę jak chu Jakie reklamy :?: ja nic nie mam. Pomaluj CBR na niebiesko i będzie
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 kurde Wiesiek masz jakięs programy że te reklamy na forum mnie tak nie wqrwiały... masakra jest... klnę jak chu Jakie reklamy :?: ja nic nie mam. Pomaluj CBR na niebiesko i będzie jeden kumpel ma granatową i średnio wygląda.... fakt pomaluje se po mojemu :good: :good: na forum moto
Rekomendowane odpowiedzi