Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no guregoru sam sie zanstanawiam jak to bedzie wygladac hahahahahha Zdaj potem relację jak to wyglądało
badboy Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 lece na wodzisłam na pks dzis podobno jakiś ala drift maja miec ala bo nie sadze zeby to cos wielkiego bylo hahahaha czemu nie odbierasz pało byłem już rano obejrzeć, parę autek konkretnych, lepsze to niż msza w kościele
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 byłem już rano obejrzeć, parę autek konkretnych, lepsze to niż msza w kościele Nie zabrzmiało to porywająco
wiesiek3d Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 czemu nie odbierasz pało byłem już rano obejrzeć, parę autek konkretnych, lepsze to niż msza w kościele By cie mama słyszała:bicz:
seves Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 czemu nie odbierasz pało byłem już rano obejrzeć, parę autek konkretnych, lepsze to niż msza w kościele no kurde pało jechołzech na kole dyć wiysz a wyglądało nawet widowiskowo nie było niestety wyscigów tylko takie pojedyncze przejazdy.. każdy sobie samemu jeździł :rolleeyes: ale i tak fajnie gumą śmierdziało królowały oczywiście beemki i to nie które nieźle porezane głównie E30 , kilka E36, i jeden nissan chyba 200sx w sumie jakieś ok. 15furek także nawet nieźle
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no kurde pało jechołzech na kole dyć wiysz a wyglądało nawet widowiskowo nie było niestety wyscigów tylko takie pojedyncze przejazdy.. każdy sobie samemu jeździł :rolleeyes: ale i tak fajnie gumą śmierdziało królowały oczywiście beemki i to nie które nieźle porezane głównie E30 , kilka E36, i jeden nissan chyba 200sx w sumie jakieś ok. 15furek także nawet nieźle
seves Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ale rozpie_rdol jak ja byłem to juz chyba mieli stare opony hahahaha bo tak nie szaleli tylko jeździli z kulturą ---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:20 ---------- Normalnie jeździli jak z SWD toś to elegancko podsumował :buahaha::buahaha:
wiesiek3d Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Chcesz pomóc biednej Grecji w kryzysie -jest na to sposób-- trzeba za jedyne 500 euro adoptowac Greka -on bedzie za Ciebie robić wszystko to na co T y nie masz czasu -bedzie spal codziennie do 11-tej,chodzic za Ciebie na kawe,odbywac poobiednie sjesty ,wieczory spedzac w cudownych kafejkach .Ja już adoptowalem i mam teaz na wszystko czas -moge ZAPIER....C od switu do nocy
m3rvin Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Normalnie jeździli jak z SWD no zaroz se byda do nich zaliczoł ......
wiesiek3d Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no zaroz se byda do nich zaliczoł ...... To już możesz trenować, specjalne parkowanie, zajeżdżanie drogi, itd. itp.
laki83 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 To już możesz trenować, specjalne parkowanie, zajeżdżanie drogi, itd. itp. no te parkowanie to najbardziej rybnickie blachy pokazują klase...wiesiek pamiętasz tego pod makiem w rybniku z tej fiesty?..
m3rvin Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 co robimy lebry z tym mini spotem ??? zakłodej laczki i jadymy zberej se... ---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ---------- żeby niebyło
wiesiek3d Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no te parkowanie to najbardziej rybnickie blachy pokazują klase...wiesiek pamiętasz tego pod makiem w rybniku z tej fiesty?.. On miał SRB a to jest różnica Jak Robert wlezie to chytna
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 widza Krzysio, że pakiet letni już jest ale ja se tam poczekam do końca marca:whistling: bo ja jeżdzę głównie w nocy więc wiesz...jeszcze na minusie jest
Kuna Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Wróciłem wreszcie mojego presidenta sprawdziłem śmiga jak szalony
m3rvin Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 widza Krzysio, że pakiet letni już jest ale ja se tam poczekam do końca marca:whistling: bo ja jeżdzę głównie w nocy więc wiesz...jeszcze na minusie jest ano teraz z SWD wrocilem -2
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 tak co byś nie nabroił przez ten letni setup
m3rvin Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 tak co byś nie nabroił przez ten letni setup jo jak jo gorzej z matula ....dzięki synki za mini spota w mckwaku
Rekomendowane odpowiedzi