Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A po co macie te dodatkowe anteny na dachu lub klapie :?: :mysli: lepsza muza jest :?:

Wieśku...rozdupczyłeś system :polew:

a co do radia maryji to 630 pod ziemią nie działa :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Dzięki Arku :decayed:

Opublikowano

seves kajs mnie to wyprowadzil :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zem zadarl dolem na progu - jak ty tam jezdzisz :gwizdanie:

:wink4: :wink4:

Opublikowano

że niby tą kozą przyhaczyłeś :naughty: ??

:decayed:

Opublikowano

że niby tą kozą przyhaczyłeś :naughty: ??

nooooooo som niemoglech uwierzyc... maja w Niewiadomiu jakies dzikie progi :gwizdanie: :kox: :kox: :>
Opublikowano
:shocked: Ty Krzysiek żeś zadarł :blink: to ciekawe co by było jakbym ja tam jechał :gwizdanie: ale oczywiście na pakiecie letnim :wink4:
Opublikowano

:shocked: Ty Krzysiek żeś zadarł :blink: to ciekawe co by było jakbym ja tam jechał :gwizdanie: ale oczywiście na pakiecie letnim :wink4:

huśtawka :polew: :polew: Ty na masce, Ewka w bagazniku i hustu hustu :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

:hi: po robocie

I do łóżeczka :>

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

:hi:

Pany dziś zostałem ojcem :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

imag1529.jpg

Artur gratki dla Mamy i Tatusia i niech zdrowo rośnie :good:

Seves za droga ta Audica i to tak o 2000 € :przebiegly:

Opublikowano

ja mam namiary na B7 S-line z 2007 roku za 8000 euro :wink4:

:shocked:

ale to serio s-line czy ma tylko znaczek :cool1:

jakiś wypas ma? jaki silnik? przebieg? to fura do sprzedania czy tak tylko :tongue4: bierzesz ją? :naughty:

cena kosmos :shocked:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 09:00_________________________________________________

seves kajs mnie to wyprowadzil :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zem zadarl dolem na progu - jak ty tam jezdzisz :gwizdanie:

:wink4: :wink4:

:shocked:

coś zrobił? tam na tej bocznej dróżce koło mnie? kurde no ja tam rzadko jeżdzę ale nigdy jeszcze nie przyhaczyłem tylko ja zwalniam przed progiem :tongue4:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 09:02_________________________________________________

Seves za droga ta Audica i to tak o 2000 € :przebiegly:

:mysli:

no kurde zajś tak na bieżąco nie jestem :tongue4:

ale Wy chyba nie chcecie kupić b6 z 2003roku w skórze rnse za 20tys pln? :decayed:

bardziej znam ceny w uk :polew: i ja np za to że moja jest s-line i bex dałem jakieś 10-15tys pln więcej i zrobiłem to świadomie :gwizdanie: bo b6 2001-2002 benzyne golasa można tam kupić w przeliczeniu za 7-10tys pln :decayed:

Opublikowano

jo też zwolnił przed progiem :gwizdanie: no jak w dół od Ciebie na tym 1szym progu coś mnie zakilało od dołu :blink::decayed:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 10:17:58_________________________________________________ :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: :hi:

Ty na noc robisz :shocked:

:hi: po robocie

I do łóżeczka :>

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Jeżeli masz namiar na b7 07r za 8 tys euro to dawaj jadę po nią byle był to sedan :mysli:

Arturoo Gratulacje niech się pociecha chowa dobrze :gwizdanie: To kiedy opijamy? :decayed:

Opublikowano

jo też zwolnił przed progiem :gwizdanie: no jak w dół od Ciebie na tym 1szym progu coś mnie zakilało od dołu :blink::decayed:

:blink:

no to nie wiem jak żeś to zrobił :P

chyba że żeście coś z tą Panią broili w trakcie jazdy i akurat na progu było na "raz" :tongue4:

Opublikowano

jo też zwolnił przed progiem :gwizdanie: no jak w dół od Ciebie na tym 1szym progu coś mnie zakilało od dołu :blink::decayed:

:blink:

no to nie wiem jak żeś to zrobił :P

chyba że żeście coś z tą Panią broili w trakcie jazdy i akurat na progu było na "raz" :tongue4:

ja ja na 4 razy po 2 razy :evil:
Opublikowano

ta B7 o której pisałem chyba została sprzedana bo nie mogę jej znależć ale znalazłem inne B7 za mniej niż 8000 €, a nawet B8 w sedanie za 7900 € :blink:

Opublikowano

ta B7 o której pisałem chyba została sprzedana bo nie mogę jej znależć ale znalazłem inne B7 za mniej niż 8000 €, a nawet B8 w sedanie za 7900 € :blink:

Gdzie w mobilach :?:

Opublikowano

Pany dziś zostałem ojcem :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

imag1529.jpg

ARTUR GRATULACJE DLA CIEBIE I KASI :!: :!: :!: